Şimdi Ara

WINFAST PX7900GS Extreme Nasıl Bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kartın normal satış fiyatı 300-350 YTL arasındayken eksen 195YTLye satıyor.. İlginç bir durum.. bu fiyata göre bu kart nasıldır?

Kullanan var mı aranızda? dx9 kartlar arasında yeri nedir?

WINFAST PX7900GS Extreme Nasıl Bilirsiniz

ÖZELLİKLERİ

# Model: Winfast PX7900GS Extreme
    # Chipset: nVidia GeForce 7900GS
    # Slot: PCI Ex16
    # Bellek: 256MB
    # Bellek Türü: DDR3
    # Bellek arabirimi: 256-bit
    # Core Clock: 520 MHz
    # Memory Clock: 1400 MHz
    # SLI
    # VGA: -
    # Tv-Out: HD-TV
    # DVI: Dual Dual-Link DVI
    # Soğutma: Fan
    # Pixel Pipeline: 20
    # Kutu İçeriği: HD-TV kablo, DVI-VGA Dönüştürücü

• walla kacırma eger 195 ytl ise bence güzel bi ekran kartı cünkü
  • 195 ytl bu kart için çok ucuz. direckt 9 oyunlarda mükemmel performans alırsın...
  • peki palit 8600gt sonic+ mı daha mantıklı yoksa bu kart mı?
  • hocam bu kart 256 bit yaw dediğin kart 128 bit,bence 8600gt bununla aynı kefede değil ama ben fazla konuşmayayım ustalar konuşsun...
  • şuan piyasada dx10 sm4 oyun da yok fazla ama 2008 2. çeyrek itibarıyla da sm4 harici oyun yapılmayacak diyorlar (arkadaşın yalancısıyım)

hangisi daha mantıklı çözemedim
  • hocam iyide sen zaten 8600 ile 2008'in ikinci çeyreğinden sonraki çıkacak oyunları oynayamazsın gibime geliyor yada çok kısman gerekir bence onun için ya bütçeyi arttırcan yada şimdilik bir kart alcan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o halde şimdilik şu 7900 ü alayım nasıl olsa elden çıkar bi şekilde alıcısı olur vakti geldiğinde
  • bencede hocam şöle söyleyim bunun yerine x1950pro falanda alabilirsin ikici elde yada sıfır,bir arkadaş satıyor ikinci elde 200 ytl powercolor x1950pro extreme bak istersen,aslında sıfırı 230ytl kartın ama bulunmuyor onun için iyi fırsat derim ben...
  • O Fiyata göre çok iyi bir kart.1950 Prodan biraz düşük performanslıda olsa fiyatından dolayı alınabilecek bi kart
  • ARKADAŞIM BEN AYNISINDAN KULLANIYORUM 8600GT GİBİ OYUNLARDA DAR BOĞAZ OLMUYOR MALUM 7900GS EXTREME 256 BİT 8600 GT SONİC +PLUS KULLANMIŞ BİR İNSANIM ONUDA BELİRTEYİM.BİRDE DEFAULT HIZLARI 520/1400 ÇOK RAHAT OC İLE 580/1690 KULLANIYORUM.ALIRSAN KANIMCA MEMNUN KALACAKSIN

BU ARADA BENDE EKSENDEN ALDIM KARTI DAHA 1 HAFTA OLDU
  • eksenden ayırttım akşama elimde bir adet 7900gs extreme olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

eksenden ayırttım akşama elimde bir adet 7900gs extreme olacak

hayırlı olsun bu fiyata en güzel seçimi yapmışsın dx10 ekrankartları için durum şuan karışık aldığın kartla bu karışık dönemi geçirebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.