Şimdi Ara

Windows güncellemeleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sık sık format atıyorum. her seferinde de güncelleme yapmak için kotadan 150 mb gidiyor.

ben bunları bir kere indirip cd ye falan kaydetmek istiyorum.

güncellemeleri toplu halde veya tek tek nereden download edebilirim. (windows güncellemeyi kullanmadan tabi)

ya da

güncelleme yapmak için dosyaları indiriyor ya bilgisayar. onları hangi klasörde bulabilirim.

böyle bişey oluyosa bi yardım ediverin.

• Bu sorunu artık ben image proları ile hallediyorum.Yani temiz win kurduktan sonra sürekli kullandığım proları ve güncellemeleri yapıp c nin image nı alıp istersem tekrar aynı bu şekilde geri döndürebiliyorum.
    Soruna da şöyle cevap vereyim, eğer explorerden update yaparsan d yada e sürücüne bir klasörde indiriyo sonra kurmaya başlıyo ve siliyo, hepside kbxxxx (xxxx olan kısım rakam) şeklinde anlarsın zaten. Ama direkt sende download edebilirsin, bu uzun sürer ama tektek indirmen lazım. Bunun içindehttp://www.microsoft.com/turkiye/download/default.mspx adresinden en altta Xp yi (yada kullandığın win sürümünü) sonrada bu işlemi tarihe göre sıralattırman lazım ama dediğim gibi bu işlem uzun sürer.

• enis arkadasım ben asdasd32 msn den dosya gonderecektin. bekliom.
  • ya tek tek uğraşılmaz onla. bunları paket halinde bulamazmıyız.
  • şöyle yapabilirsin belki. yüklenilen güncellemelerin kod numaralarını ( örn: KB985659 gibi) kaydet ve download.microsoft.com adresinden teker teker indir kaydet. bunları bir cd ye kaydedeblirsin
  • sık sık format atacağına bir kere adam gibi kur imajını al arkadaşın dediği gibi. ha format atmak benim hobim diyosan o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

sık sık format atacağına bir kere adam gibi kur imajını al arkadaşın dediği gibi. ha format atmak benim hobim diyosan o ayrı

valla hobim falan değil. bende bıktım artık . şu imajını alma konusunu bi araştırıyım ben.

ama güncellemeleri bulsaydım iyi olurdu. başka makinelere falan format attığımda lazım oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.