Şimdi Ara

windows vistanın açılış sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WİNDOWS vistanın açılış sesini nasıl değiştiririz kaldırma var ama değiştirme ibaresi yok heralde bir noktayı atladım yardımcı olursanız

• Denetim Masası - Ses - Ses Efekti menüsünden değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

Denetim Masası - Ses - Ses Efekti menüsünden değiştirebilirsiniz.

tamam ordan değişiyorda ben başlangıç sesi değiştiremiyorum

windows vistanın açılış sesi
  • Sizin kullanacağınız sesi wav yaparak, windows un kullandığı wav dosyası ile aynı ismi vererek üzerine yazarsanız da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup vitamin

WİNDOWS vistanın açılış sesini nasıl değiştiririz kaldırma var ama değiştirme ibaresi yok heralde bir noktayı atladım yardımcı olursanız

ya dosya boyutu büyük ya da başka bir sebebten ses çalmadı bunu ilkin denediydim değişmiyormu yoksa
  • Win 7 /vistada açılış sesini değiştirmek zahmetli ama ben denedim ve oldu süper oluyor.
    Windows/system32/imageres.dll bu dosyayı masaüstünde bir klasör aç ve onun içine kopyala.
    Resource hac-ker - Restorator benzeri programlarla aç
    Sonra klasörler gelecek onların içinden WAVE yi aç 5080 isimli wav dosyasını sil kendi hazırladığın (en fazla 10 sn'lik) waw dosyasının ismini 5080 yap WAVE klasörüün içine sürükle bırak sonra dosyay kaydet elindeki imageres.dll ile system 32 dekini değiştir.

Ama değiştirmene hemen izi vermez öncelikle dosyanın sahipliğini almalısın bunuda system 32 deki imageres.dll ye sağ tıkla güvenlik sekmesinden kullanıcı adını seç tam denetim izni ver sonra dosyaları değiştir.

Her türlü sorumluluk sana ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 12 Temmuz 2010; 10:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslikahraman

Win 7 /vistada açılış sesini değiştirmek zahmetli ama ben denedim ve oldu süper oluyor.
    Windows/system32/imageres.dll bu dosyayı masaüstünde bir klasör aç ve onun içine kopyala.
    Resource hac-ker - Restorator benzeri programlarla aç
    Sonra klasörler gelecek onların içinden WAVE yi aç 5080 isimli wav dosyasını sil kendi hazırladığın (en fazla 10 sn'lik) waw dosyasının ismini 5080 yap WAVE klasörüün içine sürükle bırak sonra dosyay kaydet elindeki imageres.dll ile system 32 dekini değiştir.

Ama değiştirmene hemen izi vermez öncelikle dosyanın sahipliğini almalısın bunuda system 32 deki imageres.dll ye sağ tıkla güvenlik sekmesinden kullanıcı adını seç tam denetim izni ver sonra dosyaları değiştir.

Her türlü sorumluluk sana ait.

bu dll hizmeti açıkken bunu yapabiliyor muyum yoksa hizmetini durdurmam mı lazım ya da güvenli modda mı yapacağım buraya kadar çok iyi oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows xp saat sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternette windows 7 sahipliik alma arattır reg olarak indir sonra dosyaya sağ tıkla sahiplik al de oluyordu sanırım bayağı oldu yapalı.
    Seni yanlış yönlendirmeyeyim sen internette windows 7 / vista sistem dosyalarını değiştirm diye arattır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.