Şimdi Ara

Windows XP yeniden kurulum lutfen yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Windows XP de system restore yaparken bilgisayar birden yeniden basladi ve artik acilmiyor.Tam xp yukleme ekrani biterken yeniden basliyor.Guvenli Kipde de ayni sorun.Sanirim elimde Windows cd si olmadan bu sorunu cozemem.
    Fakat bu seferde yeni bir Windows Xp kurarken eski bilgisayarimdaki veriler kaybolur mu?
    Ozellikle de masaustumdeki belgelerimdeki yani kullanici adimin altindaki belgeler.Bilgisayarda iki kullanici vardi ve her kullanicinin kendi sifresi vardi.Bu bir sorun olur mu?
    Bende harddiski alip baska bir bilgisayara taktim fakat bilgisayarda sadece diger paritition daki dosyalara ulasabildim.Documents and Settings ten kendi kullanici adima girdim fakat dosyalarin hic biri yoktu.
    Yeni bir Windows kopyasi kurarken bu belgeler kaybolur mu?Yeni Windows u eskisiyle ayni klasore mi kurayim yoksa farkli bir partition a mi?

Cok acil cunku bilgisayar labaratuardaki bilgisayardi ve belgeler de haftaya hazirlamam gereken sunum dosyalari ve deney sonuclari.Sanirim yedeklememem de benim sucum ama aydinlatirsaniz sevinirim.Ilginize tesekkurler.

• PC Yi CD den başlat

Onarma seçeneği sırayla 2 kere gelir
    Sen 1. de değil 2 de onarım seçeneğini seçeceksin

Üzerine kuracaksın
    Onar seçeneği gelince R ye basacaksın

Tamir seçeneğinde şifre sorar haberin olsun

Belgelerin silinmez
    BİÇİMLENDİRME yapma sakın
  • Harddiski baska bir bilgisayara taktim fakat sifreli kullanicilarin belgelerine erisemiyorum.Bunun bi yolu var mi?Yeni windows kurdugumda bunlar gider mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52Lazo52 -- 8 Mayıs 2007; 9:41:39 >
  • Başka bir bilgisayardan xp live cd image'ını indir cd'ye yazdır. Bilgisayarı bu cd ile aç bütün dosyalarına ulaşırsın. burdan diğer bölüme kopyala sonra xp'yi yeniden kur sorun kalmaz. Hoşçakal.
  • xp live nedir üstad??
  • Merhaba google'dan rahatlıkla bulunabilir. Ben öyle indirdim 1 yıldır kullanıyorum çok faydalı. CD üzerinden çalışan minik bir windows. Dosya yöneticisi ile hdd nin tümüne ulaşabiliyorsun. 60 mb büyüklüğünde bir image dosyası. Nero ile cd'ye yazdır. Sonra bu cd ile biligisyarı başlat tüm kontrol sende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 yükleme yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.