Şimdi Ara

WİNDOWS XP KURULU OLAN PC'YE XP'Yİ SİLİP WİNDOWS 7 NASIL KURULUR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi açık ve net internette o kadar araştırdım ya xp ye format atıyorlar yada sıfır pc'ye wind 7 yüklüyorlar.Uzun lafın kısası ben size meramımı anlatıyorum benim pc'de win xp yüklü ama ben bunu silip win 7 kurmak istiyorum.Ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı forumlar diliyorum....(Not:gerekli olan belgerimi,müziklerimi aldım vede elimde win 7 home cd bulunmaktadır.)

• CD ile açılış yapıp kuruluma başlayın. nereye kuracağınızı sorduğu ekranda C sürücüsünü biçimlendirip C ye kurulum yapın. XP den eser kalmaz temiz Win7 kurulumu sağlanır
  • akcan hocam millet bios filan diyor senın dediğine göre ona gerek kalmıyor degil mi?ayreten win 7 cd sini yükledim kurulum yaparken hem c yi biçimlendirip ondan sonrada c ye kurma olayı zamanda mı gercekleşiyor (aynı zamandan kastım önceden bi formata gerek yok mu herşeyi win 7 cd takıp kolayca halledebilirmiyim..)teşşekürler yardımın için ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alinick

akcan hocam millet bios filan diyor senın dediğine göre ona gerek kalmıyor degil mi?ayreten win 7 cd sini yükledim kurulum yaparken hem c yi biçimlendirip ondan sonrada c ye kurma olayı zamanda mı gercekleşiyor (aynı zamandan kastım önceden bi formata gerek yok mu herşeyi win 7 cd takıp kolayca halledebilirmiyim..)teşşekürler yardımın için ..

Tek yapman gereken;

Windows 7 DVD'sini DVD-ROM'una yerleştirip, yönergeleri izlemek. Büyük ihtimal kurulum Türkçe olacaktır. Eğer yükleme türü yerine geldiğinizde "Özel(gelişmiş)" bölümünü seçip, kuracağınız patriot'u biçimlendirip, biçimlendirdikten sonra (*tam hatırlamıyorum ama eğer o bölümü "Ayrılmamış Alan" olarak okursa "Yeni"ye basıp diski "Birincil Bölüm" yapıp) "İleri'ye basıyoruz.

Yukarıdaki anlatımı tamamen aklımdan yazdım.

Edit: şimdi google'a baktım resimli anlatım buldum buyur:http://www.formatatmak.com/kurulum/windows-resim/windows-7-format-atma-resimli-anlatim.html
    Not: Eğer DVD'yi taktıysan direk 4. adımdan devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01F00DCFE -- 6 Nisan 2014; 14:17:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alinick

akcan hocam millet bios filan diyor senın dediğine göre ona gerek kalmıyor degil mi?ayreten win 7 cd sini yükledim kurulum yaparken hem c yi biçimlendirip ondan sonrada c ye kurma olayı zamanda mı gercekleşiyor (aynı zamandan kastım önceden bi formata gerek yok mu herşeyi win 7 cd takıp kolayca halledebilirmiyim..)teşşekürler yardımın için ..

CD den başlatmak için bios da bir değişiklik gerekiyor.
    ama yeni anakart bioslarında buna da gerek yok. mesala bendeki bilgisayar açılırken F12 tuşuna bastığımda bir menü geliyor
    bu menüden hangi sürücüden sistemin başlatılacağını seçebiliyorsun. CD için -> CD-ROM seçin.

bir önceki mesajda verilen linkdeki 8. adımda geldiğinizde Biçimlendireceğiniz(formatlama) bölümü seçip biçimlendirin. Sonra aynı bölümü seçip ileri ile kuruluma devam edin.

• allah razı olsun be helal size teşekkür ederim yardımlarınız için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.