Şimdi Ara

Windows8 Mavi Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta Vatan bilgisayardaki indirimden faydanalanıp 0 pc topladım kendime. Aldığım parçalar:

Asus P8H77-M LE Anakart
    INTELCore i5 3570 3.4 Ghz işlemci
    CORSAIR8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    SEAGATE3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    XIGMATEKASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    SAPPHIREHD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

Sistemi kendim kurdum, windows 8 yükledim her şey sorunsuz çalışıyordu. Kurduktan bir gün sonra çeşitli mavi ekran hataları almaya başladım, buradan ve internetten araştırdığım kadarıyla Ram'den kaynaklandığını düşünüp değiştirdim Ramleri. Yerine GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM aldım. Yeni Ramleri taktım her şey sorunsuz çalışırken, Ramleri taktıktan yaklaşık 3-4 saat sonra bilgisayar dondu ve hoparlörden cızırtı sesi gelmeye başladı. Bu sorun niye olabilir anlamış değilim. Harddisk'den kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum ama değiştirmeden önce sizlere bir danışayım dedim. Cevaplarını merakla bekliyorum

• Sabah Win7 Ultimate 64bit yükleyip hdtune ile test yaptım. Sonuçlar:

Bu sonuçları bana yorumlayacak bir babayiğit var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comandante04 -- 21 Temmuz 2013; 14:05:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Comandante04

Merhaba arkadaşlar;

Geçen hafta Vatan bilgisayardaki indirimden faydanalanıp 0 pc topladım kendime. Aldığım parçalar:

Asus P8H77-M LE Anakart
    INTELCore i5 3570 3.4 Ghz işlemci
    CORSAIR8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    SEAGATE3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    XIGMATEKASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    SAPPHIREHD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

Sistemi kendim kurdum, windows 8 yükledim her şey sorunsuz çalışıyordu. Kurduktan bir gün sonra çeşitli mavi ekran hataları almaya başladım, buradan ve internetten araştırdığım kadarıyla Ram'den kaynaklandığını düşünüp değiştirdim Ramleri. Yerine GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM aldım. Yeni Ramleri taktım her şey sorunsuz çalışırken, Ramleri taktıktan yaklaşık 3-4 saat sonra bilgisayar dondu ve hoparlörden cızırtı sesi gelmeye başladı. Bu sorun niye olabilir anlamış değilim. Harddisk'den kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum ama değiştirmeden önce sizlere bir danışayım dedim. Cevaplarını merakla bekliyorum

ramleri değiştirdiğiniz halde takılıyorsa anakart bozuk çıkmış olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Comandante04

Sabah Win7 Ultimate 64bit yükleyip hdtune ile test yaptım. Sonuçlar:

Bu sonuçları bana yorumlayacak bir babayiğit var mı acaba?

Sata disklerin ortalama transfer hızı 70mb/s olarak kabul ediliyor.Verilen istatistiklere göre senin ortalama hızın "75,3 mb/s". Access Time(Rastgele erişim süresidir). Ne kadar düşük olursa o kadar iyidir.8-20 mb/s arası normaldir.Senin erişim süresi 16,7 mb/s'dir.Harddiskinde bad sector(bozuk alan) da yok.Yani diyeceğim o ki senin harddiskinde bir problem yok.Ramleri de değiştirdim diyorsun.Geriye tek seçenek anakart kalıyor.Anakartını alıp vatan teknik servise götür baksınlar hemen.Büyük ihtimal sorunun ondan kaynaklanacak.Garantiden değiştirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aga. -- 22 Temmuz 2013; 0:08:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    2 hafta önce açıldı
    Windows 7 mavi ekran hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.