Şimdi Ara

Windows Logosu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açıldıktan sonra, BIOS ekranından hemen sonra siyah ekranda takılı kalıyor. Windows XP logosu gelmiyor.
    Boot etmiyor.
    Bu sorun nasıl çözülür.

• bios ayarlarına gir ordan harddiski bul harddiskin karşısında achi yada ide seçeneği vardır hangisindeyse diğerine çevir kaydet ve cik sorun büyük ihtimal düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 16 Temmuz 2010; 12:13:58 >
  • eğer sen biosta değişiklik yapmadıysan diskin bootsector'ünde hata olmuş olabilir. birde işletim sisteminin kurtarma menüsünü deneyebilirsin.

Orijinalden alıntı: bazinga!

eğer sen biosta değişiklik yapmadıysan diskin bootsector'ünde hata olmuş olabilir. birde işletim sisteminin kurtarma menüsünü deneyebilirsin.

sorun bu olmalı. Nasıl kurtarma yapılabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

bios ayarlarına gir ordan harddiski bul harddiskin karşısında achi yada ide seçeneği vardır hangisindeyse diğerine çevir kaydet ve cik sorun büyük ihtimal düzelir

sen benim söylediğimi denedinmi?

quote:

bios ayarlarına gir ordan harddiski bul harddiskin karşısında achi yada ide seçeneği vardır hangisindeyse diğerine çevir kaydet ve cik sorun büyük ihtimal düzelir

sen benim söylediğimi denedinmi?

Harddisk üzerindeki verilere ulaşılıyor. Ahci ile ilgili durumu biliyorum, sorun öyle değil.
  • anladım kardeş halledersin inş.

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

sorun bu olmalı. Nasıl kurtarma yapılabilir ki?
    burda onarmakla ilgili resimleri görebilirsiniz. ben xp için baktım ama eğer başka bir işletim sistemi kullanıyorsanız ona göre de bulunabilir. yanlız dikkat etmeniz gereken her kurulum diskinde onarma bulunmuyor. elinizdeki disklerde kurtarma yoksa eğer ve internetten indirmeyi düşünürseniz onarma seçeneği olan bir xp indirmeniz gerekebilir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.