Şimdi Ara

windows home premium 32 bit ten-64 bit ultimate e geçeyimmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc de 4 gb rram var 3 ünü görüyor,64 bite geçsem 4 gb olarak görecek biliyorumda,acaba bu ram artışı ekran kartına bir fayda sağlarmı?yada bu 64 bit işletim sisteminin 32 bitliğe göre genel avantajları nelerdir?pc nin genel performansına ne yararlar sağlar?

• arkadaşlar bi soru sorucam bende...

laptop um da windows 7 home basic x64 var... ev kullanıcısıyım... ultimate kurmamın bır artısı olur mu
  • ultimate ek özellikler getiriyor zaten normal bir ev kullanıcısına home sürümleri yeterli gerek yok bence.

Master_Fi
    64 bit daha performanslı olur tabi ama internet müzik oyun için yüklerim diyorsan fazla birşey bekleme uğraştığına değmez bence. 64 bit altında 32 bit programlarını da çalıştırabilirsin ama 32 bit olarak çalışır. yani 64 bit desteği olmayan programlardan 32 bit performansı alırsın. kullandığın programların 64 biti olup olmadığını araştır önce.
  • Hiç bir sıkıntı olmaz istediğniiz sdürümü kurabilirsiniz.
  • 4 gb rami görsün diye geçmene gerek yok 64 bit windows 7 ye, elindeki lisanslıysa ve kuracağın lisanssız olacaksa hiç gerek yok
  • Beklediğin hata. Arada müthiş hız farkı var. Eğer işlemcin çift çekirdek ve 3 Gb'dan fazla ise mutlaka geç ama bundan düşükse avantaj yerine dezavantaj olur. Ayrıntılı bilgi istiyorsanız buraya bakın
  • peki kırpılmış lite versiyonlar mı yoksa orjinal versıyonlar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şu anda Acer 6930G laptomunda 2.66 işlemci 3 GB ram 1 gb Nvidia GT 9600 ekran kartı mevcut haftaya ikinci harddiskide takacağım laptopa.

ancak acer avrupadan gelen windows 7 home premium 32 bit kurdum.

ancak laptoptan banka sitelerine ve internet bankacılığını çok kullandığım için win 7 ultimatte özel güvenlik bilgileri ve şifreler için korumalar mevcutmuş.

doğrmudur acaba eğer geçersem sadece bu yüzden geçicem?

ne dersiniz?gerçekten dedikleri gibi veri koruma özelliği varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drangelman

arkadaşlar şu anda Acer 6930G laptomunda 2.66 işlemci 3 GB ram 1 gb Nvidia GT 9600 ekran kartı mevcut haftaya ikinci harddiskide takacağım laptopa.

ancak acer avrupadan gelen windows 7 home premium 32 bit kurdum.

ancak laptoptan banka sitelerine ve internet bankacılığını çok kullandığım için win 7 ultimatte özel güvenlik bilgileri ve şifreler için korumalar mevcutmuş.

doğrmudur acaba eğer geçersem sadece bu yüzden geçicem?

ne dersiniz?gerçekten dedikleri gibi veri koruma özelliği varmı?

daha güvenli olduğu doğru ama yine de en güvenlisi değil. antivirüs ve güvenlik duvarı yazılımları bulunsun sistemde

bir başka yol da sanal işletim sistemi oluşturup virtualbox veya vmware gibi programlarla windows altında linux çalıştırıp daha güvenli işlemler yapabilirsiniz.

• geçme tavsiye etmem.64 bit kullanıcısıyım.eski oyunlarımı commandos falan oynayamıyorum
    sistem biraz şişsin ağırlaşsın 32 bit e geri dönücem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.