Şimdi Ara

'windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı değişiklikler geri alınıyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisanlıs windows 8.1'im var. Browserlardaki gereksiz reklamlardan kurtulmak için bilgisayarıma 2 yıl sonra format attım. Üzerinde gelen sürümü yani windows 8'i yükledi sistem. Buraya kadar sorun yok. Daha sonra windows update 105 tane güncelleme buluyor. update diyorum hepsini, yükleme bittikten sonra pc restart atıyor ve windows ayarları yapılandırmaya çalışıyor. Sonlara dogru işlemi yapamıyor ve "windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı değişiklikler geri alınıyor" uyarısı veriyor. Burada baya takılı kalıyor pc ve sürekli restart atıp aynı döngüye giriyor. Tahminim 105 update'i aynı anda yuklemeye çalışmak kaynaklı bir hata olabilir ama hangisinin gerekli olduğunu nereden bileceğim. Yardımlarınız rica olunur.

• İSTEĞE BAĞLI GÜNCELLEŞTİRMELERİ YÜKLEME KARDEŞ. VE TAVSİYEM BENDE BİR 8 KULLANICISI OLARAK 8,1 E GEÇMEMENİ ÖNERİYORUM. BETA SÜRÜM OLDUĞUNDAN PROBLEMLERİ DE BERABERİNDE GETİREN BİR UPDATE OLMUŞ. TEKRAR BİR FORMATLAMA YAP VE W 8 İN GEREKLİ VE ÖNEMLİ GÜNCELLEMELERİNİ YÜKLE SADECE.

KOLAY GELSİN
  • Tesekkurler hocam yardim icin. 84 tane gerekli update var umarim yine ayni sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekli guncellestirmeleri de yuklerken cakiliyor. Cok fazla update oldugundan ayni anda hepsini yapilandiramiyor sanirim. 104 update'i 20ser parcalar halinde yukleyeyim dedim. Ilk 20 yi kurup yapilandirdi. Ikiincisinde yine yapilandiramadi. Bilen biri yardimci olabilir mi???

• kolay gelsin hocam eger lisans ile ilgili bir sorunun yoksa, netten bir tane 8.1 update li win8 indirip kurmanda fayda var 10 tane den fazla recovery li win 8 kurulumu yaptım hepsinde aynı sorun mevcut güncelleştirmelerden sonra yapılandırmadı diyor eski haline alıyor bende güncellemelerini kapatıyorum daha sonra. kolay gelsin...
  • Lisans sorunu yok, orjinal. Cok sagolasin hocam, cok makul geldi aciklaman. Iyi aksamlar.

• iyash İ kullanıcısına yanıt
    ben bilgisayarı güncel tutmandan yanayım windows8.1 beta değil
    güncelleştirme sırasında bilgisayarına başka bir program yüklemesi yapma
    bu hatayı yapanlar var mesela eşim sonra bana yan odadan bağırıyor neden güncelleştirmeler geri alıyor diye
    bi bakıyorum aynı anda daha farklı programları kuruyor
    Windows güncelleştirmelerinde bilgisayarında başka bir işlem yapma yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @serkan210878

Guncellestirme esnasinda herhangi bir kurulum yapmiyorun baskaca. 4 kere format attim bu yuzden, sorum windows 8 updateleri ile alakali gibi bence.

• iyash İ kullanıcısına yanıt
    format en son çare olmalı şu anda abimin bilgisayarını kullanıyor 2 gün önce hp garantili teknik servisten geldi
    klavye sonu vardı adamlar klavyeyi değiştirmişler ve birde recovery yapmışlar
    işte buna çok sinir oldum onlara yolldığımda bilgisayarım windows8.1 ve tüm güncelleştirmeler full yüklüydü
    recovery sayesende sadece windows8 ve hiç bir güncelleştirme yüklü değildi
    bütün güncelletirmeleri taradım 104 adet güncelleştirm çıktı tümünü seçtim ve sorunsuz hepsi yüklendi
    ama güncelle esnasında bilgisayara girmedim hiç bir şey yapmadım
  • Tesekkurler arkadasim aciklamalarin icin. Guncellestirmeleri yukledikten sonra restart atiyor ve bir daha acilmiyor, format o yuzden tek care kaliyor. Yukaridaki arkdasin da dedigi gibi o da cok denk gelmis bu olaya, senin bu sorunu yasamaman tesaduf galiba..iyi aksamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.