Bildirim
Windows Vista uyumlu ADSL modemler hangileri ? ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar bi yardım lütfen ? -
Bende ki Airties RT-205 sorunsuz çalışıyor vistada. Ayrıca Airties RT-111'de vistada çalıştığını okumuştum. (4 portlu modemdir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 6 Eylül 2008; 17:26:17 > -
USB modem haric vista uyumlu diye modem yoktur hemen hemen hepsi işletim sitemlerinde çalışır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 6 Eylül 2008; 17:49:48 > -
quote:
Orjinalden alıntı: hasan_hzl
Bende ki Airties RT-205 sorunsuz çalışıyor vistada. Ayrıca Airties RT-111'de vistada çalıştığını okumuştum. (4 portlu modemdir.)
Evet, dediğinde haklısın dostum. Bende demin AirTies RT-111'e bakmıştım ve seninde dediğin gibi Windows Vista ile uyumluymuş. İlgin için teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: computeron
USB modem haric vista uyumlu diye modem yoktur hemen hemen hepsi işletim sitemlerinde çalışır..
2 hafta sonra Vista'ya geçicem aslında daha önceden kullanmıştım ama 2 gün falan anca çünkü net sorunu yaşamıştım Zoom X6 ADSL modemi ile. İlgin için teşekkür ederim.
-
İkinci çözüm: Eğer modeminiz benimki gibi vista uyumlu değilse, modem kurulum dosyasına sağ tıklayın, özellikler deyin sonra uyumluluk sekmesine tıklayın windows xp sp2 seçeneğiniişrateleyip ok deyin ve kurun. modeminiz vista da win xp altında çalışacaktır.
SayGıLaR!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X