Şimdi Ara

Windows Sistem Ayarlarının Bozulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimdeki boyut bilgisinde 52.3 kısmındaki noktanın default ayarlarda virgül olması gerekiyor yani normalde 52,4 gözükmesi lazım o kısmın ve diğer kısımların. pc açtığımda nokta olduğunu gördüm. Windowstan bu ayarı nasıl degiştirebiliriz bilgisi olan varmı ? Daha öncede başıma gelmişti bilgisayar yakın bir zamanda iyice bozuldu bu ayarın degişmesinden sonra. Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum

http://i47.tinypic.com/208fy44.jpg

11.11.11
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Yokmudur bu işten anlayan kimse ?

Denetim masasindan bolge ve dil seceneklerine gel ozellestir kismina tikla oradaki basamak gruplandirma simgesi kontrol edermisin.

Orijinalden alıntı: Unknown58

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Yokmudur bu işten anlayan kimse ?

Denetim masasindan bolge ve dil seceneklerine gel ozellestir kismina tikla oradaki basamak gruplandirma simgesi kontrol edermisin.

Hocam on numara adamsın ya helal valla düzeldi. Bu hatanın düzeltilmesini bilen adam harbiden az çok teşekkür ediyorum sana dünden beri yapmadıgım şey kalmadı. chckdsk yaptım sistem optimize araçları yükledim nafile ama sonunda halloldu. basamak gruplandırma degilde ondalık sistemini degiştirdim düzeldi. peki sence bu sorun neden olmuş olabilir ? virüs tarzı birşey olabilir mi dersin ? bu ayarı bozan birşey başka neleri bozar sence onlarıda kontrol edeyim ?

• Virusle alakasi yoktur buyuk ihtimalle yanlislikla felan degistirmissindir.

Orijinalden alıntı: Unknown58

Virusle alakasi yoktur buyuk ihtimalle yanlislikla felan degistirmissindir.

Şöyle olabilir. Dayz denen bir oyun var onun lan ayarlarını yapmak için msdostan bir program yazmış eleman sanırım onu çalışıtıp lan ayarlarını yaptıgım zaman böyle bir sorun oldu. Ayrıca register ayarlarıyla falanda degiştirmemi istemişti o msdos. sanrım ondan oldu ama tabi emin de degilim. oyunu sildgim halde hala düzelmedi senin dedigin yöntemle düzeldi ancak.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.