Şimdi Ara

Windows üzerinden VMware ile sürüm düşürme nasıl yapılır? RESİMLİ ANLATIM (Iphone 4S - Ipad 2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucyy

Kardeşimin 4s var 8.2 yüklü 6.1.3 7.1.2 dönebilir mi bu anlatımla

Hocam apple bilgim 0 yanlis birsey dersem affola fakat sorunun cevabi basit. 4s 8.3'e guncellenmiyor mu. Guncelleyip jb yapin. Daha sonra islemleri yapip 6.1.3e donun . guncelleme islemleri nasil bilgim yok ama, parca parca degil mi? Yani once ios 7 guncelleme sonra 7.1.2 falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU ADIMLARIDA DENEYEBILIRSINIZ

Downgrade to iOS 6.1.3 for iPhone 4s, on WINDOWS!

1) Do jailbreak on your iPhone with the TaiG Tool for 8.3 or 8.4;
    2) Go ahead on Cydia and install: OpenSSH, Apple File Conduit 2 and MTerminal (All working);
    3) Download and Install this Program on Computer -http://4pda.ru/pages/go...Win32OpenSSL-1_0_2c.exe
    4) Download this ZIP file, and extract it t your Desktop -https://mega.co.nz/#!WJcjzDTQ!k-dNLSPzQdByIFuSAl-Pal2dbAzC8FTzGOQzSEaon9U
    5) Open this folder and copy the "kloader" and "pwnediBSS" files to your iPhone via iTools or iFunbox to the "/" directory;
    6) After that, open MTerminal on iPhone and put this commands:
    -> cd ..
    -> cd ..
    -> su
    -> alpine
    -> chmod +x kloader
    -> ./kloader pwnediBSS
    7) Now your iPhone should be on DFU Mode;
    8) Go to "cmd" on Windows and type:
    -> cd C:\Users(YOUR NAME\Desktop\4S 6_1_3 Downgrade Windows\libimobiledevice
    (NOTE: DONT FORGET TO PUT YOUR NAME ON THE COMMAND!)
    9)And now, put this last command:
    idevicerestore -e custom.ipsw
    10) Sit and Wait the Magic happens!!

• Yani 8.2 den dönülüyor sa 6.1.3 e iPhone 4s için donelim varsa öyle şans yazdım ama tam açıklama yapan olmadı yada deneyen var mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

BU ADIMLARIDA DENEYEBILIRSINIZ

Downgrade to iOS 6.1.3 for iPhone 4s, on WINDOWS!

1) Do jailbreak on your iPhone with the TaiG Tool for 8.3 or 8.4;
    2) Go ahead on Cydia and install: OpenSSH, Apple File Conduit 2 and MTerminal (All working);
    3) Download and Install this Program on Computer -http://4pda.ru/pages/go...Win32OpenSSL-1_0_2c.exe
    4) Download this ZIP file, and extract it t your Desktop -https://mega.co.nz/#!WJcjzDTQ!k-dNLSPzQdByIFuSAl-Pal2dbAzC8FTzGOQzSEaon9U
    5) Open this folder and copy the "kloader" and "pwnediBSS" files to your iPhone via iTools or iFunbox to the "/" directory;
    6) After that, open MTerminal on iPhone and put this commands:
    -> cd ..
    -> cd ..
    -> su
    -> alpine
    -> chmod +x kloader
    -> ./kloader pwnediBSS
    7) Now your iPhone should be on DFU Mode;
    8) Go to "cmd" on Windows and type:
    -> cd C:\Users(YOUR NAME\Desktop\4S 6_1_3 Downgrade Windows\libimobiledevice
    (NOTE: DONT FORGET TO PUT YOUR NAME ON THE COMMAND!)
    9)And now, put this last command:
    idevicerestore -e custom.ipsw
    10) Sit and Wait the Magic happens!!

Ben simdi, ilk sayfadaki gibi yapiyorum da orda amac herhalde windows uzerine sanal olarak mac kurma.

Windows isletim sistemi varsa direk bu yontemi kurmak daha faydali olur degil mi?

• Hiç bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bilgisayarda herhangi bir veri kaybı olmaz. Son çıkarılan taig ile jailbreak yapın. Eğer ki sorun yaşarsanız 8.4e yükselterek yaparsınız şuana kadar 8.4 de sorun yaşayan çıkmadı. Siz tabletinizin yedeğini alın yeter. Yalnız ios 8 yedeği ios 6 ya yüklenmez fotoğraflarınızı ve videolarınızı itools ile yedekleyin. Varsa rehberiniz, mailleriniz ve notlarınızı icloud'a yedekleyin oradan geri yüklenebilirler.
  • ufem U kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=BvO-WVGQQ_Q
  • quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Hiç bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bilgisayarda herhangi bir veri kaybı olmaz. Son çıkarılan taig ile jailbreak yapın. Eğer ki sorun yaşarsanız 8.4e yükselterek yaparsınız şuana kadar 8.4 de sorun yaşayan çıkmadı. Siz tabletinizin yedeğini alın yeter. Yalnız ios 8 yedeği ios 6 ya yüklenmez fotoğraflarınızı ve videolarınızı itools ile yedekleyin. Varsa rehberiniz, mailleriniz ve notlarınızı icloud'a yedekleyin oradan geri yüklenebilirler.

Hocam dedigim gibi, hicbir uygulama, veri yedegi almama gerek yok. Arkadasimin bilgisayarinda birsey kaybetmiyim, tablet brick olmasin yeteeli. Androidde brick deniyor yani hic tepki vermeme durumuna. Birde ben simdi wifidan 5ghlik mac x imaji indiriyorum da bir ust mesajda ender nickli arkadasimiz direk windows uzerinden yapilcagini yazmis. Simdi ios bilgim sifir sizce hangisini yapmaliyim?

• direk windows tool var fakat downgrade sonrası 4s lerde hat problemi yaşanıyor sinyal alamıyor onu pek tavsiye etmiyorum. Ayrıca duyduğuma göre o tool da bilgisayar adında boşluk veya noktalama işareti varsa %55 de kalıyormuş.

İlk mesajdaki sistemi bir deneyin zaten herhangi bir hata oluşursa downgrade başlamadan oluşuyor yani cihaza bir zarar gelmiyor. Ama benim verdiğim ispw dosyası 4s için sizin ipad için olanı indirmeniz gerekiyor diye biliyorum ipad için hiç denemedim.
  • quote:

direk windows tool var fakat downgrade sonrası 4s lerde hat problemi yaşanıyor sinyal alamıyor onu pek tavsiye etmiyorum. Ayrıca duyduğuma göre o tool da bilgisayar adında boşluk veya noktalama işareti varsa %55 de kalıyormuş.

İlk mesajdaki sistemi bir deneyin zaten herhangi bir hata oluşursa downgrade başlamadan oluşuyor yani cihaza bir zarar gelmiyor. Ama benim verdiğim ispw dosyası 4s için sizin ipad için olanı indirmeniz gerekiyor diye biliyorum ipad için hiç denemedim.

İyiki soylediniz, peki ipad 2 icin ipsw dosyasini nerde bulabilirim?

• maalesef yapamadım. telefonun ip adresinin girildiği komutta sanırım bağlantı problemi var diyor ve o bölümü geçemedim bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

maalesef yapamadım. telefonun ip adresinin girildiği komutta sanırım bağlantı problemi var diyor ve o bölümü geçemedim bir türlü

Cydia üzerinden openSSH indir kardeşim onu yaznayı unutmuşum varsa yeniden yükle daha sonra wifi ayarlarına gir ve bu ağı unut de modemi kapat aç ip adresin değişsin tekrar dene kesin olacaktır.

• envoytr kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler dostum yardımın için.
    cihazda Openssh yüklüydü . Ağı unut deyip modemi kapat aç yapıp tekrar deneyeceğim eve gidince

• Kardeşim sormayı unuttum. Bu yöntemde 6.1.3 shsh kaydı gerekmiyor muydu? Konuda shsh dosyasıyla ilgili bir işlem göremedimde.

• Hayır shsh sorun olmuyor.
  • En son kısma kadar geldim hatta elma logosuda çıktı restore başlamıştı. Ama hata aldım basebanddan dolayı yüklenemedi. Acaba bbupdate yazarken mi hata yaptım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sukur9

En son kısma kadar geldim hatta elma logosuda çıktı restore başlamıştı. Ama hata aldım basebanddan dolayı yüklenemedi. Acaba bbupdate yazarken mi hata yaptım ?

Aynısı bana da oldu restore ettim jb yaptım tekrar denedim oldu

• envoytr kullanıcısına yanıt
    Oley beee sonunda yapabildim OpenSSH yüklü zannediyordum meğerse yokmuş cihazda cydiadan yükledim ve o takıldığım ip adresi komutunu geçim geriside halloldu zaten.
    Kardeşim çok çok teşekkür ederim sağol var ol. Senin sayende 6.1.3'e düşürdüm cihazı sonunda. Ne kadar sana teşekkür etsem az.
  • quote:

Oley beee sonunda yapabildim OpenSSH yüklü zannediyordum meğerse yokmuş cihazda cydiadan yükledim ve o takıldığım ip adresi komutunu geçim geriside halloldu zaten.
    Kardeşim çok çok teşekkür ederim sağol var ol. Senin sayende 6.1.3'e düşürdüm cihazı sonunda. Ne kadar sana teşekkür etsem az.

Rica ederim ne demek takıldığın bir şey olursa yine yardımcı olurum ben şimdilik banka uygulamalarında sorun yaşıyorum uygulamadan atıyor.

Jailbreak yapacaksan evasion 1.3 kullan diğerleri sorunlu.

• quote:

quote:

Rica ederim ne demek takıldığın bir şey olursa yine yardımcı olurum ben şimdilik banka uygulamalarında sorun yaşıyorum uygulamadan atıyor.

Jailbreak yapacaksan evasion 1.3 kullan diğerleri sorunlu.

Eyvallah çok sağol. windows konusunda neredeyse bir uzman kadar bilgi sahibiyken mac os ve linuxa çok yabancıyım o nedenle bu komut işlemlerinden falan pek anlamam ama sayende bu sorunu hallettim.
    Bu arada dostum evasion ios 7 içindi. 6.1.3 için jailbreak aracı olarak posixspwn 1,0,8 diyebiliyorum 6.1.3 te iken onunla yapmıştım sende bu aracı kullan jb yapacaksan.

• Evet pardon posix 1.0.7 ile yaptım evasion 6.1.1di

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.