Bildirim
Laptop Format Sonrası Driver Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
marka ve modelini tam olarak yaz önce, hangi işletim sistemi için driver arıyosun bunları belirt ona göre yardımcı olayım yada olsunlar -
everest full sürüm indir herşey yazar. -
windows 7 ultimate 64 bit
markası hp ama modeli bilemiyorum -
Aygıt yöneticisi üzerinden aygıtın donanım kimliklerini internete yazarsan sonuca ulaşabilirsin. -
HP Pavilion dv7 Notebook PC -
bilgisayarın pilini çıkar (kapalıyken) pilin üzerinde de model numarası tam olarak yazar -
HOCAM BU PİL ÇIKARMADAN OLSA PEK LAPTOP AÇMIŞLIGIM YOKTA HANİ SERVİS DEGİLİZ EVDEN YAPMAYA ÇALIŞTIGIMDAN LAPTOPU BOZMAYALIM -
Tam model numarasının HP Pavilion dv7-6c00, HP Pavilion dv7-6c00et, HP Pavilion dv7-7000, HP Pavilion dv7-1010el vs. gibi olması gerek. Sürücü indirip yüklemek için tam modelini mutlaka bilmen gerek, laptopunun altına bak oralarda tam modelinin yazması gerekir yada varsa kataloğuna bak veya Aida64 indirip oradan bak, ama sanırım pek bilgin yok anlayan birisi ile beraber bakın. Tam modeli bulursan aşağıdaki linkten laptopunun modelinin yazılı olduğu linke tıklayarak sürücü indirme sayfasına ulaşabilirsin.
Ayrıca mesajlarını küçük harf ile yaz.
http://www8.hp.com/tr/tr/support-search.html?tab=1#/qryterm=HP%20Pavilion%20dv7&searchtype=s-002
-
model numarası laptopun arkasında yazmıyor -
Bataryayı kolaylıkla sökebilirsin. Onun altında yazar. -
Hp'nin linkinde nasıl bulacağın anlatılıyor orayı oku olmazsa dediğim gibi biraz bu işlerden anlayan biri ile beraber bakın.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01736645&lc=tr&cc=tr&dlc=tr#UseLabel -
Arkadaş yukarıda söylemiş everest ultimate ile bakıp öğrenebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Devil Pennywise
bilgisayarın pilini çıkar (kapalıyken) pilin üzerinde de model numarası tam olarak yazar
-
quote:
Orijinalden alıntı: ofsevim
quote:
bilgisayarın pilini çıkar (kapalıyken) pilin üzerinde de model numarası tam olarak yazar
nedir seni güldüren anlayamadım ? -
quote:
quote:
quote:
nedir seni güldüren anlayamadım ?
bi driver için adama laptop söktürücen yav :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
her pil çıkaran laptop sökmüşmü oluyor şimdi?
açık açık demiş arkadaş en basit yolunu pilini çıkar üzerinde modeli yazar diye, neresi komik bunun
-
quote:
Orijinalden alıntı: *Soldierblood*
quote:
quote:
quote:
quote:
açık açık demiş arkadaş en basit yolunu pilini çıkar üzerinde modeli yazar diye, neresi komik bunun
laptopun pili nerededır acaba..sen bi. tuşla çıktığıni sanıyorsun heralde
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
altında küçük bir çentik vardır onu çekersin çıkar çocuk bile kolaylıkla yapar, senin yorumun " pili çıkarmak için komple kasayı sökmek gerekir " manasına geliyor. şu kadar basit şeyleri insanların gözünde neden büyüterek korkutuyorsun ki. bir pili çıkarıp üzerindeki yazılara bakmak zormu. oldu olacak pili çıkarmak için bilgisayarcıya götür o çıkarsın deseydin daha iyi olurdu
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
altında küçük bir çentik vardır onu çekersin çıkar çocuk bile kolaylıkla yapar, senin yorumun " pili çıkarmak için komple kasayı sökmek gerekir " manasına geliyor. şu kadar basit şeyleri insanların gözünde neden büyüterek korkutuyorsun ki. bir pili çıkarıp üzerindeki yazılara bakmak zormu. oldu olacak pili çıkarmak için bilgisayarcıya götür o çıkarsın deseydin daha iyi olurdu
sen ciddi misin hocam hangi laptopta varmış çentik çekince çıkiyormuş siz masaüstüyle karıştırmaya başladınız heralde..o kadar laptop söktüm ilk defa böyle bisey duyuyorum..bazılarında kapağın altında bile değil klavyenin altında kalıyor
Benzer içerikler
- modem tamiri
- excalibur control center açılmıyor
- salt okunur kaldırma
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- press any key to boot from usb
- root kaldırma
- windows ekran görüntüsü alma
- oem açılımı
- suya düşen telefon
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X