Şimdi Ara

Androidi kökten silip tekrar yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşlı bir maxiplus 5 im var. Telefonu fabrika ayarlarına falan almayı denedim kar etmiyor arkadaşlar. Mesajları ve numaraları pc ye yedekledim. Acaba android'i turkcell'in şeyisileri dahil kökünden silip nasıl geri yükleyebilirim? Yardım edebilir misiniz

Eğer önerirseniz windows phone da yükleyebilirim Normalde bu işlerle uğraşmam ama mecburiyet durumu telefon perte çıktı çünkü. İstediğim şey uzun pil süresiyle çalışması, resim çekebilmesi, müzik dinleyebilmek. Oyunları da daha rahat çalıştırırsa daha iyi olur tabi. Fazla uygulama indirmem whatsapp olması önemli. Neyse kısacası siz hangi işletim sistemini önerebilirsiniz bana ve nasıl yükleyebilirim mevcut olanı silip. Şimdiden teşekkürler yardım edecek olan herkese

• Romlaman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu rootlamaniz, cwm yuklemeniz lazm. sonra cwm menuden mevcut yazilimin yedigini alip yine cwmden wipe islemlerini yapmaniz lazim. ve dilerseniz telefonumuza uygun rom yukleyebilirsiniz.ve bence artik rom yuklemeniz daha iyi olacaktir. yeni bir telefon almis gibi :) bu yazdiklarimi nette aratarak neyi nasil yapacaginizi ogrenebilirsiniz :) once root sonra cwm yukliceksnz sonra yedek alip(cwm ile) wipe islemleri ile telefonu kokten sifirlicaksiniz. sonra da rom yukleyip keyfinize bakacaksniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıL.Gndqdu

telefonu rootlamaniz, cwm yuklemeniz lazm. sonra cwm menuden mevcut yazilimin yedigini alip yine cwmden wipe islemlerini yapmaniz lazim. ve dilerseniz telefonumuza uygun rom yukleyebilirsiniz.ve bence artik rom yuklemeniz daha iyi olacaktir. yeni bir telefon almis gibi :) bu yazdiklarimi nette aratarak neyi nasil yapacaginizi ogrenebilirsiniz :) once root sonra cwm yukliceksnz sonra yedek alip(cwm ile) wipe islemleri ile telefonu kokten sifirlicaksiniz. sonra da rom yukleyip keyfinize bakacaksniz

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.