Şimdi Ara

windows pardus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oncelikle merhaba ben su anda win7 ultimate kullaniyorum diskim sanal olarak ikiye bolunmus durumda depo olarak kullandigim diske pardus yuklemek istiyorum windiws ikisini yuklememe izin verirmi

• anlamadim benim d diskimde windows var c depo pardus yuklersem d sifirlanirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: chesskerem

anlamadim benim d diskimde windows var c depo pardus yuklersem d sifirlanirmi

evet

Pardon yanlış anlamışım. D'de windows varsa ve pardusu C'ye kurarsan, D'ye birşey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 8 Nisan 2012; 20:54:46 >

Orijinalden alıntı: chesskerem

anlamadim benim d diskimde windows var c depo pardus yuklersem d sifirlanirmi

Hayır sıfırlanmaz sadece C diskini Pardus ext4 olarak formatlayacağı için windows artık C yi görmez hepsi bu kadar. Ama sanırım yanlış yazmışsın eğer windows 7 yüklü ise bilgisayarında windows C ye yüklüdür her durumda.

-Milli Kayınço-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    5 yıl önce açıldı
    windows longhorn ( vista ) Full
    21 yıl önce açıldı
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler hallettim
  • Arkadaşlar ben Windows 7 kullanırken arkadaşlarımla ve birkaç öğretmenimle Pardus hakkında konuştum ve denemeye karar verdim. İnternetten Pardus edindim çok da hoşuma gitti. Beğenerek kullanıyorum. Ancak iTunes, Autocad gibi programları kullanmam gerekiyor ve Wine aracılığıyla istediğim sonucu alamıyorum. Dolayısıyla Pardusu silip Windowsa geri dönmeye karar verdim. Yazılım yükleme kaldırma konularında çok usta olmadığım için internette gezindim probleme çözüm aradım ama bütün çözümler windows üzerinden ya da cd ile gerçekleşiyor. Ben Pardusu yüklerken disk seçme bölümünde boş alanı kullan dedim ve yer olmadığını söylemişti. Ben de diskin tamamını kullan dedim. Tahminimce bu yüzden Pardus masaüstünden Windowsa geçiş yapamıyorum. Hafızayı kontrol ettiğimde hala içinde Windows 7 olduğu gözüküyor. Şimdi benim yapmak istediklerim şunlar:

- Pardusu tamamen kaldırıp Windowsa geçmek istiyorum.
    - Windows CD si yok.
    - Windows masaüstünde çalışamıyorum.
    - Format atmak istemiyorum. (Windowstaki dosyalarımın bir kısmını yedeklemiş olmama rağmen yüzlerce müzik dosyasını kaybetmek istemiyorum.)
    - İşe yararsa Pardus CDsi hala elimde.

Eğer bana yardım edebilirseniz çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bDeveli

Arkadaşlar ben Windows 7 kullanırken arkadaşlarımla ve birkaç öğretmenimle Pardus hakkında konuştum ve denemeye karar verdim. İnternetten Pardus edindim çok da hoşuma gitti. Beğenerek kullanıyorum. Ancak iTunes, Autocad gibi programları kullanmam gerekiyor ve Wine aracılığıyla istediğim sonucu alamıyorum. Dolayısıyla Pardusu silip Windowsa geri dönmeye karar verdim. Yazılım yükleme kaldırma konularında çok usta olmadığım için internette gezindim probleme çözüm aradım ama bütün çözümler windows üzerinden ya da cd ile gerçekleşiyor. Ben Pardusu yüklerken disk seçme bölümünde boş alanı kullan dedim ve yer olmadığını söylemişti. Ben de diskin tamamını kullan dedim. Tahminimce bu yüzden Pardus masaüstünden Windowsa geçiş yapamıyorum. Hafızayı kontrol ettiğimde hala içinde Windows 7 olduğu gözüküyor. Şimdi benim yapmak istediklerim şunlar:

- Pardusu tamamen kaldırıp Windowsa geçmek istiyorum.
    - Windows CD si yok.
    - Windows masaüstünde çalışamıyorum.
    - Format atmak istemiyorum. (Windowstaki dosyalarımın bir kısmını yedeklemiş olmama rağmen yüzlerce müzik dosyasını kaybetmek istemiyorum.)
    - İşe yararsa Pardus CDsi hala elimde.

Eğer bana yardım edebilirseniz çok memnun olurum.

Windows kurulum dvd si kullanmadan yapmanız zor gibi.

Diskin tamamını kullan dediğiniz için pardus tüm hdd üzerinde kendi önyükleyicisini kurmuş ve windows 7 nin önyükleyicisini silmiştir.

Yapmanız gereken şey windows kurulum dvdsi ile bilgisayarınızı onarın kısmından hddye windows 7 nin önyükleyicisini yazdırmak olacaktır.

Hem pardus hem windows 7 kullanmanız içinse pardusun önyükleyicisi grubu, pardusu kurarken tüm hddye kurmamanız gerekirdi.

-Milli Kayınço-

• Tahmin ettiğim gibiymiş.

Zaten Windows 7 kurma işlerine başlamıştım ben de.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.