Şimdi Ara

WindowsXP'de herşeyi yasaklamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar laboratuvarında bulunan bilgisayarları öğrencilerin gazabından korumak istiyorum. Yani WindowsXP'de denetim masası öğeleri,masaüstü arkaplan resmine kadar herşeyi kurcalanmaya karşı korumak istiyorum. Yalnızca ders ile ilgili olan Word Excel vs programları kullanmalarını nasıl sağlarım.

• başlat - çalıştır - gpedit.msc

Burada her türlü yasaklama ayarları var
    Ama dikkat et bu ayarları yaparken
  • ya deep freeze kullan
    yada pc security kullanraka sınır koy
    ikiside işini fazlasıyla görür
  • Deepfreeze iki bilgisayara kurdum ama menüye ulaşamadım bir türlü. Ctrl+Alt+Shift+F6 işe yaramıyor. Deepfreeze yönetim konsoluna ulaşamıyorum. Bazı forumlarda aynı problem çok sık dile getirilmiş ama cevap verebilen yok.
  • bu işin üstadı benim ama çaktırma
    www.internetcafeciler.net e gel tüm cvplar orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiske

başlat - çalıştır - gpedit.msc

Burada her türlü yasaklama ayarları var
    Ama dikkat et bu ayarları yaparken

tiske binbaşım benim sistemde bu dosya bulunamıyor diye bi mesaj geliyor...
    ne yapabiliriz.?
  • O çıkmıyorsa senin windowsta bazı dosyalar eksik demektir.
    XP yi CD ile başlat
    Kurulum ekranında 2.repair gösteriminde R harfine bas ve XP yi üzerine kur
    Eksik dosyalar tamamlanacaktır

Tavsiyem SP2 li bir XP cd kullanmandır
    Forumda konu başlıkları var görebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Win XP'de bir kullanıcının yetkisini detaylı olarak nereden ayarlıyoruz. Yani sınırlı yapmak bayağı kaba bir hal daha detaya nereden ineceğiz. gpedit.msc'ye giriyorum user groups var ama detaylar nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raporcu -- 15 Kasım 2005, 12:17:04 >
  • PCSECURİTY kullan bence istediğin herşeye parola koy
  • yeni kullanıcı oluştur ve sadece user yetkisi ver. ayrıca tam koruma istiyorsan deep frezee 5,50 kullanabilirsin...
  • size bir program önermek isterim bu programı internetten download edin gerekli tüm ayarlamaları yapabilirsiniz Security Administratorv9.7
  • sağ tuş>özellikler>masaüstü>masa üstünü özelleştir burdan seçebilirsin. eğer öğrenciler okadar zeki değilseler bulamazlar
  • Hocam deepfreeze'deki tuş kombinasyonunda kontrol+alt+(sağ) şift+f6 yaparsan girebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scankurban -- 20 Kasım 2005, 1:00:22 >
  • walla bizim hoca bizi kontrol etmek için server 2003 kurulu bi server ve net-op school kullanıyo .... başarılı oluyoda.... ama bu aşılamayacak bi engel değil öğrenci isterse bunlarıda aşıp makinada istediğini yapar öğrenci sınır tanımaz hocam....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.