Şimdi Ara

Windows sadece güvenli modda açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kafayı yemek üzereyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bugün single language windwos'u ingilizce yapmaya çalışırken restart attıktan sonra bir daha windowsu açamadım. Windows logosunda kalıyor.
    Laptop sadece safe modda açılıyor. Elimde bootlanmış windows usb var, daha 1 hafta önce formatlamıştım bununla, fakat ne hikmetse format atmaya çalışınca da ''windows yükleniyor'' da takılı kalıyor.

Şu an güvenli moddayım, tekrar boot yapamıyorum, sanırım safe mode olduğu için. Geri yükleme de çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Bu arada windows yükleme ekranındaki onarma seçeneği de açılmıyor, yarım saat bekledim her ikisini de açılması için. Donup kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 17 Mayıs 2019; 19:55:23 >

• https://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/

Bu yazılım ile onarma yapmayı deneyin.Etkili ve tüm dünyanın tanıdığı bir yazılımdır. Eğer sonuç alamazsanız imzamdaki yazılım loglarını göndermenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malware Removal

https://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/

Bu yazılım ile onarma yapmayı deneyin.Etkili ve tüm dünyanın tanıdığı bir yazılımdır. Eğer sonuç alamazsanız imzamdaki yazılım loglarını göndermenizi öneririm.
    konuyu açtıktan sonra, laptopu söktüm, temizledim, termal macununu yeniledim. pc'yi açtıktan sonra pc diskleri kontrol etti ve bilgisayar açıldı. çok tuhaf gerçekten. acaba ssd kaynaklı bir sorun muydu? (sistemim m2 ssd'ye kurulu)

• Termal macun ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Açılışı etkileyen bir yazılımdan kaynaklanmış olabilir. Birden fazla güvenlik yazılımı kullanıyorsanız sorun yaratabilirler.Capture sınıfı yazılımlar. sfc /scannow yapmanızda fayda olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güvenli Modda bile açılmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.