Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Vectra...(29 Üye) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
61.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam benide ekle madem..ilk arac olarak opeli tercih ettik Allah utandirmasin

    2001 B2 Vectra CDX - 2.0 16V 136bg - 120bin KM - Nocturno Mavi - 2ay daha benzin sonra LPG ins
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

    otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • Yaz arkadaşım. Bence bu b seriside C yi tanımladığın gibi kronik hatası hiç olayan ürünler. Özellikle kullandığımız 2000 model.

    Burak / 2000 Vectra B / comfort / 1.6 16V / beyaz
  • arkadaslar araba arayisi icindeyim acilen Yardimci olursaniz sevinirim opel vectra 2007-2008 3.0 dtci almak dusuncesindeyim ama arac hakkinda bir bilgim yok Bilgi verebilirseniz Sevinirim Ozellikle bu aracin motor kayisi zincirlimi NormaLmidir kronik arizalari varmidir otomatikmi daha iyidir manuelmi Simdiden tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afaroz

    1996Model Vectra GT 2.0 16 Valf aracıma BEDİNİ marka italyan sıralı sistem LPG taktırdım. Araba kafayı yedi ve değiştimediğim elektronik parça kalmadı. (Krank Devir Sensörü, Oksijen sensörü, Rolanti ayrlayıcısı, Benzin pompası) ama araç hala sabahları ilk çalıştıktan sonra 1 dakika jadar gaz yemiyor. Birde gaza bastığımda motor kapanıyor gibi oluyor. açıkçası silkiniyor. arabamı çok seviyorum ve kesinlikle satmak istemiyorum. birde saçma olacakama yakıtı ve rolantisi düştü ve arba titreme yapıyor. Debriyaj baskı balatasını 2 sene önce değiştirdim. ama debriyajdan ayağımı çektiğimde motordan ses geliyor. Bedini marka tüpü kimseye tavsiye etmiyorum. malının arkasında durmadığı gibi başkente bile teknik servisi yok.çakallarla ortak iş yapıyor. Özelliklede Denizli ili Şimşe otogaz uzak durun. italyan Lpg Sistemleri, yedek parçaları hattafiltresi diğerlerine göre 3 kat daha fazla. ona göre haesap edin. Birde aracımın hava akış ısı sensörü ayar yapılıyormu veya değiştirsem faydası olurmu; Araç 120000 Km.

    BEWNDE AYNı problemle karşı karşıyayım siz bi çözüm buldunuzmu bakmadığımız yer kalmadı arabanın

    bujiler buji kabloları
    rölanti reg değişti
    gaz kelebeği temizlendi
    benzin pompası enjektör kütüğünden kontrol edildi sağlaM benzin gönderiyor
    tesisat kontrol edildi




  • benide ekleyin pls

    2004-2005 yılları arasında 1998 model laguna 2.0 rxt
    2005-2007 yılları arasında 2000 model audi a4 1.8 t quattro
    2007-2009 başına kadar 2004 mondeo tdci sport
    2009 başından beri de 2004 1.6 vectra c kullanıcısıyım....

    lagunanın sadece koltukları iyiydi.
    audinin karizması ve sessizliği derdim
    mondeo öyle bir gidiyorduki s 320 mercedesleri tokatladım...

    ama vectra c (makyajsız olmalı) çok ayrı... çok çok ayrı...
  • benide eklerseniz sevinirim

    alpemre_1/Vectra B (2000)/cdx/2,0/136 bg/gümüş gri
  • merhabalar. acaba 1993 vectra tek nokta enjeksiyonlu mu? bir de kontrol için nereye götürmek gerekir kontrole(ankarada). mutlaka şunlara bak diyebileceğiniz neler var? saygılar.
  • Nasıl VECTRA klübü burası hiç hareket yok. dışarı çıktığımda kafamı nereye çevirsem Vectra görüyorum ama burda kimse yok.

    Nasip olursa bende Vectra sahibi olmak istiyorum. Araç tercih bölümüne de konu açtım.
    10.000 lira param var. Vectra kullanıcıları olarak ne önerirsiniz?

    Vectra B kasalarda elektronik sorun çok deniyor. B kasa GLS modelini bulabilirim belki. Yoksa A kasa mı almalıyım hangisini tavsiye edersiniz. İlanlarda bazen denk geliyor 2.5 CDX 10.000 civarına yoksa öyle bir şey mi alayım ticaret için almıyorum aracı uzun yıllar bineceğim.

    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
    Herkese kazasız belasız sürüşler...
  • arkadaşlar benide eklermisiniz 2000 b kasa vectra 1.6 gl granit gri
    2004 ten beri bizde şimdiye kadar sadece abs sorunu verdi maşşallahı var taş gibi araba performansı yaşına,motor hacmine kasasına göre tatmin edici bence.

    hızlanmalar(özel bi şekilde ölçmedim videodan zamanlara bakarak yazdım):
    0-60km/h: 4.5sn
    0-100km/s:11.5sn fabrika verileri 12.6sn olarak gösteriyor.
    0-140km/h:21sn
    0-200km/h:56sn
    0-200 hıza yaklaşık 2.2km mesafede ulaştı.

    arabada aldığımızda 98-99 model 2.0 glslerede takılı olan 5 kollu jant vardı neden değiştirildiğine anlam veremedim.
    Goodyear UltraGrip 7+ lastikler takılı sesi muhteşem otoyolda filan 110-120km/h hıza ulaşıp boşa bıraktığımızda lastiklerden uçak sesi gibi ses çıkıyor çok hoşuma gidiyor. Lastiklerin yolu kavramsı süper.

    elimde çok güzel videolar var 0-200 hızlanması filan hangi video upload sitesine ekleyim? 4-5 kere video.donanımhabere eklemeye çalıştım üye girişi yaparken hata verdi.




  • Arkadaşın birisi hakikaten doğru tespit yapmış Vectra piyasada oldukça fazla sayıda olmasına rağmen forum çok hareketsiz.30.03.2010 tarihinde 2006 model Beyaz Vectra C2 Comfort satın aldım.Makyajlı kasada beyaz hemen hemen hiç yok gibi.Şansım varmış 70.000 km de temiz buldum.Fakat yine şansım yokmuş geçen hafta kapının önünde park halinde iken Anadol kamyonet ön sağ çamurluğu biçti.Satış plaka vs daha henüz doğru dürüst binmedim bile.Umarım bu son olur ve yeni arkadaşımla dostça yolumuza devam ederiz.Daha önce 2000 Astra G sahibiydim.İlk izlenimim Astradan çok daha konforlu olduğu.Ayrıca Amerikada da Saturn markası ile üretiliyor olması hoşuma gitti.İleri zamanlarda diğer izlenimlerimi yazacağım.Forumun canlaması dieğiyle saygılar.
  • Arkadaşlar tam bir araba hastasıyım her markanın her modelini araştırırım. Özelliklerini bilirim. Kendime Araba alırken de uzun bir araştırma yaptım az daha 2005 honda civic alıyordum ki eşim şu arabalar nasıl dedi bir gün. Dönüp baktığımda gümüş gri bir vectrayı gösteriyordu. Ben hiç alıcı olarak vectra bakmamıştım çünkü fiyatının çok yüksek olduğunu düşünüyordum. Araştırdığımda 2005 civicten çok da pahalı olmadığını gördüm hem de civiğe göre dolu bir araba hem karizmesı hem yolda gidişi 6 hava yastığı ses sistemi elektranik çift yönlü kliması daha ne sayayım birçok yönden üstün bir araba. O zaman karar verdim vectra almaya ve 1 ay içinde 2004 vectra comfort aldım tabi ki gümüş gri. İnanın bana Arabamı aldıktan sonra keşke başka araba alsaydım dediğim hiç olmadı ama en az 50 defa iyi ki vectra almışım dedim. İçine bindiğinizde verdiği güven duygusu olsun karizması olsun sağlamlığı olsun donanımı olsun son derece tatmin edici. Öğretmenlik yapıyorum ve bazen öğretmenlerin genel toplantıları olur işte o toplantılara katıldığımda arabamı diğer araçların yanına park ederken herkesin kafası benim araçtan yana dönüyor. İşte o zaman arabadan inip hafifçe kapıyı kapatırken etrafa göz atmak kadar güzel bir his yok. Dikkat çekici tank gibi bir araç. Otomobili sadece ulaşım amacıyla kullananlara diyecek bir şeyim yok ama otomobilleri yaşayanlar için vectra diyorum...




  • vectra c Allah olmayanlara nasip etsin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaser46

    vectra c Allah olmayanlara nasip etsin...

    AMİN

    Geçenlerde bir arkadaşımın 2004 Vectra sıyla yaklaşık 1000 km yol yaptık.Gerçekten çok güzel araç, rahat, konforlu,donanımlı,şık.
    Ama bence 1.6lt motorun yanında bir de Vectra B lerde kullanılan 2.0 lt 136 hp lik motor veya daha geliştirilmişi de sunulabilirdi. 170HP lik turbu 2.0 motoru var ama piyasada yok denecek kadar az.
    Aracımız LPG li 1.6 olmasına rağmen performan konusunda bir eksiklik hissetmedik ama D sınıfı bir araç deyince kafamda 2.0 lt bir motorla tam uyuşuyor.

    Allah bizede nasip eder inşallah...
  • 2006 Vectra C2 Comfort Beyaz 70.000 km.
    Araç oldukça geniş 4 kişilik bir aile çok rahat seyahat ediyor.Ön şoför mahalli oldukça ergonomik.Herşey el altında fakat dijital klimanın açılması ekrandan takip gerektirdiğinden biraz zahmetli.Radyo istasyonları hafıza adeti sınırlı.Ses sistemi tatminkar düzeyde arka kapılarda elegance larda olan tweeter ların olmaması eksiklik.En büyük sıkıntılardan biri de lüzumsuz teferruatlı arka küllük sağlam kalanını görmedim.12 V söketi kontağa bağlı olduğundan oto süpürgesi vs çalıştırmak için kontağı açmak gerekiyor.Bir de gündüz dahi araç çalıştırıldığında gösterge ışıklarının açılması gereksiz ayrıntı.Eleganslardaki içeriden bagaj açma tuşunun olmaması da eksiklik.Benim aracımın sol ön kapı gergi kolunda ilk kademede tık sesi geliyor görüyorum ki aynı sorun bir çok arkadaşta da var.Bu gergi kolu bilyasının zamanla boşluk yapmasından oluyor.Değişmesi lazım fakat kapı döşemesinin sökülmesi gerekiyor.Araç geniş ve arkası yüksek olduğu için park sensörü mutlak şart.Sunroof çok istemiştim ama makyajlı kasa beyaz ve sunrooflu bulmak hemen hemen imkansız gibi.Ankara da Webasto cam sunroof bayii ile görüştüm.Elektrikli Hollandia 300 large modeli herşeyiyle 1.350 TL.Gerçekten mükemmel bir imalat.Çalışması süper.Ama orijinal olan aracımda pek cesaret edemiyorum tavanı kestirmeye.Ürünler 3 yıl garantili Alman malı.Dünyadaki araç fabrikalarına Sunroof Webasto tarafından veriliyormuş.Şu an için önceliğim aracın çok sert olan Bridgestone lastiklerini yumuşak olan Petlas ile değiştirmek ve cenmax park sensörü taktırmak.




  • Merhabalar!
    Benimde bir sorunum var. 96 model vectra aldım. Araca 15" jant takılmış ve üzerinde 185 60 R15 lastikler vardı. Yaptığım araştırma sonucu bu araca 15" jant takılması durumunda 195 65 R15 lastik kullanmak gerektiğini öğrendim. Üzerindeki lastikler küçük olduğu için daha fazla kilometre yazacağınıda öğrenince bende 195 65 R15 lastik taktım. Tam oh diyecekken lastikten gelen sürtme sesi ile şok oldum. Araca iki kişi binildiğinde dahi yolda ki bir esnemede araç yaylandıkça lastiğin üst dış kenarları çamurluğa sürtüyor. 4 kişi binildiğinde ise en ufak esnemede lastikler sürtüyor. Bunu neden yaptığı ve nasıl düzeltilebileceği ile ilgili yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Bu durum tehlike arz ediyor ve ben en kısa zamanda çözmek istiyorum. Teşekkürler!
  • Beni de ekleyinde sayımız artsın...
    2008 Vectra C Comfort 1.6
    Benzin+Teleflex
    Şimşek Gri

    Ankara
  • O ebat yanlış ki 195/60/15 gibi bir şeydi gt lerdeki lastikki sürtmeside normal.
  • bende varım
    2008 vectra c2 comfort 1,6
    benizn + brc lpg
    mavi
    KARŞIYAKA
  • selam arkadaşlar.. vectra B - 1997 model..x16xel---gl---bende aranıza katılabilirmim acaba.
    herkese iyi günler dilerim...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.