Şimdi Ara

windows mobile güncelleme acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba htc s620 alıcam ve üzerinde windows mobile 5.0 ingilizce var bunun bildiğim kadarıyla güncellemesi yapılabiliyor turkcell in sitesinden windows mobile 6.0 güncellemesi buldum ancak bu sitede bi konuda bunun için kötü deniyor.. acaba en iyi güncelleme hangisidir nerden indirebilirim ve nasıl yükleyebilirim acil yardımcı olursanız sevinirim

• yokmu yardımcı olabilcek biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: infamous

meraba htc s620 alıcam ve üzerinde windows mobile 5.0 ingilizce var bunun bildiğim kadarıyla güncellemesi yapılabiliyor turkcell in sitesinden windows mobile 6.0 güncellemesi buldum ancak bu sitede bi konuda bunun için kötü deniyor.. acaba en iyi güncelleme hangisidir nerden indirebilirim ve nasıl yükleyebilirim acil yardımcı olursanız sevinirim

http://f o r u m.xda-developers.com/showthread.php?t=374890

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorcun -- 20 Kasım 2008; 22:20:13 >

• sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: infamous

sağolasın

sen de sağol
  • windows mobile 6.1 e geçiş işlemini adım adım yazabilecek biri var mı ? yukarıda ki dosyaları indirdim fakat telefona zarar vermek istemediğim için bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Telefonumda WM6.0 kurulu, 6.1 e yukseltmek mantıklı bir girişim midir ? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servispaketi -- 5 Temmuz 2009; 16:19:19 >
  • zarar vermez. direkt kuruluma başlayın; şarjınız full olsun o kadar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.