Şimdi Ara

Windows normal olarak başlamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar'a galiba virüs girdi diye tahmin ediyorum güvenli modda açılıyor sürekli. Normal olarak başla secenegine tıklıyorum yine güvenli modda açılıyor. Onarıyorum yıne aynı sekılde çözülmedi, sistemi geri yüklüyorum yine olmuyor. Formad atıcam pc ye bu sefer güvenli modda format atılmıyor normalede geçemiyorum Ne yapmam gerek ?

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Bilgisayar'a galiba virüs girdi diye tahmin ediyorum güvenli modda açılıyor sürekli. Normal olarak başla secenegine tıklıyorum yine güvenli modda açılıyor. Onarıyorum yıne aynı sekılde çözülmedi, sistemi geri yüklüyorum yine olmuyor. Formad atıcam pc ye bu sefer güvenli modda format atılmıyor normalede geçemiyorum Ne yapmam gerek ?

Klavye tuşlarının basılı kalma gibi bir durum oluşmuş olabilir mi? Sorayım dedim aklıma takıldı.

Birde BIOS'u sıfırlamayı deneyin.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@

• quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

Orijinalden alıntı: knab

Bilgisayar'a galiba virüs girdi diye tahmin ediyorum güvenli modda açılıyor sürekli. Normal olarak başla secenegine tıklıyorum yine güvenli modda açılıyor. Onarıyorum yıne aynı sekılde çözülmedi, sistemi geri yüklüyorum yine olmuyor. Formad atıcam pc ye bu sefer güvenli modda format atılmıyor normalede geçemiyorum Ne yapmam gerek ?

Klavye tuşlarının basılı kalma gibi bir durum oluşmuş olabilir mi? Sorayım dedim aklıma takıldı.

Birde BIOS'u sıfırlamayı deneyin.

+1 klavyeyi cikartip bir dener misin . Zannetmiyorum bir sey farkedecegini ama duzelmesse biostan format at, anladigim kadariyla acildiktan sonra deniyorsun . Bir de laptop mu masaustu mu ?

• Biostanda denedım olmadı son çare olarak windowsun uzerıne 2. wındows kurup oyle attım. Sıkıntı yok şuan teşekkürler

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.