Şimdi Ara

Windows Phone için Skype devri kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Microsoft sık sık mobil kullanıcılarını önemsememekle suçlanıyor ve şimdi Windows telefon kullanıcılarının şirkete olan öfkelerini arttıracak bir başka neden var. Skype, Microsoft'un mobil platformunun en çok kullanılan sürümleri olan Windows Phone 8 ve Windows Phone 8.1 de dahil olmak üzere tüm eski platformlar için kalıcı olarak kullanımdan kaldırdı.

Bir başka deyişle, Microsoft, bugüne kadar Windows 10 Mobile'ın kendisi de dahil olmak üzere tüm önemli sürümlerden yoksun bırakılmış mobil kullanıcılara bir darbe daha vurarak bu kitle için Skype'ı emekliye ayırdı.

Ayrıca Bkz.uTorrent'e oyun mağazası eklendi
    Skype'ın emeklilik kararı, Microsoft'un VoIP platformunu tam özellikli bir anında mesajlaşma çözümüne dönüştürmesinin bir parçası olarak açıklanıyor. Yazılım, Windows Phone tarafından desteklenmeyen yeni altyapı ve özelliklerle gelişiyor. Dolayısıyla Microsoft'un bu istemcileri tamamen yok etmekten başka şansı yok.

Microsoft: Android veya iOS'a geçin

Son aylarda eski sürümleri çalıştıran kullanıcılara, Skype'ı kullanmaya devam edebilmeleri için cihazlarını değiştirmekten başka seçeneklerinin olmadığını bildiren bir mesajın gösterildiğini biliyoruz. Microsoft'un uyarı metni şu şekildeydi:

"Windows Phone 8, Windows Phone 8.1, Windows RT ve TV'de Skype kullandığınızı fark ettik. Skype'ın bu sürümlerini kalıcı olarak kullanımdan kaldıracağımız konusunda sizi bilgilendirdiğimiz için üzgünüz. Sonuç olarak, 1 Temmuz 2017'den sonra artık bu Skype sürümlerinde oturum açamazsınız."

Şirket kullanıcıların Skype kullanmaya devam edebilmeleri için Android telefon veya iPhone gibi cihazları tercih etmelerinin iyi olacağını söylüyor. Uygulama zaten bu platformlarda tamamen yenilenmiş bir arayüz ve yeni özellikler içerecek şekilde önemli bir revizyondan geçirilmişti. Bu nedenle Android veya iOS'a geçmek şu anda daha iyi bir seçenek gibi görünüyor.

• Omo Wondows Phono goloşocok.

Kendine ait bir uygulamayı bile kendi platformundaki kullanıcılarına çok gören, ayda yılda bir güncelleme veren onu da eline yüzüne bulaştıran bir firma düşünün. Artık bu haberlere şaşırmıyoruz. Fakat bunu bile savunacak kadar gözleri Microsoft aşkından körleşmiş arkadaşlar var maalesef. Onları ben tıbbi vaka olarak görüyorum. Stockholm sendromuna yakalanmış bu arkadaşlar.

10 tane Microsoft bir araya gelse Apple'ın tırnağı etmez.
  • Başlığı okuyunca istemsizce güldüm.

• Şaka gibi. MS gitsin iOS'e klavye geliştirsin. Mobil işletim sistemini yürütmeyi beceremiyorlar.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omo Wondows Phono goloşocok.

Kendine ait bir uygulamayı bile kendi platformundaki kullanıcılarına çok gören, ayda yılda bir güncelleme veren onu da eline yüzüne bulaştıran bir firma düşünün. Artık bu haberlere şaşırmıyoruz. Fakat bunu bile savunacak kadar gözleri Microsoft aşkından körleşmiş arkadaşlar var maalesef. Onları ben tıbbi vaka olarak görüyorum. Stockholm sendromuna yakalanmış bu arkadaşlar.

10 tane Microsoft bir araya gelse Apple'ın tırnağı etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayın editör, microsoft'un android ya da iphone kullanın açıklamasının kaynağını bizimle de paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reshthesucker -- 3 Temmuz 2017; 14:58:41 >
  • microfosst mobil pişmanlıktır, boşa bağlanan umuttur, hayal kırıklığıdır, beceriksizliktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama mağaza gelişecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reshthesucker

Sayın editör, microsof'un android ya da iphone kullanan açıklamasının kaynağını bizimle de paylaşabilir misiniz?

Ben skype'dan yapılan açıklamayı okudum. Orada iphone android diye kelime görmedim. Başka bir kaynağın varsa lütfen açıkla. Yoksa yaptığın yalan haber oluyor. Yoksa kaynağı bu yüzden mi eklemedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reshthesucker -- 3 Temmuz 2017; 14:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam çok güzel yuvarlanıyorsunuz

• Bu gidişle mağazada sadece WhatsApp kalacak gibi

• O kadar mali güç ve insan kaynağına rağmen mobilde bir türlü var olamadı Microsoft. Çünkü öyle bi dertleri yok. Ama bunu bir kullanıcılar anlamadı.

• quote:

quote:

Sayın editör, microsof'un android ya da iphone kullanan açıklamasının kaynağını bizimle de paylaşabilir misiniz?

Ben skype'dan yapılan açıklamayı okudum. Orada iphone android diye kelime görmedim. Başka bir kaynağın varsa lütfen açıkla. Yoksa yaptığın yalan haber oluyor. Yoksa kaynağı bu yüzden mi eklemedin?

Açıklamaya yorum katınca oradaki "other device" yazan kısımdan sadece android ve ios anlaşılıyor galiba..

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrts7

quote:

quote:

Açıklamaya yorum katınca oradaki "other device" yazan kısımdan sadece android ve ios anlaşılıyor galiba..

Skype'ın nasıl multiplatform bir uygulama olduğunu bilmeyecek kadar cahildir belki. Ya da direkt art niyetli.

• reshthesucker R kullanıcısına yanıt
    Bence de editör yalan söylüyor.

• Microsoft'un cihazını alıp, Microsoft'un en önemli servislerinden birine girememek sizce de komik değil mi? Microsoft bile artık android veya ios kullanın diyor
    Olabilir. Belli ki editör de windows phone kurbanı gibi..

Pardon ama ne saçmalıyorsun? Evet mailde direkt olarak dememiş Android ama iOs diye ama other device yazısından ne anladın? Başka işletim sistemi mi var? Uygulamaların en günceli, en kararlıları iOs ve Android'e çıkıyor sadece

• Umut K. kullanıcısına yanıt

Şşş.

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ben de aynı şekilde düşünüyorum. Adamların hiçbir zaman öyle bir derdi olmadı çünkü tren kaçalı çok olmuştu ve bunu da gayet iyi biliyorlardı. Ya tutarsa dediler tutmadı. Zaten önceden de mobil tarafında defalarca başarısız olmuşlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.