Şimdi Ara

Windows Live Messenger 8.0 beta vardır. msn 8.0 diye bişe yoktur.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bu windows live messenger 8.0 beta i yükledim bazı sitelerde bunun plus eklentisi oldugu söyleniyor ancak bazıları ise öyle bişey yok diyor..yükleyip memnun kalanlar varmış..açıkcası kafam karıştı birass yalnıs prog.ıntek kötü özelliği yazı tipini belirli sınırlar içinde deiştirebilmekkkbende bu sorun için plus eklentisini arıorum ama kesin bir bilgiye ulaşmadan hiçbir siteden yüklemek istemiorum kesin bilgisi olan varsa yrdmcı olsun ltfn

hıms ayrıca msn 8.0 yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [angeL] -- 10 Haziran 2006; 18:36:15 >

• şu an benim bildiğim site orjinali isehttp://www.msgplus.net/ te msn live messsanger beta için plus yok şuan.
    ama oradaki bilgilere dayanarak yakında çıkacakmış öle diyorlar. bende her zaman takipteyim ordan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: invisible

şu an benim bildiğim site orjinali isehttp://www.msgplus.net/ te msn live messsanger beta için plus yok şuan.
    ama oradaki bilgilere dayanarak yakında çıkacakmış öle diyorlar. bende her zaman takipteyim ordan...

arkadaşın verdiği siteden takip etmenizi tavsiye ederim...
  • msn 8.0 yoktur...
    msn 8.0 beta yoktur
    msn live messenger 8.0 beta yoktur

Windows Live Messenger 8.0 BETA vardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

msn 8.0 yoktur...
    msn 8.0 beta yoktur

Hayır yukarıdakiler yoktur mesene vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

msn 8.0 yoktur...
    msn 8.0 beta yoktur

• quote:

Orjinalden alıntı: volf

quote:

quote:

msn 8.0 yoktur...
    msn 8.0 beta yoktur

Konu dışına dönmüş be burası

• live messenger için plus şu anda beta aşamasında, download edebiliyorsunuz ama tam sürümü bile deli gibi bug doluyken kim bilir betası nasıldır diye düşünürsek yüklemeyi tavsiye etmiyorum...15 gün için tam sürümü çıkacak... size tavsiyem discovery live kullanın... plus gibi renkli nick di bilmemne özelliği yok ama diğer özellikleri gayet güzel...
  • hiç begenmedim live messengeri..dosya paylaşımı kimin işine yarayacak ki..hiç bir yenilik görmedim ben 7.5 de istediğim kadar msn açabiliyordum..bunda oda yok..tek yeni özelliği bence offline iken mesaj atabilmen..
  • quote:

msn 8.0 yoktur...
    msn 8.0 beta yoktur

Sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [angeL] -- 9 Haziran 2006; 9:53:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: volf

quote:

quote:

msn 8.0 yoktur...
    msn 8.0 beta yoktur

Alakasız Mesajlar Atmayın Lütfen.. Yanlış Yazmışım.Düzeltmemi Söylemeniz Yeterli Olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [angeL] -- 9 Haziran 2006; 9:58:26 >

• Yardımcı Olan Arkadaslar İçin Teşekkürler..Buna uygun eklenti çıktıgı zaman Haber verirseniz mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [angeL] -- 9 Haziran 2006; 10:02:25 >
  • Arkadaşlar A-Patch sayesinde msn live'de istediğiniz kadar oturum açabiliyorsunuz.....
  • http://www.msgpluslive.net/ bu sitede çıkmadadıkça indirmeyin. Virüs o MSG PLUS 4.0 sakın indirmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.