Şimdi Ara

windows7 update sonrası performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şıunu belirteyim tam olarak 17 ay önce MSI GE-60 i7 GT650M bilgisayarımı aldım ve gayette memnunum.
    Fakat yaklaşık olarak 3 hafta önce " windows sabit disk sorunu algıladı, yedeklemeyi başlatınız " hatası ve aralıklarla mavi ekran hatası almaya başladım.
    Bunun üzerinde yetkili servis olan " servispoint " şirketine gönderdim bilgisayarımı , saolsunlar 12 gün içerisinde HDD değişimi, ( herhangi bir sorun var demememe rağmen ) fan değişimi ve genel temizliğini yapıp gönderdiler. geldiğinden itibaren 4-5 gün boyunca gayette memnunum eskisinden çok daha hızlı.
    Fakat 2 gün önce windows updatelerin hepsini yaptım ve o andan itibaren bilgisayarda gözle görüşülür bir şekilde yavaşlama var.
    çok fazla oyun oynamıyorum ve internette iken sadece iki sayfa açık olsa bile sayfalar arası geçişte bir kaç saniye bekletiyor.
    yada görev çubuğundan sağ tıklayarak sayfa kapatmak istediğimde mouse açılan yerin üstüne geldiğinde kağnı gibi hareket ediyor ve sayfaları görev çubuğunda simge haline getirmek istediğimde kare kare şeklinde takılarak aşağıya iniyor.
    Doğal olarak bu performans bu bilgisayarda bir sorun olduğunun işaretçisi. Herhangi bir fikri olan varmı?
    sistem özellikleri:

Intel Core i7 - 3610QM 2.30 GHz
    8gb DDR3 ( 4*2)
    GeForce GT650M 2GB GDDR5
    HDD 750 GB 7200 rpm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom67 -- 20 Mart 2014; 2:41:35 >

• Bu bilgisayara yazık etme, bir SSD tak
  • uygun olduğum bir ara SSD takıcam zaten de şu anda bu sorunu çözmek için uğraşıyorum
  • freedom67 F kullanıcısına yanıt
    güncellemeden önceki bir tarihe geri yükle. sonra güncellemeleri kapat. kendin tara önemli bulduklarını güncelle. birde ara sıra başlat menüsündeki arama çubuğuna disk temizleyici yaz ve çıkan araçla tüm seçenekleri seçip temizlik yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.