Şimdi Ara

WİNDOWS SAHTE YAZILIM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ya ben bilgisayarımı açmadan önce bana windows uyarı yapıyor yazılımın sahte olabilir şimdi çözümle sonra çözümle dior. sürekli bilgisayarınız risk altında olabilir diyor. benim yazılımm sahte mi şimdi?? sorunu şimdi çözümle dediğim zman çözümleyemiyor

• Microsoft, Windows işletim sistemlerinde Orjinal Ürün Doğrulama isminde bir program kullanır ve yüklediğiniz windows için kullandığınız Seri numarasının internet üzerinden korsan olup olmadığını denetler, eğer korsan bir Seri numarası kullanıyorsanız sorununuzun tek çözüm yolu var, orjinal ürün satın almak ve Seri numaranızı güncellemek, aksi takdirde sizi sürekli uyarır bilgisayarınız risk altında olabilir şeklinde. Eğer yeni bir bilgisayar aldıysanız ve size yanında verilen orjinal bir windows işletim sistemi ürünü var ise; böyle bir durumda mutlaka Microsoft Türkiye destek hattını arayıp durumu bildiriniz. Seri numaranız bilgisayarınız size teslim edilmeden önce kopyalanmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

slm arkadaşlar ya ben bilgisayarımı açmadan önce bana windows uyarı yapıyor

bunu bilgisayarı açmadan vermiyordur bilgisayar.

Lisansız yazılımın kullanmanın 150.000 TL ye kadar para cezası ve ayrıca hapis cezası vardır.

Siz en iyisi gidip bir windows Lisansı alın (GGK kit almanız lazım bilgisayarınızdaki bilgileriniz silinmesin istiyorssnız. OEM almayın hiç bir anlamı yok almak yada almamanın yada KUTU ürün alabilirsiniz. ama bilgisayarı formatlamanız lazım. Bence Vista Alın hazır eliniz değişmişken Windows 7 ye ücretsiz geçiş yapabilirsiniz.)
    (eğer bilgisyarınızı aldığınızda Lisans almışsanız o CD den yükleme yapın)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 yükleme yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.