Şimdi Ara

Windowsu nereye yüklemek istiyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ya format atıcam şimdi windowsu nereye yüklemek istiyorsunuz diye 3 tane bellek var biri 100 mb diğer 2 side benim toplam 500 gb lık yapan sürücülerim. Fakat 2 sürücüyede tıkladığımda ileri diyemiyorum ileri butonu var orda ona basamıyorum napmam lazım anlamadım o 100 mb lık da boş alan 70 mb yazıyo acaba onu 100 mb mı yapmam lazım anlamadım bilen birisi yok mu ??

• İleeri nasıl denmiyor , onu anlamadım . Denmesi lazım . Başka cdden denesen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafia2

İleeri nasıl denmiyor , onu anlamadım . Denmesi lazım . Başka cdden denesen ...

ileri butonu sönük basılmıyor yani
  • farklı bir format versiyonu ve cdsi dene
  • Yazdıklarından anladıgım kadarı ile hd 3 bölünmüş durumda windows genelde birincil sürücüye yani c Ye kurulur. diger sürücülerede sonra degerli belggeler resimler müzikler vs yedeklenir. Eger ebatlardan memun degilsen 3 sürücüyü birleştirip yeniden istedigin boyutlarda ayırabilirsin.
    Yazdıklarından ben pek anlamadım ama eger elindeki laptop ise o küçük olan bölüm sistem yedigi için ayrılmış olan bölümdür. böyle ise Yeni bir cd ile format atmak yerine sistemini Recovery yapıp fabrika yarlarına dünmen daha mantıklıdır.
    Yanlız şunu dikkat et eger bilgisayarında senin için gerekli olan dosyalar varsa format atarken acaba şurayımı kursam burayamı deken yanlışla onları silebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0the1emre

beyler ya format atıcam şimdi windowsu nereye yüklemek istiyorsunuz diye 3 tane bellek var biri 100 mb diğer 2 side benim toplam 500 gb lık yapan sürücülerim. Fakat 2 sürücüyede tıkladığımda ileri diyemiyorum ileri butonu var orda ona basamıyorum napmam lazım anlamadım o 100 mb lık da boş alan 70 mb yazıyo acaba onu 100 mb mı yapmam lazım anlamadım bilen birisi yok mu ??

Kuruluma başlarken boot ederekmi yani makineyi DvD den başlatarakmı format atıyorsunuz?
    İleri yazmama sebebi bu olabilir.
    Ayrıca C yi biçimlendirmemiş te olabilirsiniz.

Ayrıca HDD niz üç bölüme ayrılmamış Win 7 de 100 MB bir ön bellek birimi otomatik oluşturulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 3 Şubat 2012; 8:40:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarında önemli bilgiler yoksa F Disk yapmanı öneririm daha sonra istediğin işletim sistemini kurabilirsin , win7 100mb ön bellek oluşturur kafan karışmasın o bir bölüm değildir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.