Şimdi Ara

Windows Xp Pro imaj dosyası ve programlar????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben sistemimin komple bir imajını alarak bir dvd ye yazmak istiyorum ve yeniden Xp yi kurduğumda,
    tek tek programları ve driverlerini yüklemek istemiyorum uzun uzadıya.
    Bunu yaparsak xp kurulduktan sonra bu imajı çalıştırırsak tüm programlar sanki hiç format atılmamış gibi eski hallerine gelerek çalışırlarmı???

Yada bunun yerine tüm sistemi programlarıyla back up mı etsem imaj yerine.
    Tek tek uğraşmak yerine bunu yapabiliyo olmamız lazım.
    Forumda aradım aradım bulamadım mantıklı bir çözüm.

Bunlar için hangi programlar daha optimal olarak çalışır.Bir paylaşırsanız sevinirim.
    İlgiye şimdiden her zamanki gibi thxxx

Kolay Gelsin...

• Arkadaşlar yokmu bir cevap verecek bu konuya,
    Cevap yerine eğer biliyorsanız forumdan bu konu hakkında işlenöiş başlıkların linkini verin gözünüzü sevem.

tabi uğraşman lazım biraz. aldığın backup u geri yüklemek için minik bir prosu var onu disket e yükleyip o disketle geri yükleme yaptırıyorsun.

bence sen bir format at yükle herşeyi. güncellemeleri de yaptıktan sonra gerekli prolarını da kur. sonra takip et xp nin aldığı sistem geri yükleme noktalarını. bir ayda bir sistemi geri yükle. bu daha iyi bir çözüm bence.

yada uninstaller 2006 - 2008 ikisi de olur pro var

hem pro temizliyor hem pc yi temizliyor . hemde backup yani sistem geri yükleme noktası belirliyor xp gibi. artı isteğe göre kendin de backup alabiliyorsun. onu da kullanabilirsin.

yanlız şunu söylemeliyim ki pc ile uğraşmak pc yi öğrenmek demektir. kolaya kaçmak bilgiden kaçmak demektir.

aklınızda olsun.

kolay gelsin

• andac_bagtir saolasın...
    Son söylediğinde yerden göğe kadar haklısın yalnız benim pc 24 saat çalıştığından ben yaklaşık 1,5-2 ay arayla
    format atıyorum.
    bu son dönemlerde rutinleşmişti,yeni hdd alınca biraz daha dayanmaya başladı.
    Bu pc benim eski pcim. sadece download için kullanıyorum ve içersindeki programlara da bir artı yapmıyorum.
    Diğer pc ye yakışacak şeyler onlar artık bundan köy kasaba olmaz kimseye.
    O nedenle de formatı bastığımda çok fazla uğraşmak istemediğimden böyle bir yol araştırıyorum.
    Verdiğin bilgiler için çok saol tekrardan

Kolay Gesin....
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.