Şimdi Ara

Windows Vista uyumlu ADSL modemler hangileri ? ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek bildiğim AirTies ama o da USB olan modeli (RT-103)

Bana lazım olan çok portlu bir ADSL MODEM.

AirTies'de olabilir ama çok portlu arıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 6 Eylül 2008; 18:27:04 >

• Arkadaşlar bi yardım lütfen ?
  • Bende ki Airties RT-205 sorunsuz çalışıyor vistada. Ayrıca Airties RT-111'de vistada çalıştığını okumuştum. (4 portlu modemdir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 6 Eylül 2008; 17:26:17 >
  • USB modem haric vista uyumlu diye modem yoktur hemen hemen hepsi işletim sitemlerinde çalışır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 6 Eylül 2008; 17:49:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

Bende ki Airties RT-205 sorunsuz çalışıyor vistada. Ayrıca Airties RT-111'de vistada çalıştığını okumuştum. (4 portlu modemdir.)

Evet, dediğinde haklısın dostum. Bende demin AirTies RT-111'e bakmıştım ve seninde dediğin gibi Windows Vista ile uyumluymuş. İlgin için teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: computeron

USB modem haric vista uyumlu diye modem yoktur hemen hemen hepsi işletim sitemlerinde çalışır..

2 hafta sonra Vista'ya geçicem aslında daha önceden kullanmıştım ama 2 gün falan anca çünkü net sorunu yaşamıştım Zoom X6 ADSL modemi ile. İlgin için teşekkür ederim.

• İkinci çözüm: Eğer modeminiz benimki gibi vista uyumlu değilse, modem kurulum dosyasına sağ tıklayın, özellikler deyin sonra uyumluluk sekmesine tıklayın windows xp sp2 seçeneğiniişrateleyip ok deyin ve kurun. modeminiz vista da win xp altında çalışacaktır.

SayGıLaR!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.