arkadaslar media player 9 da divx seyrediyorum .guzel hos da , bir turlu altyazialri yukleyemiyorum . subtitles on if avaliable diye bir secenek var 0nu da sectim ama yine ise yaramadi.bi yardim edin canlarim..
WMP9 kullanmıyorum ama teorik olarak ya filmle aynı klasörden okur yada yerini göstermen gerekir...
g400 diye bir programcık kullanacaksın arattır bulursun mediaplayer la beraber oetomatikman devreye giriyor
+1
+9
neden divx leri mediaplayerda izliyorsunki çok güzel bir program var bsplayer bu program ile tüm media dosyalarını oynatırsun hem altyazı yüklemek çok daha kolay ilgilenirsen linki aşagıda http://www.ranzigkot.be/files/bsplay086.499.exe Kolay Gelsin
bsplayer'ı ben de tavsiye ederim. çok basit bir arayüzü var ve kullanışlı bir program...
divx programlarının hepsini kullanmışımdır vplayer,bsplayer......bence en iyisi media player+divxg400 ayrıca altyazıyıda açmana gerek kalmaz(film ve altyazı aynı isimde ve aynı klasörde ise)
Ordaki altyazı seçeneği DVDler için geçerli. arkadaşın bahsettiği g400 programı işini görür.