Şimdi Ara

windows10 düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür bilgisayarı hiç açmadım dün gece açtım ve windows10 düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor hatası aldım biraz uğraştıktan sonra bilgisayarı kapattım 2 dakika kadar bekledim tekrar açtım ve hata gelmedi bilgisayar normal bir şekilde açıldı.Dün akşamdan itibaren 5-6 kez açıp kapatma işlemini uyguladım hata hiç çıkmadı bu durumla tekrar karşılaşır mıyım? Buna ne sebep olmustur yardmcı olabilecek var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows Düzgün Yüklenmemiş Gibi Görünüyor Hatası

Windows 10'un düzgün yüklenmediği durumlarda, "Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor" hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, işletim sisteminin kritik bileşenlerinin bozulması veya eksik olması nedeniyle oluşabilir.

Hatanın Nedenleri

• Bozuk Sistem Dosyaları: Önemli sistem dosyaları bozuk veya eksik olabilir.
    • Donanım Uyuşmazlığı: Bilgisayardaki bir donanım bileşeni, Windows ile uyumlu olmayabilir.
    • Virüs veya Kötü Amaçlı Yazılım: Kötü amaçlı yazılım, sistem dosyalarını bozabilir veya işletim sisteminin düzgün yüklenmesini engelleyebilir.
    • HDD veya SSD Sorunları: Sabit disk sürücüsü veya katı hal sürücüsü bozuk veya hasarlı olabilir.

Hatanın Giderilmesi

• Sistem Dosyalarını Tara ve Onar: Komut İstemi'nde "sfc /scannow" komutunu çalıştırarak sistem dosyalarını tarayabilir ve onarabilirsiniz.
    • Donanım Uyuşmazlığını Gider: Bilgisayarınızdaki donanım bileşenlerini kontrol edin ve bunların Windows ile uyumlu olduğundan emin olun.
    • Virüs Taraması Yap: Güvenilir bir antivirüs yazılımı kullanarak bilgisayarınızı virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar için tarayın.
    • HDD veya SSD'yi Kontrol Et: Sabit sürücünüzün veya katı hal sürücünüzün durumunu kontrol etmek için CHKDSK yardımcı programını kullanın.

Hata Sürdüğünde

Yukarıdaki adımlar hatayı gidermezse, daha kapsamlı çözümler gerekebilir:

• Sistem Geri Yükleme: Bilgisayarı, hatanın oluşmadığı önceki bir zamana geri yükleyebilirsiniz.
    • Temiz Kurulum: Bu, işletim sistemini tamamen yeniden kurmayı içeren daha drastik bir çözümdür.
    • Profesyonel Yardım: Sorunu kendiniz çözemiyorsanız, bir bilgisayar teknisyeninden profesyonel yardım alabilirsiniz.

"Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor" hatasını gidermek için bu adımları izleyerek bilgisayarınızı tekrar sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samarium

Hocam yardımcı olur musunuz?

W10 stabil bir işletim sistemi değil olabilir böyle şeyler ama siz yedeklerinizi mutlaka alın bir daha açılmayadabilir.
  • Format dvdsini veya usbsini takın format ekranına gelmeden onarma yapın Windows dosyalarını onarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.