Şimdi Ara

Windows, gereken E:\Sources\install.wim dosyası açamıyor yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
29.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows, gereken E:\Sources\install.wim dosyası açamıyor. Yüklemek için
    gereken tüm dosyaların kullanabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi
    yeniden başlatın Hata Kodu:0x80070000D
    Windows 'yi kurmak istedim bu hatayı verdim tekrar cd yazdım yine bu hatayı verdi nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim....

• Windows bastan kur o dosyayi netten bulsan bile verim vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leviathann

Windows bastan kur o dosyayi netten bulsan bile verim vermez.

Baştan kurmayı deniyorum zaten...
    Ustam kurulum dosyasında veriyor bu hatayı...
  • Pasam o zaman cdden sorun vardir demektir yada ciziktirki okumuyodur baska cd dene baktin oda olmuyor yeni bir cd dvd surucu bagla pcne duzelir
  • quote:

Pasam o zaman cdden sorun vardir demektir yada ciziktirki okumuyodur baska cd dene baktin oda olmuyor yeni bir cd dvd surucu bagla pcne duzelir

Usb ye atıyorum şimdi dosyaları bakalım orda sıkıntı vericek mi
  • Usb boot yapmayi unutmayin pasam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastet

Windows, gereken E:\Sources\install.wim dosyası açamıyor. Yüklemek için
    gereken tüm dosyaların kullanabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi
    yeniden başlatın Hata Kodu:0x80070000D
    Windows 'yi kurmak istedim bu hatayı verdim tekrar cd yazdım yine bu hatayı verdi nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim....

Selam
    install.wim dosyası bozuk kardeş. Eğer modifiye bir Win7 ise, bu gibi sorunlar çıkabiliyor. Çünkü modifiye eden kişi içinden bir şeyler çıkartıyor veya eklerken, ImageX yazılımı kalıp dosyası bozuyor. Bildiğiniz üzere, bu install.wim dosyası Windows sürümlerinin bulunduğu veya sıkıştırıldığı dosyadır. 2 GB üzerinde bir dosyadır bu..

Başka bir ISO dosyası indirerek kurulum yapabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Selam
    Netten o dosyayı(install.wim) nasıl bulacak kardeş? Bu dosyanın Windows olduğunu bilmiyor musunuz? Başka bir başlıkta da 7 yıldır bilgisayar işleri yaptığınızı yazmışsınız!
    Ben 40 yıldır uğraştığım ve Windows medifiye işlemleri yaptığım halde, hâlâ sorunlar yaşadığım zamanlar oluyor. Bir şekilde çözüyorum ama zamanıma mal oluyor.

Install.wim Windows'tur ve boyutu 2 GB civarındadır..
    Boot.wim ise, önyüklemedir.

Bilgilerinize ve kolay gelsin..
  • Usb bot yaparak deniyecem bozuk olsa gecenlerde cd yazdım ve sorunsuz kurdum o cd şimdimi bozuk ilginç:(
  • quote:

Usb bot yaparak deniyecem bozuk olsa gecenlerde cd yazdım ve sorunsuz kurdum o cd şimdimi bozuk ilginç:(

Selam
    CD bozuk olmayabilir ama DVD okuyamıyor olabilir değil mi?

Yazdığınız gibi USB flash bellek ile deneyin. Durumda bir değişiklik yoksa, yeni bir Win7 ISO kalıp dosyası indirmek durumunda kalacaksınız.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    Netten o dosyayı(install.wim) nasıl bulacak kardeş? Bu dosyanın Windows olduğunu bilmiyor musunuz? Başka bir başlıkta da 7 yıldır bilgisayar işleri yaptığınızı yazmışsınız!
    Ben 40 yıldır uğraştığım ve Windows medifiye işlemleri yaptığım halde, hâlâ sorunlar yaşadığım zamanlar oluyor. Bir şekilde çözüyorum ama zamanıma mal oluyor.

Bay_KG Sozlerimi lutfen iyi okuyun . o dosyayi bulsaniz bile verim vermez dedim 40 yildir ugrasmaniz benim bilgilerime sahipsiniz demek degildir lakin kendinize guveniyorsaniz arkadasimiza yardimci olup sikintisini cozebilirsiniz. Sunuda unutmayalim ki zamaniniz mal olmasi sizin hatalarinizdandir suana kadar cok bilgisayar uzerinde hatalar cozdum sadece sezgilerime degil bilgisayarin dilini okuyarak istedigin kadar professional olun bilgisayarin dilini cozdukden sonra hersey cocuk oyuncagi gelir.

Bundan sonrasinida ozelden yazarsaniz forumda tartisma gerginlik olmasin disardan oyle gozukmesin .

• quote:

Bay_KG Sozlerimi lutfen iyi okuyun . o dosyayi bulsaniz bile verim vermez dedim 40 yildir ugrasmaniz benim bilgilerime sahipsiniz demek degildir lakin kendinize guveniyorsaniz arkadasimiza yardimci olup sikintisini cozebilirsiniz. Sunuda unutmayalim ki zamaniniz mal olmasi sizin hatalarinizdandir suana kadar cok bilgisayar uzerinde hatalar cozdum sadece sezgilerime degil bilgisayarin dilini okuyarak istedigin kadar professional olun bilgisayarin dilini cozdukden sonra hersey cocuk oyuncagi gelir.

Bundan sonrasinida ozelden yazarsaniz forumda tartisma gerginlik olmasin disardan oyle gozukmesin .

Ben de diyorum ki, Install.wim dosyasını webden bulsa dahi ne işe yarayacak! Çünkü kişi Türkçe Windows kullanıyorsa, indirdiği İng. olacağından bir işine yaramayacaktır..

Şunu da bilmenizde fayda var. Install.wim dosyasını her ISO kalıp dosyası içine monte edebilirsiniz. Eğer bu Install.wim dosyası hangi sistemden(x64-x86) elde edilmişse onu kuracaktır.

Win7 de Install.wim dosyaları şu şekildedir ve hangisi kurulacaksa o sistemim Install.wim dosyasını kurar.
    Windows 7 Basic Install.wim, Basic sistemi kurar.
    Windows 7 Home Basic Install.wim, Home Basic sistemi kurar.
    Windows 7 Home Premium Install.wim, Home Premium sistemi kurar.
    Windows 7 Professional Install.wim, Professional sistemi kurar.
    Windows 7 Ultimate Install.wim, Ultimate sistemi kurar.
    Windows 7 Enterprise Install.wim, Enterprise sistemi kurar.
    Ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım..

Bilgisayar dilini çözmekle de maalesef çocuk oyuncağı gibi olmuyor! Sistem dili hasarlı ürüne çare olmuyor..
    Kolay gelsin..

• Hata arkadaşlar dvd sürücüsündenmiş flaşh bellekle sorunsuz çalıştı makine daha sıfır ama kutudan çıkmış makinenin nasıl olurda dvdsinde sıkıntı olur...
    Lenovo
    IdeaPad Z580 Makinesi ne yapmam lazım bir doktor abinin?
    Gerimi göndersin arkadaşlar sizce?
  • quote:

Hata arkadaşlar dvd sürücüsündenmiş flaşh bellekle sorunsuz çalıştı makine daha sıfır ama kutudan çıkmış makinenin nasıl olurda dvdsinde sıkıntı olur...
    Lenovo
    IdeaPad Z580 Makinesi ne yapmam lazım bir doktor abinin?
    Gerimi göndersin arkadaşlar sizce?

Selam
    Alalı ne kadar oldu bilmiyorum ama 1 haftayı geçmemişse, AYIPLI ÜRÜN olarak geri iade edebilirsiniz. Veya garantiye gönderebilirsiniz. Bu size bağlı bir durum..

Her ne kadar yeni olsa da, taşıma işi yapılırken düşüyor veya bir yerlere çarpılıyor ve içindeki donanımlarda bu gibi sorunlar çıkabiliyor kardeş.
    Hayırlısı olsun diyelim..
  • Flaşh bellekte ikinci aşamaya geçiremedim ilk aşamadan sonra yine birinci aşama geliyor açılıp kapandıktan sonra...
  • quote:

Flaşh bellekte ikinci aşamaya geçiremedim ilk aşamadan sonra yine birinci aşama geliyor açılıp kapandıktan sonra...

Selam
    Anakartta boot menüsü olması lâzım. Genelde F1~F12 tuşlarına eklenir bu POPUP boot menüsü. Bu şekilde flash belleği seçerek boot ettirin ve yükleme işlemini başlatın.
    Eğer olmuyorsa, o zaman şöyle yapın. Önyükleme bittikten sonra Flash belleği çıkartın ve Windows ekranı geldiğinde tekrar takın.
    Kolay gelsin..
  • Selam Arkadaşlar, Konuya Katkısı Olur Diye Yaşadığım sıkıntıyı bende Dile Getireyim;0x80070017 Hatası

Yükleme Sırasında 0x80070017 Hatasını Aldım Bende, Birkaç kez denedım ve aynı hatayı almaya Devam Ettim.

2 Yıldır kullandığım Bir DVD di ve Çizilmelerden dolayı olduğunu düşünmekteyim. DVD yi şu şekilde Kontrol Ettim.
    - DVD ortamını actım ve dosyaları Masa üstüne Kopyaladım bir müddet Sonra'install.wim' Yükleme Hatası verdi
    - Nero ile DVD yi Kopyaladım ve Başarısız oldu

Bu gibi Durumlarda Boşa Vaktinizi Harcamayınız install.wim in boyutu 2gb dan fazladır arkadaşlar, Ya Yeni Bir DVD Temın ediniz Yada Netten Yeni Bir DVD indiriniz.

Bir Püf Nokta Daha Var. Orjinal windows Kullanamayan Arkadaşlar Crack DVD lerde bu sorunu genelde yasıyorlar,
    Eğer Orjinal BİR DVD Bulabilirseniz onu yükleyin ve Windows u daha sonra aktifleştirmeyi seçin

Nette Bir sürü Aktivator var bunlarla Win7 nizi aktif edebilirsiniz...Saygılar iyi formlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam

Iyi gunler kardesim. Bugun urunun sitesine yazdim, bana images.zip uzantili dosyayi indirip kurulum yapmami istediler. (Bu arada cihaz Voyo A1 Mini)Simdi bu dosyanin icinde Istall.wim ve Winre.wim uzantili iki tane imaj dosyasi var. Simdi ben kurulumu nasil yapabilirim ?

•  Windows, gereken E:\Sources\install.wim dosyası açamıyor yardım?

Aynı sorun bendede oldu laptopa format atmak istedim, usb ye bootlo windows 10 yükledim başlangıcçta görüyor devam et kur deyince bu hatayı aldım,
    Acaba bios ayarlında birşeyimi atladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.