Şimdi Ara

wipe data/factory reset yaparsam dahili hafızadaki resim ve müzikler silinirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
9.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende sony telefon var wipe data/factory reset yaptığımda dahili ve harici hafızadaki hiç bir şey silinmiyor

arkadaşımın s4 telefonuna format atacağım fakat sonuçta benim telefonum değil yedekle dedim yedeklememiş şimdi recovery moddan wipe data/factory reset yapsam dahili hafızaya dokunmaz değilmi silinirse suçlu ben olacağım sormak garantiye almak istedim

iki telefondada android 4.4.2 yüklü ama benimki cm11 arkadaşımınki stock

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wipe Data/Factory Reset: Dahili Hafızadaki Resim ve Müzikler Silinir mi?

Bir Android cihazda "wipe data/factory reset" işlemi yaptığında, cihazın dahili belleğinde depolanan tüm kullanıcı verileri silinir. Bu veriler arasında şunlar bulunur:

• Resimler
    • Müzikler
    • Videolar
    • Belgeler
    • Uygulamalar
    • Uygulama verileri
    • Ayarlar

Bu nedenle, "wipe data/factory reset" işlemini gerçekleştirmeden önce dahili hafızandaki önemli dosyalarını yedeklemen çok önemlidir. Yedek alma işlemi için çeşitli yöntemler mevcuttur, bunlar arasında bulut depolama hizmetlerini kullanma, bir bilgisayara yedekleme ve harici bir depolama aygıtı kullanma yer alır.

"Wipe data/factory reset" işlemi, cihazının yazılımıyla ilgili sorunları gidermenin veya cihazını yeni bir kullanıcıya satmadan veya vermeden önce tüm kişisel verilerini silmenin etkili bir yoludur. Ancak, bu işlemi gerçekleştirmeden önce tüm önemli verilerinin yedeklendiğinden emin olmalısın, aksi takdirde kalıcı olarak kaybolurlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dahili hafızadaki herşey gider.

Bu durum aynı zamanda S3, Note 2, Note 3 ve S5 için de geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    dandikmiş o aslında sadece uygulama tarafının silinmesi gereki 32 gb nasıl yedeklenecek şimdi
  • Ben s3 e ilk.cm11 yuklerken dahili silindi ama daha sonra rom yuklerken wipe yapmama rağmen hiç birşey silinmedi yedeği yoksa risk almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Ben s3 e ilk.cm11 yuklerken dahili silindi ama daha sonra rom yuklerken wipe yapmama rağmen hiç birşey silinmedi yedeği yoksa risk almayın

Stock Recovery haricindeki modlanmış recoveryler dahili hafızanın tamamını silmeyecek şekilde wipe yaparlar. Nedeni bu
  • cevaplar için teşekkürler evet stock recovery ile wipe ettim ve dahili hafıza gitti buda not olarak dursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.