Şimdi Ara

windows movie maker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben movie makerda filmlerimi kesip kurcalıyorum saatlerim bununla uğraşarak geçiyor. ama kaydetmesi resmen ölüm 200 Mb lık filmi 1.5-2 saatte kaydediyor ve formatı wmv ayrıca kalitesi düşüyor ben bunları dat veya mpeg formatında daha kaliteli kaydetmek istiyorum. sizce movie makerda bir ayar problemimmi var yoksa sizin önereceğiniz başka bir programmı kullansam.şimdiden teşekkürler.

• arkadasım bende kalıte ayarlarıyla oynamama ragmen pek bı degısıklık olmadı ınsallah bırı anlatırda ıkımızde ogrenırız
  • movie maker çok amatör bir program da ondan...

adobe premiere'i kullan bak basıl oluyormuş video editing...

ama movie maker gibi daha basit bir program istiyorsan:
    video edit magic:

http://www.deskshare.com/vem.aspx
  • bunun kullanma kılavuznu nerden bulabiliriz....?
  • ULEAD 8.0 da kullanabilirsin biraz daha basittir premierden
  • cerebellum@

Arkadaşım moviemakerda 200 MB lik bir film seni çok uğraştırır. Ulead 8.0 la hiç çalışmam olmadı ama görüntü kalitesi moviemakerdan daha iyi. Adobe primeri ise hiç kullanmadım. Ancak Moviemakerda olan bazı özellikleri ulead 8.0 da göremedim. Kullananlar bilir. Moviemaker da daha kısa filmler yapabilirsin.

Benimde diğer arkadaşlardan ricam Adobe premieri nereden bulabilirim. İndirebileceğim sitenin tam linkini PM atarlarsa memnun olurum . Bende bu işlerle epeyce uğraşıyorum
  • walla nasil desem imreniyorum movie maker sahiblerine bendeki bir sekilde hasar gordu ve kullanamiyorum movie maker'i kaldirip yeniden kurmaya calistim ama kaldirmak bile bir problemdi neysee uzun hikaye ama movie maker boş bir program degil..

neden mi: mesela 40-50Mblik video goruntusunden ki bu dosya 5dk felan oluyordu benim genelde (klipler felan) bunların içinde ses kaldirip bir mp3 koyardim arka plana ki mp3 de 7-8Mb felan olurdu tabii sadece muzik degil ara gecisler jenerikler goruntu ustunde gecen yazilar vs. vs uzun editler sonrasinda 5 dk goruntuyu kırp a kırpa 3-3.5dk ya indirdim ve kayıt ettigimde sorar ne kadar buyuklukte bir dosya olsun bende 7-8mb olsun derdim ve goruntu kalitesi cok az kaybolurdu simdi hatırlayamiyorum neden diye halbuki sıkıştırma programları vs. de kullanmiyorduk..

sonuc olarak bence super kullanışl bir programdı özlüyorum walla billa

bundan sonra adobe premiere ve ulead media kullandim adobe biraz fazla teferruatlı ama kullanmak isteyenlere bir site veriyim bu konuda yardimci olur szlere 10 adet ders var dersler video goruntusunde ve her ders 30dk civarinda suruyor sıkılmadan izlersiniz eleman guzel bir sekilde anlatıyor ve komik yer yer..http://www.kkymn.com/

ulead media ise adobe premiere gore daha biraz basit ama yeterli seviyede etkili..

zatii movie makerdan sonra bu ikisi biraz daha profosyonel işi ama movie maker'da az bir program degil hani..

adobe yada ulead kullaninca ister istemez yaninda birde sıkıştırma programı lazım olucak oda Sorenson Squeeze yukaridaki verdigim sitedeki video derslerinde bunun da anlatımı var tavsiyem mutlaka kullanin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adobe After Effects ses eklenmiyor
    3 hafta önce açıldı
    Studio one pluginler
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

movie maker çok amatör bir program da ondan...

adobe premiere'i kullan bak basıl oluyormuş video editing...

ama movie maker gibi daha basit bir program istiyorsan:
    video edit magic:

http://www.deskshare.com/vem.aspx

• dostum aynı problemi ben de yaşadım ama sana formulünü vereyim. sp2 yüklüyse bunu kaldırıyorsun bilgisayarından. sonra yeniden kuruyorsun. zaten sp2 içinde otomatik yüklendiğinden problemsiz çalışıyor. ancak kodek ve filtrelerle başın derde girdiyse ve hangi filtrelerin sorun yarattığını bulamadıysan sana yardımcı olabilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: holywars

walla nasil desem imreniyorum movie maker sahiblerine bendeki bir sekilde hasar gordu ve kullanamiyorum movie maker'i kaldirip yeniden kurmaya calistim ama kaldirmak bile bir problemdi neysee uzun hikaye ama movie maker boş bir program degil..

neden mi: mesela 40-50Mblik video goruntusunden ki bu dosya 5dk felan oluyordu benim genelde (klipler felan) bunların içinde ses kaldirip bir mp3 koyardim arka plana ki mp3 de 7-8Mb felan olurdu tabii sadece muzik degil ara gecisler jenerikler goruntu ustunde gecen yazilar vs. vs uzun editler sonrasinda 5 dk goruntuyu kırp a kırpa 3-3.5dk ya indirdim ve kayıt ettigimde sorar ne kadar buyuklukte bir dosya olsun bende 7-8mb olsun derdim ve goruntu kalitesi cok az kaybolurdu simdi hatırlayamiyorum neden diye halbuki sıkıştırma programları vs. de kullanmiyorduk..

sonuc olarak bence super kullanışl bir programdı özlüyorum walla billa

bundan sonra adobe premiere ve ulead media kullandim adobe biraz fazla teferruatlı ama kullanmak isteyenlere bir site veriyim bu konuda yardimci olur szlere 10 adet ders var dersler video goruntusunde ve her ders 30dk civarinda suruyor sıkılmadan izlersiniz eleman guzel bir sekilde anlatıyor ve komik yer yer..http://www.kkymn.com/

ulead media ise adobe premiere gore daha biraz basit ama yeterli seviyede etkili..

zatii movie makerdan sonra bu ikisi biraz daha profosyonel işi ama movie maker'da az bir program degil hani..

adobe yada ulead kullaninca ister istemez yaninda birde sıkıştırma programı lazım olucak oda Sorenson Squeeze yukaridaki verdigim sitedeki video derslerinde bunun da anlatımı var tavsiyem mutlaka kullanin

• dostum ben de senin gibi çok uğraştım movie maker 2.0 veya 2.0.1 gibi. ama hiçbir şekilde bunu yükleyemeyeceğim anladım. yabancı dilimde olduğu için yabancı forumlara girdim. hepsinin söylediği şuydu. movie makeri yeniden yüklemenin yolu sp2yi kaldırıp yeniden kurmak. bunun için 120 mb. gibi bir yüklemeyi göze alman gerekecek. yalnız dikkat etmen gereken nokta şu ki, sp2yi bilgisayırnın kurulum diliyle aynı olanı yükleyeceksin. yani senin işletim sistemin türkçe ise ingilizce sp2 işine yaramayacak, türkçeyi kurman gerekecek. ya da ingilizceyse ingilizceyi kurman gerekecek. sp2'yi internetteki çeşitli sitelerden indirebilirsin. o kapanma olayı da tamamen filtrelerle alakalı. sp2'yi yeniden yükledikten sonra movimakerı açacaksın. sanırım ACE mega codec pack yükledin. bu sorun veriyor. k-lite yüklemeni öneririrm. ama kalıntılarını forma atmadan temizleyemeyeceğine göre dediğim şekilde yapacaksın. movimaker/araçlar/seçenekler kısmına girip, "tüm varsayılanları geri yükle" diyeceksin. tamam deyip kapatacaksın. aynı yeri yeniden açacaksın ve bu sefer başında Ligos gördüğün her filtrenin onay kodunu kaldıracaksın. zaten 3 tane, bu Ligos işte tüm olayı mahveden. bir de DirectVobSub diye bir filtre var, onu da kaldır, tamam de, eskisi gibi yapmaya devam edebilirsin. aynı sorun devam ederse her kullanımdan önce bu filtreleri devre dışı bırakman gerekecek. kolay gelsin.

• Vallaa arkadaşlar çok güzel açıklamışlar.Amacın VCD filmleri editlemekse yani kesip biçmekse Mpeg Player diye bir program var.Jiao VCD Cutter da aynı işi yapıyor.Her ikisi de aynı şirketin ürünü.P2P den ya da google da isimlerini aratırsan bulursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.