Şimdi Ara

Güvenli Modda bile açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
14.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende Acer Aspire 5630 modeli var.Şimdi bilgisayarı dün akşam normalce kapattım yattım sorun yoktu.Sabah açmaya çlışırken siyah ekran(güvenli mod-her zamanki gibi başlat-en son çalışan ayarlar ekanı)geldi.Ne seçersem seçeyim yükleniyor başta sonra en başa alıyor herşeyi.Güvenli modda bile açılmıyor.İlk defa karşılaşıyorum bu sorunla

• up
  • biosa girebiliyormusun hdd biosda görünüyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ada44mavi

biosa girebiliyormusun hdd biosda görünüyormu?

hdd biosta görünüyor ki içinde windows yuklu olduğunu biliyor sana liste gösteriyor.

windows cd si tak xp kur ekranında r ye basıp windows klasorune gel chkdsk /p/r yaz bitince reset at
    bakalım açılacak mı
  • ne yazık ki elimde windows cdsi yok, açmak için şart mı peki cd başka yöntemler var mı ?
    Biosa girebiliyorum evet hdd de görünüyor
  • bi yerden bi şekilde boot cd si bulup checkdisk yaparsan duzelmesi muhtemel
    en azından gecici olarak
    daha sonra yine yaparsa hdd falan baktırırsın
  • onarma yapmaktan başka bi çare yok kanka benim bildiğim kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi xp format cdsi yapsam kendime bununla checkdisk yapsam düzelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelljug

quote:

Orjinalden alıntı: ada44mavi

biosa girebiliyormusun hdd biosda görünüyormu?

hdd biosta görünüyor ki içinde windows yuklu olduğunu biliyor sana liste gösteriyor.

windows cd si tak xp kur ekranında r ye basıp windows klasorune gel chkdsk /p/r yaz bitince reset at
    bakalım açılacak mı

cd taktım da ben hiç ellemeden lisansı onaylamadan falan direk format bölümüne geliyor onarma seçeneği yok
    yeniden mi indirmem lazım xp

• yabazı cd ler oyle direk partitionları gosteriyor
    modifiyeli olunca böyle oluyor maalesef
    http://www.bootdisk.com/
    şu siteye bir bak istersen dos başlangıç cd ve disketleri war usb için de yapabileceğin şeyler war
  • sağol hocam ama yeni versiyon buldum untouched ellenmemiş halde olanı indiriyorum umarım onda vardır repair
    bir kaç saat sonra durumu yazarım tekrar
  • sp2 cdsi çektim bu sefer lisansı falan sordu.partition ları gösteren bölüme geldim ama yine repair yok nasıl iş bu
  • windows versiyonları farklı olduğunda netten çektiğin xp ile repair yani onarım yapamazsın yeni kurulum yapmalısın
  • hayır checkdisk yapıp açtım bilgisayarı tamam ama verileri d ye kopyalayamıyorum
    dvdye atmak istiyorum nero açılmıyor sanki güvenli modda açmış gibi oldu.sürükleme-taşıma-kopyalama yapamıyorum nasıl halledebilirim
    akşama atmak istiyorum formatı çünkü
  • laptopu açabildim de verileri c den d ye taşımak istiyorum ama kopyala yaparken yapıştır tuşu aktif olmuyor
    internet de yok ağ bağlantılarım bomboş
    combofixle tarattım düzelmedi hala ne yapmam lazım
  • Hocam abartma bukadar kısayol die bişi var
    kopyala CTRL+C
    yapıştır CTRL+V
  • dediğin kısayollar da işe yaramadı hocam ben çoktan denemiştim onları, en sonunda iso dosyası yapıp cdye aktardım yoksa nero falan da açılmıyordu..
    formatı da sorunsuz attım şimdi tek sorun ilgienen herkese teşekkür ediyorum
  • kardes sen bosa zaman kaybediyorsun. senin ramlarindan biri arizali. ramlarini test et bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_musti

kardes sen bosa zaman kaybediyorsun. senin ramlarindan biri arizali. ramlarini test et bence.

sanmıyorum windowsunda bi prblem var arkadasın bi windows kur dene
  • arkadaşım bu kadar cd aramakla yazmakla fazla uğraşmışsın sen galiba, aspire 5630'da alt+f10 özelliği akrif olması gerekiyor. bilgisayar açılırken alt+f10 yap direk acer'ın kendi kurulum, repair, format ekranı gelicek zaten..5630'da aktif olması gerekiyor ama emin değilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.