Şimdi Ara

Windows'umu 64 bit yapmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Ben sistemimi yavaş yavaş uprage ediyorum fakat windows kurma işi başıma bela olduu. Yok orjinaldir yok bit'tir falandır filandır sıkıntı yarattı.Windows XP 32 bit'e Windows 7 32 bit kuracaktım fakat 32 bit 3.25 gb ram kullanabiliyormuş. Benim işlemcim 64 bit destekliyor fakat, 64 bit kurunca diğer yazılımlarımda sıkıntı çıkacak mı? Nasıl bir yol izlemeliyim? Windowsu 64 bit yapma isteğim sadece 4gb ram'in 1gb'ını kullanamayacağım sıkıntısı. Windows XP 32 bit'ten Windows 7 64 bit'e geçebilir miyim? Sistemim destekler mi?
    Sistemim:
    İşlemci: İntel Core 2 Duo E6320 1.89 GHZ
    Ram: 2GB DDR2 800mhz Kingston (2GB daha alacağım 4 olacak)
    Anakart: Asus P5B
    Ekran kartı: (Asus) Ati x1650 series [MSİ R7 240 2GB ALACAĞIM]
    İşletim Sistemi: Windows XP Professional 32 Bit (Ekran kartını alınca Win 7 kuracağım)

• İşlemci x64 tabanlı ise sistem 64 bit destekler.
    İnternet üzerinde ayrıca 64 bit kurulumları olan yazılımlar sıkıntı çıkarabilir, 64 bite geçtikten sonra açılmayan yazılımların 64 bit sürümlerini indirip kurmanız daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

İşlemci x64 tabanlı ise sistem 64 bit destekler.
    İnternet üzerinde ayrıca 64 bit kurulumları olan yazılımlar sıkıntı çıkarabilir, 64 bite geçtikten sonra açılmayan yazılımların 64 bit sürümlerini indirip kurmanız daha iyi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

İşlemci destekliyor geçebilirsin

http://ark.intel.com/tr/products/29754/Intel-Core2-Duo-Processor-E6320-4M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB

Şimdi ben bazı driverleri CD'den kuruyorum, hatta hepsini. (Anakart vs vs..) 64 bit kurduktan sonra da aynı CD'den yüklesem sıkıntı olur mu? Çünkü anakarttır falan bir sürü driver var hepsini hangi şekilde kuracağım pek bilgim yok.

• 32-bit'de olduğu gibi 64-bit'e geçince de yine aynı şekilde CD'den Driverları kurabilirsin.
  • quote:

32-bit'de olduğu gibi 64-bit'e geçince de yine aynı şekilde CD'den Driverları kurabilirsin.

Bazıları uyumlu olması lazım diyor, sonuçta 32 bit ile 64 bit'e göre fark gösteriyor driverler.
  • TheFlowers kullanıcısına yanıt
    CD'de 64-bit için driverlar da mevcuttur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

CD'de 64-bit için driverlar da mevcuttur.

Bilgisayarı bozdurma bak bana :D Yükleyebilir miyim şimdi yani? Driverları program ile kurmak güvenli olur mu? (Anakart dışındakiler)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.