Şimdi Ara

Windows Media Player Mp4'lerde altyazı görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Bende Windows 7 64 bit ultimate kurulu, ve film izlerken Windows Media Player'i tercih ediyorum. Gayette memmunum Mkv lerde hiçbir sorun yaşamaz iken Mp4'lerde altyazı görmüyor. Media Player klasik ile denediğimde sorun yok; fakat görüntüden dolayı WMP'dan vazgeçmek istemiyorum. Tecrübeli iş bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim, cevaplarına şimdiden teşekkür ederim

• Aynı sorun bende de mevcut, eklenti ile çözülebiliyor ancak altyazı konumu çok aşağıda kalıyor.
  • Çok geç kalmış bir cevap olacak. Umarım hala işinize yarar.
    1. K-Lite Codec Packler'den birini indirin. Zaten varsa...
    2. K-Lite Codec dosyası içinde --> Tool --> Win7DSFilterTweaker'i çalıştırın.
    3. Media Foundation --> Mp4 kutuyu tıklayın ve "apply & close" (Windows'un mp4 desteğini kaldırdık)
    4. İlk ekrana döndük. Configuration --> DirectShow Filters
    5. İlk baştaki 2'sinin ayarını değiştireceğiz. -- > ffdshow video decoder (x86) ve (x64)
    6. "ffdshow video decoder" içinde MPEG4, MP41, MP42, MP43 ayarlarını "disabled" yerine "libavcodec" yapın. (Baştan 2-5-6-7'inciler) Apply --> Ok

Problem çözülmüş olmalı.
  • pitiko kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim sağol
  • win7DSFilter ( k-lite ->tools)

http://forum.videohelp.com/threads/331520-Wy-doesn-t-show-Windows-Mediaplayer-subtitles-while-paying-mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenifoca -- 6 Ekim 2014; 15:13:57 >
    konuyu hortlatmış gibi olacak ama ben itunes da bir video klip indirdim bunu dönüştürücelerle mp4 için uyarlamaya çalıştım olmuyor( sony e383 )ben de sadece müzik olarak dinleyebilmek için çevirdim bunun bir yolu yok mudur cihazın video oynatma özelliği var , teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 9 Ekim 2014; 22:06:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    teşekkür ederim.benim problemim çözüldü.fakat buu seferde strech dedikleri.filmin görüntüsünü ekrana kaplayamıyorum.alttan üstten çizgi çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dnzacar D kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin sorun değil , yani film sinemalarda gösterileceği için ( 21/9 format sinema perdesine uygun olsun ) geniş açıda çekiliyor. İzlediğin monitör veya tv 16/9 geniş açılı olduğu için genişliği korumak için alttan siyah bant çıkıyor. o bant çıkmazsa filmin orijinal görüntüsü bozulur . İstersen tam ekran yapabilirsin player ayarlarından fakat dediğim gibi orijinal görüntü bozulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.