windows media playerde ne dinliyorum özelliğini acamadım yapabılen varmı acaba
Winampta var
live messenger 8,5 beta için demiştim ben yanlıs anlasıldı galiba
quote:
Orjinalden alıntı: ULtraV1olet
quote:
Orjinalden alıntı: teeKin
Winampta var
quote:
quote:
quote:
Winampta var
8.5 beta türkçe sürümde media playerde ne dinliyorum özelliği var.Ayrıca demek istediğim media playerdan göstermiyorsa winamptata ne dinliyorum özelliği açılıyo ama küçük bir eklentiyle forumda arama yapıp bulabilirsiniz
-Ben de kullanmaya başladım Beta sürümünü ama 8.1 den bi farkı yok sanırım ya da ben hala ilgilenip araştıramadım ....
AYRICA Msn penceresinde resim olarak kullanılan kısımda video -vcd ,(hareketli görüntülerin hepsi yani ) izlemek ve izlettirmek için ne yapmalıyım ?Yama mı kullanılıyo acaba ,cam açmadan ama....
öyle bişey mümkün değil galiba
quote:
quote:
quote:
quote:
Winampta var
8.5 beta türkçe sürümde media playerde ne dinliyorum özelliği var.Ayrıca demek istediğim media playerdan göstermiyorsa winamptata ne dinliyorum özelliği açılıyo ama küçük bir eklentiyle forumda arama yapıp bulabilirsiniz
Ben herhangi bir eklenti yüklemedim ama. Sadece Plus yükledim 4.22'yi o kadar. Winamp'ta çalan direkt görünüyo.
Arayüzü falan çok daha iyi olmuş bence.
bence beta halini kullanmaya değmez full sürümü çıksın kullanırız
8.0 ile özellik açısından çok büyük farklar var mı?
Jackal diğer sayfada açıklama yapılmış.
Tema farkı var (büyük bir fark, gerçekten güzel olmuş) , Birkaç ifade gelmiş, ileti yazıyor kısmının yeri değişmiş vs..
quote:
Orjinalden alıntı: suzi dilara
-Ben de kullanmaya başladım Beta sürümünü ama 8.1 den bi farkı yok sanırım ya da ben hala ilgilenip araştıramadım ....
AYRICA Msn penceresinde resim olarak kullanılan kısımda video -vcd ,(hareketli görüntülerin hepsi yani ) izlemek ve izlettirmek için ne yapmalıyım ?Yama mı kullanılıyo acaba ,cam açmadan ama....
8.5 simdilik cok guzel duruyor sanirim sonunda 8x serisine gecebilecem 7.5 den memnunum ama 8.5 i guzel yapmislar 8 ve 8.1 deki hatalar duzeltilmis gordugum kadariyla ozellikle agir acilip agir kapanma ve birileri msg yazarken ciddi anlamdaki takilmalar hatta pc yi acaip kasiyordu 8.5 de bunlar duzeltilmis simdilik problemsiz calisiyor 8 ve 8.1 de problem yasayanlar varsa mutlaka 8.5 i denemelerini oneriyorum.
Ilgincdir msn nin betalari tam surumlerinden daha iyi oluyor ilk msn ile tanismam 7.0 beta ile olmustu v e uzun sure problemsiz kullanmistim taki 7.5 cikana kadar umarim 85 de herhangi bir sorun cikartmaz.
Ya biliyorum belki biraz hort gibi olacakta ben msn plus u yükleyince kaspersky trojan bulundu diyor ben bayağıdır yüklemiyorum bu msn plusu yükleyeyim dedim google da ilk link bura çıktı Ya bana zararı olur tabiki ben sileyimmi msn plusu ?
kuramadım bunu benim pc'de olmuyor ..
Tam sürümü ne zaman çıkcakmış bilginiz varmı beta bu boşuna indirmeyelim
paylaşım için sağolun arkadaşlar inşallah tam sürümüde en kısa zamanda çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
Ya biliyorum belki biraz hort gibi olacakta ben msn plus u yükleyince kaspersky trojan bulundu diyor ben bayağıdır yüklemiyorum bu msn plusu yükleyeyim dedim google da ilk link bura çıktı Ya bana zararı olur tabiki ben sileyimmi msn plusu ?
bende bu haberi bekliyordum bunun yabancısı vardı türkcesi yok tu beklediğim çıktı teşekkürler
valla indirecem bakim ne oluyor görim hele bir öyle yorum yaparım
arkadşalar beta 8.5 ı kurdum ıngılzce olarak turkce dıl pketını ındrıdım yukledım ama gene ıngılzce bı turlu tr ye cevıremedım daha sonra msxlabs tan turkce olan beta 8.5 ı ındrıdım ancak sayfada 11.7mb dı olmalı dıo ama ben bı kez ındrdım 6.6 mb bıdaha ındrdım 9.5 mb oldu calıştıamıyorum bı turlu tr ye cevıremıyorum yardımcı olun lutfenn