Şimdi Ara

Windows Phone 8 / Mobile 10 Mağaza ANA Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.442
Cevap
98
Favori
363.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drsphex

quote:

Orijinalden alıntı: dentist76m

quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

quote:

borsa takip programı bilen varmı teşekkürler

mobil finans var.

teşekkürler

biraz daha detaylı borsa programı yapsalar hiç fena olmaz....mobil finans biraz yüzeysel kalmışşş

Hisse senedi yok galiba programda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Orijinalden alıntı: drsphex

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

quote:

borsa takip programı bilen varmı teşekkürler

mobil finans var.

teşekkürler

biraz daha detaylı borsa programı yapsalar hiç fena olmaz....mobil finans biraz yüzeysel kalmışşş

Hisse senedi yok galiba programda.

hisse senedi evet yok. bulursanız haber verin aman ha ben de arıyorum

• mynet finans gelse süper olacak inşallah gelir
  • Arkadaslar Tango video calls bulamadım sitede var oldugunu gosterıyor ama ındremıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

Arkadaşlar bu Lumia 620 telefonuma Facebook indirdim. İngilizce ama.

Sizde de ingilizce mi acaba?

Birde bataryanın durumunu gösteren , %kaç şarj kalmış vs. hangi uygulamayı tavsiye edersiniz?

ben battery i kullanıyorum çokda başarılı bence, anlık gösteriyo ne kadar kaldığını ayrıca içerisinde wifi 3g bulûtut gibi kısayollarda mevcut.

www.windowsphone.com
    We are sorry, the page you requested cannot be found
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/battery/c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb

• Asphalt 7 Heat markete gelmiş beylerrr ve sadece,0.99$ yumulun beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaşlar ben hala mağazadan kredi kartı ile alış veriş yapamıyorum. ;Bu işi çözemediler. Microsoft hesabımdan kaynaklı mı belli değil. Ama kredi kartlarına sürekli hata vriyor
  • HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR TWİTTER UYGULAMASIAN GÜNCELLEME GELDİ, YENİ ARAYÜZ İLE TAMAMEN COK GÜZEL OLMUŞ Bİ COK EKSİKLİK GİDERİLMİŞ HATTTA BENİM COK HOŞUMA GİTTİ İNDİRİP DENEYİN

http://windowstelefon.com/archives/3090/resmi-twitter-uygulamasi-yepyeni-arayuzu-ve-harika-ozellikleri-ile-guncellendi

WİNDOWS MARKET YAVAŞ YAVAŞ TOPARLANMAYA BAŞLADI, WHATSPP TAM KIVAMINA GELDİ, TWİTTERDE ON NUMARA OLMUŞ, FACEBOOK İDARE EDER İŞTE

YAKIN ZAMANDADA FOURSQUARE İÇİN GÜZEL Bİ GÜNCELLEME GELİCEK AŞAGIDAKİ LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ

http://windowstelefon.com/archives/3081/nokia-ve-foursquare-isbirligi-ile-harika-bir-uygulama-geliyor

GERİYE İNSTİGRAM, VİBERDE SESLİ VE TANGO DA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA DESTEİĞİ GELDİMİ TAM OLUCAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 28 Şubat 2013; 3:45:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncubozuntusu

Yahu arkadaşlar ben hala mağazadan kredi kartı ile alış veriş yapamıyorum. ;Bu işi çözemediler. Microsoft hesabımdan kaynaklı mı belli değil. Ama kredi kartlarına sürekli hata vriyor

Hocam ben bugun 3.kredi kartını da kayıt ettim bir problem yok,sen alırken bir yanlışlık yapıyorsun bence, ama anlayamadım ne olduğunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncubozuntusu

Yahu arkadaşlar ben hala mağazadan kredi kartı ile alış veriş yapamıyorum. ;Bu işi çözemediler. Microsoft hesabımdan kaynaklı mı belli değil. Ama kredi kartlarına sürekli hata vriyor

Hocam ben bugun 3.kredi kartını da kayıt ettim bir problem yok,sen alırken bir yanlışlık yapıyorsun bence, ama anlayamadım ne olduğunu.

hocamn sanırım bir hata var bu hafta bir nokia mağazasında deneyeceğim bu durumu. Ne terslik var görelim bakalım
  • asphalt 7yi lumia 820ye indiremiyorum arkadaşlar 2.2 gb boş yerim var fakat indirmeye kalktığımda yeterli alan yok diyor kaç gb boş yer olması gerekli? birde lumia 820de telefon depolama kısmını genişlettiğimizde diğer bölümü bulunuyor diğer bölümünü ne sildiysem azaltamadım yardım edebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eu]MoRTaLL

asphalt 7yi lumia 820ye indiremiyorum arkadaşlar 2.2 gb boş yerim var fakat indirmeye kalktığımda yeterli alan yok diyor kaç gb boş yer olması gerekli? birde lumia 820de telefon depolama kısmını genişlettiğimizde diğer bölümü bulunuyor diğer bölümünü ne sildiysem azaltamadım yardım edebilirseniz sevinirim

hacı aynı sıkıntı bendede oldu yada bu bi sıkıntımı, normalimi böyle anlamış deilim. 300 küsür mblik Nightmares From The deep oyununu 1.3 gb boş yerim varken yeterli hafıza yok deyip kurmuyo. zaten 1.82 gb sistem kullanıyo 2-3 gb de diğer diye bişi var. hayır yani dahili 32 olsa bunları yapda 8 olunca can sıkıyo.
  • Uygulamaları harici hafıza kartına kurmanın bir yolunu bulmamız lazım yoksa lm820 de büyük oyunlar hayal olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanercskn

Uygulamaları harici hafıza kartına kurmanın bir yolunu bulmamız lazım yoksa lm820 de büyük oyunlar hayal olucak.

böyle bi güncelleme geleceğinide zannetmiyorum. oyun ve uygulamalar karta kurulsa 920 nin çekiciliği kalmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

Uygulamaları harici hafıza kartına kurmanın bir yolunu bulmamız lazım yoksa lm820 de büyük oyunlar hayal olucak.

böyle bi güncelleme geleceğinide zannetmiyorum. oyun ve uygulamalar karta kurulsa 920 nin çekiciliği kalmaz :)

Böyle bir mantık ile bunu düşüneceklerini sanmıyorum hata ederler.
    Bence bunu güvenli bir şekilde yapılmasını sağladıkları an güncelleme ile verirler...
  • quote:

quote:

Diğer türlü de 520-620-820 ve diğer htc kullanıcıları alan yetersizliği nedeniyle asphalt 7 ve benzeri yüksek boyuttaki oyunları satın alıp yükleyemezler. 2tl ye asphalt 7 almak istiyorum 1.5 gb boş alanım var ama yükleyemiyorum var mı böyle bir şey? bu uygulamaları sd karta yükleme olayı gelmezse ne işime yarar bu telefon benim? satar üzerine para koyup s3 alırım artık başka çarem kalmıyor çünkü. Microsoft'un bu durumda kullanıcıları düşünmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

quote:

Diğer türlü de 520-620-820 ve diğer htc kullanıcıları alan yetersizliği nedeniyle asphalt 7 ve benzeri yüksek boyuttaki oyunları satın alıp yükleyemezler. 2tl ye asphalt 7 almak istiyorum 1.5 gb boş alanım var ama yükleyemiyorum var mı böyle bir şey? bu uygulamaları sd karta yükleme olayı gelmezse ne işime yarar bu telefon benim? satar üzerine para koyup s3 alırım artık başka çarem kalmıyor çünkü. Microsoft'un bu durumda kullanıcıları düşünmesi lazım.

ben 350 mblik oyunu kuramadım 1.3 gb boş yere. 870 mblik asphalt 7 kaç gb boş yer ister allah bilir. 820 ciler bu muhteşem oyunu kurmayı denemesinler telefondan soğurlar valla. hele bide oyunun yorumlarını okumaya falan kalkmayın :)

• Bende w8 var daha phone almadım.Pcde jetpack joyride çıktı ama pikselleniyor.Ama oyunlar güzel istunt2 falan hiçbirini parayla almadım baya da bir oynadım sıkıntı yok.Gunpower'ıda indirin güzel oyun.Barut döküyorsunuz tntlerin yanından domuzları patlatıp mapi geçiyorsunuz :D

Edit : İlk önce oyunu deneyin öyle alın derim misal angry birdslerde deneme de bir achivement kilidi var o kadar.Fruit Ninjada da istediğin kadar classic oynuyorsun diğer modlar 10 denemelik.Jetpack beleş direkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qsdsds -- 2 Mart 2013; 9:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

quote:

quote:

quote:

ben 350 mblik oyunu kuramadım 1.3 gb boş yere. 870 mblik asphalt 7 kaç gb boş yer ister allah bilir. 820 ciler bu muhteşem oyunu kurmayı denemesinler telefondan soğurlar valla. hele bide oyunun yorumlarını okumaya falan kalkmayın :)

kuramadım derken?

yeterli hafıza yokmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

quote:

quote:

quote:

kuramadım derken?

yeterli hafıza yokmuş

asphalt 7 için bi arkadaş 3.7 gb boş yere denemiş olmamış yetersiz hafıza nedeniyle kurmamış. tabi burda 820 ciler olarak derdimiz niye bu oyunu oynayamıyoruz değil. laptopa en kralını kurar oynarız. Ama bu tele 1200 lira vermişken 4 gb lik yere 800 mb lik oyunun kurulmaması hiçde hoş değil. hele bide herkeste bölemi bilmiyorum kendim için sölim 1.8 gb sistem yiyo, 3.4 gb de diğer diye bi bölüm yiyo geriye 3 gb bile kalmıyo.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.