Şimdi Ara

Windows tablet önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar lafı uzatmadan konuya gireyim bütçem 800 tl tablet almayi düşünüyorum full hd ve windows işletim sistemi olacak sekilde bir tablet var mı ? Onerebileceginiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bahsettiğiniz fiyata sanırım Atom işlemcili bir tablet bulabilirsiniz, ki o da performansı büyük oranda etkiler. Bunun yanı sıra, eğer Çin malı bir tablet alırsanız iyice incelemenizi tavsiye ederim. Ekran dokunmatiği, ısınma, dosya aktarımı gibi konular ve tablete kurulu işletim sisteminin ne olduğu, önceliğiniz olmalı.

    Kullanmayan arkadaşlar farkı bilmeyebilirler fakat birçok tablet (ARM tabanlı işlemci kullan modeller) Windows 8 ile değil Windows 8 RT ile gelmekte; bu tabletlere masaüstü uygulamaları (exe) kurulamamakta. Windows 10's geçişte de birçok eksikle geçiş gerçekleşecek. Bu nedenle, intel i3, i5 ya da i7 işlemcili bir tablet öneririm ama onların fiyatları da yüksek.

    Ben iPad'den Microsoft Surface Pro'ya geçtiğimde, başta iPad'in kullanım kolaylığını aradım fakat laptop taşımaktan kurrulmak ve bir masaüstü bilgisayarla yapabildiğim herşeyi, çok yüksek performansa sahip bir tabletle yapabilmek, bana Apple tarafından üretilen hiçbir tabletin veremeyeceği özellikler olduğu için doğru karar verdiğimi anladım. Ayrıca, emulator kullanarak kendi cihazıma Mac Os X Mavericks ve Android Kit Kat kurulumu da gerçekleştirdim; hangisi lazım olursa, onu kullanıyorum.

    Bu kadar seçeneği sunabilen tek tablet türü, gerçek Windows işletim sistemine sahip olan tabletlerdir. Bana kalırsa, Windows RT de dahil olmak üzere diğer işletim sistemine sahip olanların tüm özellikleri 4 inç ekranda da kullanılabilme amacıyla hazırlanmış, oyuncak sistemler gibidir.

    Samsung Galaxy Note Pro 12.2'den Apple iPad Air'a ve ondan da Surface Pro'ya geçtim. Bundan sonra da Surface Pro 3 ya da 4'e geçeceğim. Fiyat olarak, diğer tüm tabletlerden çok daha pahalı olmalarına rağmen, benim gibi her an bilgisayara ihtiyacı olanlar için en ideal cihazlar Surface Pro modelleridir. Sıfır almaya gücünüz yetmiyorsa, ikinci el olanlarına da bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.