Şimdi Ara

Xp yüklerken mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar windows xp yüklerken mavi ekran hatası alıyorum ön yüklemeyi yapıyo tam asıl yüklemeye geçerken mavi ekran veriyor yardım edin lütfen. Sorun harddisktemi diye merak ediyorum acaba başka bir pcde harddiske xp yükleyip, evde kendi pc'me taksam çalışır mı ?

kernel li bir hata veriyorsa buyuk bir ihtimal cd de bir sorun var cd yi aldığın yerden değiştir derim

Yok hocam ya 3 tane denedim hep aynı hata

IDE de kurabilirsin
  • bilgisayara kurarken mavi ekran hatası ile karşılaşıyorsan sorunun en muhtemel sebebini ve çözümünü sana anlatmaya çalışacağım mavi ekran hatası ile karşılaşıyorsan sorun, donanımsal bir sorunu yoksa makinede muhtemelen Bios üzerinde Disc Mode’dan kaynaklanıyordur. Bu Disc Mode farklı marka ve model bilgisayara göre değişebilir.
    yaşadığın bu mavi ekran hatasını düzeltmek için yapman gerken tek şey Bios’a girip bu Disc Mode bölümünde seçili olan AHCI seçeneğini IDE olarak değiştirmek. Bu ayarı yapıp Bios’u bu şekilde kaydedip çıkarsan kurulum aşamasında karşılaştığınız bu mavi ekran hatasını bir daha görmeyeceksin eğer olmassa mesaj at ben anlatırım
    Daha Fazla Göster
  • konuyu hortlatacağım ama, arkadaşların verdiği bilgiler işime yaradığı için bi teşekkür etmek istedim. aynı sorun bendede vardı ACHI yazan yeri IDE yapınca düzeldi. sağolun
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.