Şimdi Ara

Windows Mediaplayer 11 (final) (türkçe ve ingilizce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows Mediaplayer 11 (final) cıkmıstır
    bende sızler ıcın test edıp bır kac ss koyuyorum

eger orjınal xp kullanmazsanız resim2 dekı hatayı alırsınız
    bunu atlamak ıcın resım3 e bakabılrsınız
    kurulum bıttıkten sonra gayet hos bır arayuz bızı karsılyıor ram kullanımı 10. surumune gore bıraz daha azalmıs daha performanslı calısıyor
    surum numarası vıstadan farklı sadece xp ye kurulabılıyor
    fakat mırosoft un artık her yazılımı ıcın orjınal wındows dogrulama aracı kullanması hos olmamıs tabıkı herseyınde oldugu bunuda kırmanın yontemlerı var ama forumda yasak oldugu ıcın p.m. den ve konudan boyle bır ıstekte bulunmayınız
    herkes google.com dan arastırma yapabılr
    fılm ızlemek gayet keyıflı olmus daha dvd lerı denemedım yakında onları da denıyecem

indirmek için link;
    http://rapidshare.de/files/20378285/WMP11.rar.html
    build 11.0.5358.4826 dır

Microsoft Windows Media Player 11 build 11.0.5358.4827 *Offical surumu ıcın lınk sızler ıcın dırek validitıon u gecıp lınkı yazıyorum sız ugrasmayın dıye

http://download.microsoft.com/download/e/e/e/eeeb2d1e-8000-4f23-b770-ddb34a9c8f45/wmp11-windowsxp-x86-enu.exe

http://download.microsoft.com/download/5/c/5/5c5d82dd-5342-47bf-955a-f7009a6a8d14/wmp11-windowsxp-x86-tr-tr.exe yeni link, surum numarası ing ıle aynıdır bu surum TÜRKÇE'dir
    ing wmp11 uzerıne sorunsuz bır sekılde yuklenmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 6 Haziran 2006; 1:32:31 >

• Hocam teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintech -- 14 Mayıs 2006; 18:18:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kilic

Hocam sadece resminemi bakacağız. Fark nedir test ettim demişsin fakat açıklama yok. Artısı eksisi varmı. Bildiğim kadarı ile orjinal xp istiyor.

hocam sen tam ben resımlerı tek tek eklerken msj yazmıssın msj ın ıcerıgını degıstırısen daha ıı olur
    su anda gereklı bılgı ve acıklama mevcut
  • hocam imzana dikkat ettim de..600 gb disk alanı..napıyon sen bunca gb ı yaf?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkafkas

hocam imzana dikkat ettim de..600 gb disk alanı..napıyon sen bunca gb ı yaf?

son hdd mı eklememısım su an 850 gb
    yarım tb divx olunca ole oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 14 Mayıs 2006; 15:02:24 >
  • 17 mayısta cıkıcak wmp 11 ,onun için bence bekleyın derim.
  • Adam çıktı demiş dostum hatta biz indirdik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu son sürüm değil, beta bitmiş hjali 6 haziran'da çıkacak. ayrıntılar için
    http://www.thehotfix.net/comments.php?catid=1&shownews=211
  • ya benim bunla ilgili sormak istediklerin var. bulamadım bir türlü. çalma listesini kısayoldan nasıl açıyor?(library'den açmak zorunda kalıyorum)çalma listesindeki albüm bilgilerini nasıl kapatıyoruz ve arka plan nasıl siyah yapılıyor. bunu türkçeleştiren bir yama falan yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

bu son sürüm değil, beta bitmiş hjali 6 haziran'da çıkacak. ayrıntılar için

herhalde baslıgı gormedın sanırım fınal surumu yazıyor
    beta ıle uzaktan yakından alakası yok
    hersey ınternete zamanından daha once yayılır
    o 6 hazıran resmı olarak sıtesıne koyma tarıhıdır
    bilip bılmeden ınsanları yanıltmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 14 Mayıs 2006; 17:36:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

ya benim bunla ilgili sormak istediklerin var. bulamadım bir türlü. çalma listesini kısayoldan nasıl açıyor?(library'den açmak zorunda kalıyorum)çalma listesindeki albüm bilgilerini nasıl kapatıyoruz ve arka plan nasıl siyah yapılıyor. bunu türkçeleştiren bir yama falan yok mu?

medıaplayer ı acıp ordan now player a basıp alıtnda bır menu cıkıyor ordan "show lıst pane" nın tıkını kaldırırsan album bılgılerı kapanır
    ayrıca bı ustundekı show enc.. yazan yere gırıp ordan arkaplan rengını dıledıgın gıbı ayarlayabılrsın
  • arkadaşlar ben netten video seyrederken madi player hatası veriyordu format dediler
    herşeyi denedim ama çözemedim bunu da bir deniyim belki işime yarar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

ya benim bunla ilgili sormak istediklerin var. bulamadım bir türlü. çalma listesini kısayoldan nasıl açıyor?(library'den açmak zorunda kalıyorum)çalma listesindeki albüm bilgilerini nasıl kapatıyoruz ve arka plan nasıl siyah yapılıyor. bunu türkçeleştiren bir yama falan yok mu?

medıaplayer ı acıp ordan now player a basıp alıtnda bır menu cıkıyor ordan "show lıst pane" nın tıkını kaldırırsan album bılgılerı kapanır
    ayrıca bı ustundekı show enc.. yazan yere gırıp ordan arkaplan rengını dıledıgın gıbı ayarlayabılrsın

dostum ben onları kasdetmedim. böyle daha açıklayaıcı olur heralde

• Dün bu konu üzerine bir dünya mesaj yazıldı sağolsun moderatörler sistemi editlemiş güme gitti
    Bu kullanım için belirtmem gerekir ki SP2 gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

bu son sürüm değil, beta bitmiş hjali 6 haziran'da çıkacak. ayrıntılar için

herhalde baslıgı gormedın sanırım fınal surumu yazıyor
    beta ıle uzaktan yakından alakası yok
    hersey ınternete zamanından daha once yayılır
    o 6 hazıran resmı olarak sıtesıne koyma tarıhıdır
    bilip bılmeden ınsanları yanıltmayalım

başlığı gördüm düzeltilsin diye uyardım, bu dosya birçok sitede beta olarak paylaşılıyor bir tek sen bitmiş sürüm olduğunu iddia ediyorsun
    mantıken son sürüm, beta yayınlandıktan ve gelen hata ve isteklerden sonra yapılan düzeltmelerden sonra yayınlanır. daha betası yayınlanmamış bir yazılımın son sürüm olması pek gerçekçi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 14 Mayıs 2006; 19:22:10 >

• işte arkadaşlar daha ssler gelecek benim çok hoşuma gitti bir buçuk yıl sonra tekrar windows media player kullanıyorum
    http://img518.imageshack.us/my.php?image=wmp112rp.jpg
    ayrıca beta değil teşekkürler the web

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 14 Mayıs 2006; 19:15:29 >
  • Acaba bunun Türkçe versiyonu ne zaman çıkar?Yada çıkarmı?

• bence türkçesinin çıkmasını beklemeye gerek yok çok basit bir dille isimlendirilmiş bütün sekmeler
    çok az bir ingilizceyle çok rahat kullanılabilir tabi options bölümü dışında
  • The_Web yine benden önce yapmışsın incelemeyi.

Ama olsun seni son Vista'da geçtim.

Neyse şaka bir yana, bence de gerçekten çok çok güzel olmuş. Bir yerden edinmenizi tavsiye ederim. (Yassak burada)
  • wmp10dan performanslı ise bende iyi bir not alır..Hele ramlerimi yemiyosa okadar tadından yenmez..Çok Teşekkürler arkadaşım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.