Şimdi Ara

windows uyarı sesi çalıp duruyor, ama hata yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. geçen hafta yeni bilgisayar topladım. her şey yolunda, çok güzel gidiyor ama zaman zaman, özellikle youtube'dan video izlerken arkada bir tuş takılı kalmış gibi dın dın dın belirli aralıklarla Windows uyarı sesi geliyor. videoyu durduruyorum, ses hala var ama arkada çıkan bir hata mesajı falan yok. anlam veremedim. arkaplanda çalışan hangi uygulama böyle bir şeye sebep olabilir?

Sistem özellikleri

Asus P8-H77 V LE anakart
    intel core i3 3220 işlemci
    ekran kartı yok
    eski bilgisayarımdan kalan Microsoft klavye / fare seti

Windows 8 orjinal

en çok intel ekran kartının yazılımından ve klavye setinden şüpheleniyorum. bu ikisinde yeni sistemlerle uyumsuzluk problemi olabilir mi? klavye setimin alıcısı klavye için ps2, fare için ps2 çeviricili usb olmak üzere iki girişli ama sadece usb olanını taktım. yanına ps2 yi de takınca klavye kendi kendine basmaya başlıyor.

bir de, ses çıkışı olarak hdmi kullanıyorum.

• Muhtemelen bir tuş takılı kalıyor hocam. Başka bir klavye deneyin bakalım yine aynısı oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bip seslerini tanımlarsan yani kaç defa bipliyor yada kaç uzun kaç kısa diye tanımlarsan en azından sorunun neyde oldugunu anlayabiliriz.
  • bilgisayarın kafasına göre yüklediği Microsoft keyboard center yazılımını kaldırınca sorun düzeldi. Teşekkürler arkadaşlar
  • kurcala bulusun :DD:D:D:D.:D
  • arkadaşlar, aynı olayı bugün yine farkettim. çalışan uygulamalara baktığımda adı 10 rastgele harf olan bir exe buldum. Temp klasörünün içinde, libcurl.dll vb bir kaç farklı dosyayla birlikte duruyordu. biraz araştırınca anladım ki bitcoin miner denen bir virüsün benzerini kapmışım. internette anlatılanlara göre virüsü kaldırmaya çalıştım. sanırım sorunum bu kez çözülecek.

bir tane de explorer exe vardı. onu da kaldırdım. temp klasöründeki dosyaları oluşturan program budur umarım da sorun devam etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble -- 25 Nisan 2013; 12:51:03 >
  • noble kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bende windows 10 kullanıcısıyım, yaklaşık 1 aydır arka planda uyarı sesi çıkıyor. 3dk arayla falan sürekli tekrarlıyor. Baktığımda çalışan farklı bir uygulamada göremedim ama sorunuda çözemedim. Çözen arkadaşlar var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.