Bildirim
windows xp ahci modda şok edici açiliş hizi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hıza bayıldım. -
Hocam zaten hizli aciyordu bilgisayarim ahci modda kurunca bu sefer xp yazisi bile gelmeden açiliyor bilgisayarim... ide modda kurulu iken xp samsung evo 850 deki puanim 350 mb okuma 350 mb yazma hizi vardi şimdi 540 mb okuma 520 mb yazma hizim oldu ahci modda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim sistemini iyi soğutmanı tavsiye ederim.Benzerini yapmıştım ama tabi 4 saniyede açılmadı -
Corsair h105 sagutmam var hocam hizli açilisin sagutmayla ne alakasi var overclock yapmasamda ayni hizda açiyor
sistemin işleyişi artmış gibi görünüyor ondan dedim -
Ahci nin baya açilisa etkisi var
Dusunseniz ya hocam xp de 550 mb okuma 520 mb yazma hizi aliyorum... Ayni ssd yi 775 pin anakartta q9550 kullandim max 250 mb okuma 250 mb yazma aliyordum sata2 destekliydi 775 anakartim
Aynen hocam ben boot ayarlarina giremiyorum laptopta aslına bakarsan uğraşmıyorum artık kendimi yazılımda gelistiricem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X