Şimdi Ara

Windows XP Açılışta Bekletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartı bugün aldım taktım ama açılışta 4-5 dakika boyunca windows xp yazıyor ve her açılışta olan o mavi çizgi geçip duruyor,normalde 5-10 sn sürüyordu ama kartı taktığımdan beri yazdığım gibi 5 dk hatta daha uzun sürüyor bu olay,acaba bir şey mi yapmak gerekiyor?Driver ı yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anakhrapat -- 13 Ağustos 2010; 23:56:21 >

• format at en güncel driveri kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

format at en güncel driveri kur

Daha önce driver sweeper programı ile tüm sürücüleri silip, en güncel sürücüyü yükleyerek dene. Olmadı çak format.
  • Fazla büyütmüşük,dvd-r nin kablosunu çıkardım düzeldi.

Benim dvd-r zaten bozuktu ama bugün kartı taktırırken dvd-r takayım mı diye sordular takın dedim ondan kaynaklanıyormuş.

Yani kartta sorun yok.

Teşekkürler.

Bu arada dvd-r den geniş ve ince olan kabloyu söktüm ama öteki supply den gelen kabloyu sökemedim bir yere falan mı bastırmamız gerekiyor?
  • çekince çıkar o psudan gelen kablo.
  • remlerini kontrol et hard disk ve cd dvd rom kablolarını kontrol et jumper ayarlarındanda kaynaklanabiliyor bu sorun birden fazla rem var ise tek rem takıp dene olmadı cd romu dvd romu söküp dene kablon yoksa hangisinde sonuç düzelirse ona göre kablo falan değiştirirsin
  • O powerdan gelen kabloyu geçen sökmem gerekti, yarım saat zorladım ama çıkaramadım. Pes ettim en sonunda

Özellikle power yeniyse acayip sağlam oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 14 Ağustos 2010; 14:22:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağa sola oynatıp çekmen lazım
  • İnce bir düz tornavidayı araya sokup yana çevir. O zaman aralık büyür. Her yerden aralığı büyüt. Sonra çek gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Fazla büyütmüşük,dvd-r nin kablosunu çıkardım düzeldi.

Benim dvd-r zaten bozuktu ama bugün kartı taktırırken dvd-r takayım mı diye sordular takın dedim ondan kaynaklanıyormuş.

Yani kartta sorun yok.

Teşekkürler.

Bu arada dvd-r den geniş ve ince olan kabloyu söktüm ama öteki supply den gelen kabloyu sökemedim bir yere falan mı bastırmamız gerekiyor?

Bende de 2 tane DVD sürücü var.Bir tanesi Philips bir tanesi LG.Philipsi taktığımda açılışta bekletmeden açılıyor fakat LG DVD-Rom taktığımda açılışta 5-10 dk bekletiyor ve eğer içine dvd koyarsam dvd yi okumuyor ve windows donuyor.Bunun bir çözümü var mı?

• Bunun açıklaması basit. Windows açılırken dvd sürücüsünü kontrol eder. DVD sürücüsü geç cevap verdiğinde windows onu bekler. Bu nedenle açılırken gecikme yapar. DVD-CD takığında windows "bana disk taktılar" haberini verir. Windowsta onu bekler. E sürücü diski okuyamayınca devamlı okumaya çalışır Windows ise körü körüne devamlı bekler. Bu durumda kitlenme yapar. LG DVD-Rom bozulmuş. İçindeki gözü bi temizle ve öyle dene. Olmazsa garantiye. Garanti yoksa çöpe.
  • bendede aynı sorn vardı pc 5 dakkadamı ne acılırdı.dvd kablosunu duzeltm sımdı normal acılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.