Şimdi Ara

Xbox 360'a Save Atma Rehberi (Resimli Anlatım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaraşlar bildiğiniz gibi böyle bir konu daha önce açmıştım ama o konudaki resimler kırıldığı için yeni bir konu açmam gerekti.Lafı daha fazla uzatmadan anlatıma geçelim.

ilk önce bir harici belleğe ihtiyacımız var(Ben dahili hdd işine hiç girmiyorum çünkü transfer kit filan kafanız karışır.) Harici belleği x360 a takıp "System Settings" kısmına gelelim.Ordan da "Memory" kısmına gelip "USB Storage Device"ye tıklayıp "Configure Now"a tıklayın.Çıkan ekrandaki "Yes"e tıklayın.Sonra profilinizi az önce yapılandırdığınız harici belleğe atın.Şimdi ise harici belleğinizi pc'ye takın.

KIRMIZI rengi ile kare içine alınmış kısımlar=Mousenin Sol Tuşu ile Kareye Bir Kez Tıkla
    MAVİ rengi ile kare içine alınmış kısımlar=Mousenin Sağ Tuşu ile Kareye Bir Kez Tıkla
    SARI rengi ile kare içine alınmış kısımlar=O Kısımdaki Yazıları Kopyala(Bir Yere Yaz)
    SİYAH rengi ile kare içine alınmış kısımlar=Kopyaladığın(Bir Yere Kadettiğin) Yazıları Yapıştır

İlk Önce Burdan Modio İsimli Program İndiriyoruz.Sonra GameTuts'a Üye Oluyoruz ve Modio'yu Açıp Giriş Yapıyoruz.Sonra Resimlerdekileri Yapıyoruz.

Şimdi Profilimizi Harici Bellekten Kopyalıyacağız.

Şimdi İse İstediğimiz Oyunun Savesini İndireceğiz.Yeşil Rengi ile Kare İçine Alınmış Kısma Oyunumuzun İsmini Yazalım(Ben Saints Row 2 Yazdım.)

Kırmızı Rengi ile Kare İçine Alınmış Kısımdaki Savelerden Birisine 2 Kez Tıklayın.

Kırmızı Rengi ile Kare İçine Alınmış Kısma Birkez Tıklayıp Kayıt Edeceğiniz Yeri Seçin ve Kare içine Alınmış Alandaki Barın Dolmasını Bekleyin.

Şimdi ise Profilimzi Açacağız.

Profile ID ile Device ID'nizi Bir Yere Kayıt Edin(Profil ID Asla Değişmez Fakat Device ID Her Belleğinizi Formatladığınızda Değişir.)

Az Önce Kayıt Ettiğiniz ID'leri Savenin ID'leri ile Değiştirin.Sonra "Reash And Resign"'a Tıklayın.Çıkan Uyarıya"Tamam" Deyin(İngilizce'de Tamam Kelimesi Olmadığı İçin Ok Filandır Herhalde :D)Sonra "Save To Device"ye Tıklayın.Çıkan Ekranda Profilinize 2 Kez Tıklayın ve Ekran Kapanana Kadar Bekleyin.

Flash Anlatım

Bir Sorunuz Olursa Bu Başlık Altından ve ya MSN'imden Bildirebilirsiniz(MSN'im Profilimde Yazıyor)
    Tümüyle Kendi Anlatımımdır.Hiçbir Alıntı Yoktur.Emeğe Saygı! Alıntı Yapsanız Bile Kendinizinmiş Gibi Göstermeniz Emek Hırsızlığı Olur Ve Çok Çekersiniz.
    By Saint Burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Marston -- 11 Mayıs 2011; 15:50:04 >

• konuyu editlersen ne demek istedigini daha rahat anlayabiliriz kodlar, resimler hepsi ic ice karismis
  • İyi de save dosyaları hereksin kendi profile özeldir başkasının save dosyası bizim profil de çalışmaz diye biliyorum yanlış mıyım?
  • çalışmaz normalde program profil bilgilerini aktarıyor.
  • Gamertag ban yeme riskiniz var bu şekilde.
  • arkadaşlar ban felan yok olsa bile bilinki %0,1 ihtimal.ben kaç kere denedim ban filan yok
  • pek güvenli gelmedi nedense
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Illegal'in dibini görmüş konu yakında uçar sanırım acele edin yapacak kişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Illegal'in dibini görmüş konu yakında uçar sanırım acele edin yapacak kişiler

Illegal degil bu konu.

Konsollarını offline kullananlar bu yöntemle Fifa 11, PES 2011, NBA 2K11 gibi oyunların kadro dosyalarını atabilirler.

DLC atma işine girilmemiş dikkat ederseniz.

Güzel bir tutorial olmuş.

** Ayrıca yöntem işe yaramaz diyenlere şunu söyleyebilirim ki, riskini bilmemekle birlikte save dosyalarını Profile ID ve Device ID yoluyla konsola göre resign etme adımı dosyaların çalışmasını saglıyor. Yukarıdaki resimlerden birinde görebilirsiniz. Resign işlemi bunun için yapılıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crescent -- 11 Mayıs 2011; 23:41:20 >

• bende illegal bir olay görmedim savegame indirmek suç değil herhalde?

ama achievement hack olayı oluyo bir hesapta, o yüzden tehlikeli çünkü achievement hack yapanları 1-2 gün içinde uçuruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Illegal'in dibini görmüş konu yakında uçar sanırım acele edin yapacak kişiler

Illegal degil bu konu.

Konsollarını offline kullananlar bu yöntemle Fifa 11, PES 2011, NBA 2K11 gibi oyunların kadro dosyalarını atabilirler.

DLC atma işine girilmemiş dikkat ederseniz.

Güzel bir tutorial olmuş.

** Ayrıca yöntem işe yaramaz diyenlere şunu söyleyebilirim ki, riskini bilmemekle birlikte save dosyalarını Profile ID ve Device ID yoluyla konsola göre resign etme adımı dosyaların çalışmasını saglıyor. Yukarıdaki resimlerden birinde görebilirsiniz. Resign işlemi bunun için yapılıyor zaten.

çok teşekkür ederim kardeşim bir sen destek çıktın
    ben rdr nin %100 savesini indirdim ve yalnışlıkya %100 achievementi açıldı ve hala da ban yemedim

• kardeş link hata veriyor bende başka yerden indirdim oldu ancak şimdide üye olmamı istiyor napcam ya 404 fount diyor!
  • böyle illegal konulara nasıl izin veriyor yöneticiler düpedüz ban sebebi olan bir işlem bu ban sebeb olan olaylar = illegal
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

böyle illegal konulara nasıl izin veriyor yöneticiler düpedüz ban sebebi olan bir işlem bu ban sebeb olan olaylar = illegal

senin ciddi sorunların var bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrParnassus

quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

böyle illegal konulara nasıl izin veriyor yöneticiler düpedüz ban sebebi olan bir işlem bu ban sebeb olan olaylar = illegal

senin ciddi sorunların var bence

başkasının profilindeki bir şeyi kullanmak yasa dışı god işi gibi forumda yöneticiler basa basa söylüyor illegal paylaşım yasak diye ama burada

• ben kendi resimleri atmak istiyorum xbox nasil yapcam onu
  • şimdi ben bunu most wanted 2 de, cd hacki yemiş bir xbox da yapmak istiyorum. Ban yeme olayı falan olur mu. Gerçi yiceğimi yemem lazımdı sanki ama neyse. Bir de mw2 de bu olay yer mi pc den girilmeyen bir konsola nasıl save atarım bunlar cidden ciddi problemler sanki he.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.