Şimdi Ara

tablet usb ve OS yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşar elimde hp marka tablet var ve bunda windows 8 yüklü ben buna linux kurmak veya çift os yüklemek istiyorum benim sorum bu tabletin normalde bir mikro usb girişi var bu çoklu yani bir tane giri birden fazla usb olan kablo takıpmı yapacağım çünkü biostan falan yapmak için klavye istiyor e klavye takınca usb bellek takamıyorum nasıl yaparım??

• Mikro usb dediğiniz standart android şarj girişi sanırım.
    Öyleyse öncelikle Bir OTG kablosu almanız lazım. Ardından beslemeli usb çoğaltıcı. Beslemeli usb çoğaltıcının beslemesinin bir ucunu prize, Diğer ucunu çoğaltıcıya, Çoğaltıcının usb girişini OTG kablosuna, OTG kablosunuda bilgisayara bağladınızmı birden fazla giriş olur.

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 16 Temmuz 2019; 17:34:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen hocam şarj girişi işte ben bir zaman biosa ggirip bazı değişiklikler yapmak istedeğimde klavye istedi e klavyeyi takınca başka brşey takamıyorum ondan sordum ilginiz için teşekkürler inşallah görür birde benim tablet windows
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz herhalde. Windows OTG kablosunu algılarmı bilmem. İnşAllah algılar.

Kolay Gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.