Bildirim
WİNDOWS SAHTE YAZILIM YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Microsoft, Windows işletim sistemlerinde Orjinal Ürün Doğrulama isminde bir program kullanır ve yüklediğiniz windows için kullandığınız Seri numarasının internet üzerinden korsan olup olmadığını denetler, eğer korsan bir Seri numarası kullanıyorsanız sorununuzun tek çözüm yolu var, orjinal ürün satın almak ve Seri numaranızı güncellemek, aksi takdirde sizi sürekli uyarır bilgisayarınız risk altında olabilir şeklinde. Eğer yeni bir bilgisayar aldıysanız ve size yanında verilen orjinal bir windows işletim sistemi ürünü var ise; böyle bir durumda mutlaka Microsoft Türkiye destek hattını arayıp durumu bildiriniz. Seri numaranız bilgisayarınız size teslim edilmeden önce kopyalanmış olabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı
slm arkadaşlar ya ben bilgisayarımı açmadan önce bana windows uyarı yapıyor
bunu bilgisayarı açmadan vermiyordur bilgisayar.
Lisansız yazılımın kullanmanın 150.000 TL ye kadar para cezası ve ayrıca hapis cezası vardır.
Siz en iyisi gidip bir windows Lisansı alın (GGK kit almanız lazım bilgisayarınızdaki bilgileriniz silinmesin istiyorssnız. OEM almayın hiç bir anlamı yok almak yada almamanın yada KUTU ürün alabilirsiniz. ama bilgisayarı formatlamanız lazım. Bence Vista Alın hazır eliniz değişmişken Windows 7 ye ücretsiz geçiş yapabilirsiniz.)
(eğer bilgisyarınızı aldığınızda Lisans almışsanız o CD den yükleme yapın)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X