Şimdi Ara

Windows Phone'lu modeller, artık ABD'deki mobil internet trafiğinin %1'ini oluşturuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

StatCounter tarafından internette yayımlanan verilere göre Microsoft'un Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefonlar artık ABD'deki mobil internet trafiğinin %1'ini oluşturuyor.

Grafikte 2011 yılının 37. ve 38. haftaları arasında ilk kez %0.8 barajının aşıldığı gözlemlenmekte. Windows Phone'lu modellerin oluşturdukları inişli ve çıkışlı bir seyir halinde olan mobil internet trafiği, 2012 yılının başında %0.76 seviyesinde. 2012 yılının 14. haftasından itibaren meydana gelen yükseliş Nokia Lumia 900'ün satışa sunulmasına bağlanıyor. İngiltere'de ise Windows Phone'lu modellerin mobil internet trafiğinde %0.97'lik paya sahip oldukları belirtiliyor.

• Windows Phone'da sonradan bozmazlarsa alır başını gider. Arayüzü biraz daha kişiselleştirebilir yaparlarsa tutar bu sistem.
  • Windows Phone 1.5 yıldır piyasada olan bir sistem. 1.5 yılda bunu yapabildiyse bu başarısızlığın açık bir göstergesi. %1 nedir arkadaş şaka gibi.
  • Bir yerde nokia lumia modellerinde büyük indirime gideceğine dair sanırım o haberden sonra bu oranlar yükselecektir.
  • Arkasında MS olduğu halde Türkçe desteği alması yıllar alıyorsa Windows Phone sisteminin geleceği tartışılır. Üreticilere uyguladığı donanım limitasyonları, kişiselleştirilebilme kısıtlamaları vs düşünüldüğünde 5 yıl sonra bile akıllı telefon pazarında %10 paya ulaşmasını beklemiyorum.
  • Şu donanım kısıtlaması kalkmadığı sürece wp'dan bi cacık olmaz. O da Apollo ile kalkacağına göre, WP 8 çıkana kadar kimse WP'dan bişey beklemesin, şu ana kadar başarısız oldular, ancak 8'le birlikte çıkışa geçme şansı var bu platformun
  • windows i$letim sistemi, gayet ba$arılı ve kullanmasıda keyifli. başarısız olduklarını gösteren herhangi birsey yok insanların alı$tıkları i$letim sistemlerinden sonra cıkan bir i$letim sistemi olarak 1,5 yıl birseyler söylemek icin cok erken. saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir zaman başarılı olmayacaktır. Google'ın Apple karşısında başarılı olmasının sebebi donanım üreticilerine rahat bir ortam sunması ve tabii ki arkasındaki web gücüydü. Sonra aldı başını gitti.
    Fakat Microsoft Apple gibi kısıtlamacı olmak istiyor, geçmişindede bu var. Ama Apple gibi kısıtlamacı davranabilmesi için arkasında sağlam telefon üreticileri ve en önemliside sağlam bir yazılım olması gerekiyor. Şu an için o sağlam yazılım yok, bu yüzden kendi kısıtlamacılığında kendisi boğuluyor.
    Windows Phone'un bundan sonra tek bir şansı var. Ya bütün eksikliklerini kapatıp, rakiplerinden çok farklı bir iki özelliklede ben buradayım diye bağırıcak ya da iptal edilicek.
    Bütün bunların sebebi belli aslında, Google'ın kesimi belli Apple'ınki belli.
    Bilgisayarla biraz haşır neşir olan adam, ROM'larla ve modifikasyonlarla uğraşmaktan zevk alan birisi kalkıp iPhone almıyor. Ya da basit kullanıcı olup veya gelimşiş bir kullanıcı olupta rom ve modifikasyon işlerini sevmeyen kişilerde kalkıp Android'i almıyor.
    iOS ile Android'i ayıran bir kırmızı çizgi var. Yani bu iki işletim sistemininde birer kimliği var. Fakat WP bu kimlikten yoksun, arada kalmış bir işletim sistemi.
    İşte önce bundan kurtarmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 29 Nisan 2012; 19:47:49 >

• Amerìka'da hiç tutmaz Apple ve Google varken.Ancak Nokıa akıllı telefondan pek fazla anlamayan Asya ve Afrıka ulkelerıne satıs yaparsa bılemem
  • Microsoft müşterilerin 1 güncelleme için yıllarca beklemeyeceğini hala anlayamamış anlaşılan.
    Allahtan bu adamlar mobil işletim sisteminde tekel değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Amerìkada hiç tutmaz Apple ve Google varken.Ancak Nokıa akıllı telefondan pek fazla anlamayan Asya ve Afrıka ulkelerıne satıs yaparsa bılemem
    Akıllı telefondan anlamayan ? Birde Asya !!! Pehhhh
  • win8 ile birlikte bir anda yükselişe geçecektir ülkemizde de 2013-2014 yılında ciddi kullanıcı kitlesi olacaktır. şu anda çoğu kişi win8 bekliyor. çıkan win. lu telefonlar tam güncelleme alamayacak durumda ve ek olarak nokia nın fiyyat politikaları yüzünden satılmıyor. ama dediğim gibi 2013-2014 yılında win8 gelecek ve pc ile optimizasyonu en verimli cihaz olacak ayrıca benim gibi xbox u olanlar da ilk olarak bu telefonlara yönelecektir. uygun fiyatlı güzel modeller olursa windows ciddi olarak rakiplerinden kullanıcı çalacaktır. samsung ve htc ye win8 li telefonlar konusunda çok güveniyorum.
  • microsoftunda biran önce biryere gelsin gibi bir derdi yok zaten adamların yaptıgı açıklama stabilite bozulmadan agır agır feedback ler ile ilerlediklerini söylüyor

sanki ios ve android ilk çıktıklarında herşeyleri tam eksiksiz bir sistemlermiydi

ios 1.1.1 hatırlanmıyor heralde kısıtlama denince ios bile arka plana duvar kagıdını koymayı 4.0 ile getirdi yani 2 yıl sonra

android desen 2 yılda buraya gelebildi 1.5 cupcake ne çabuk unutuldu

quote:

1.1 — 9 Şubat 2009
    1.5 Cupcake 30 Nisan 2009
    1.6 Donut 15 Eylül 2009
    2.0/2.1 Eclair 26 Ekim 2009
    2.2 Froyo 20 Mayıs 2010
    2.3 Gingerbread 6 Aralık 2010
    3.0/3.1/3.2 Honeycomb Şubat 2011 Tablet bilgisayarlar
    4.0 Ice cream sandwich 2011 4. çeyrek

yukarıdaki versiyonların ara sürümlerini saymıyorum bile düşünün işte bunun karşısında WP7 nodo-mango yayınlandı tango yayınlanmak üzere sadece 3 güncelleme

3 güncellemede birçok eksik kapatıldı ki bence çok bir eksigide kalmadı

Apollo ile çok saglam gelecekler ve gerçekten çok iyi yer edinecekler tek sistem 3 cihaz mobil-tablet-pc

bu arada lumia 800 ve 900 kesinlikle çok kaliteli cihazlar şuan lumia 800 kullanıyorum çok kaliteli gerçekten

ben ilk çıktıgından beridir kullanıyorum ve seviyorum benim için tek eksigi vardı oda giderildi şuan sorun kalmadı

htc mozart samsung focus nokia lumia 800 darısı yenilerine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 29 Nisan 2012; 21:42:29 >

• başarısızlar kardeşim..
  • Başarısızlar demek için daha çok erken. Android ve Ios piyasaya hakimken pazar payı edinmeleri biraz daha zorlaşacak ama bir kaç yıl içinde kendilerine yer edineceklerine şüphem yok gerçekten kaliteli bir işletim sistemi. Birde donanım kısıtlaması durumunu düzeltebilirler ve nokiada elini taşın altına koyup fiyatlarda biraz indirime giderse wp için baya iyi olur.
  • Çok kötü bir durum açıkcası bu yükseliş değil, tam tersine kötü bir grafiktir..
  • Ios, android, OS hepsini kullandim simdi bir lumia 800 cihazinda wp7'5 Kullaniyorum internetim oyunlarim maillerim muzik Video YouTube vs... Diger sistemlerin yaptigi bircok seyi sunuyor ve bana digerlerinden daha az karisik geliyor. Ve cokda memnunum android ve ios un Tek artilari once piyasada yer aldilar wp7 gec geldi zamanla fark kapanacak guclu donanimlarda bu sistem cok kullanisli olur
  • Ios, android, OS hepsini kullandim simdi bir lumia 800 cihazinda wp7'5 Kullaniyorum internetim oyunlarim maillerim muzik Video YouTube vs... Diger sistemlerin yaptigi bircok seyi sunuyor ve bana digerlerinden daha az karisik geliyor. Ve cokda memnunum android ve ios un Tek artilari once piyasada yer aldilar wp7 gec geldi zamanla fark kapanacak guclu donanimlarda bu sistem cok kullanisli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro

Arkasında MS olduğu halde Türkçe desteği alması yıllar alıyorsa Windows Phone sisteminin geleceği tartışılır. Üreticilere uyguladığı donanım limitasyonları, kişiselleştirilebilme kısıtlamaları vs düşünüldüğünde 5 yıl sonra bile akıllı telefon pazarında %10 paya ulaşmasını beklemiyorum.

Benim başarı beklememem kime bu kadar koyuyorda eksi veriyor anlamadım. Gates yada Elop forumda da haberimiz mi yok :)
  • adamlar kısıtlama koyuyor neden böyle diyorsunuz (apple) koymuyor uygulama çoplugü diyorsunuz (android).. milletde napıcagını sasırdı.. bazı arkadaslar herseyın ram miktarı oldugunu sanıyor galiba ki neden donanımı zayıf diye soylenip duruyorlar

512 mb ram ile yağ gibi bir işletim sistemi yapmıs adamlar daha ne istiyorsunuz ki
    begenmeniz için ios veya and. e dbenzetselerdi bu kezde kopyası olmuş derdiniz kesinlikle.. bence burda ders alması gereken wp degil çalısması için bu kadar yuksek bir sisteme ihtiyaç duyan android tir.. adamlar 4 çekirdegi tegra 3 ü koydular cihazlara fakat hala stabil çalısamıyor.. oysa ios ve wp 1 gb a bile varmayan ram lerle ve yıne 1ghz işlemciyle su gibi akıyor
    üstelik ust duzey nokia 1500 tl bile degilken bizim android cihazların masallahları var 2000 tl... ayıp android ayıp oku ve ders al.. vede feyz al
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.