Şimdi Ara

windows etkinlestirme uyarı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
18.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 ultimade bilgisayarımda yüklü bilgisayarım her açılısda ürünün kullanım süresi sona ermistir windowsu etkinleştirin yazısı geliyor windows 7 ultimadeyi ilk çıktığından bu yana kullanıyorum simdiye kadar böyle bir uyarı vermiyordu denetim masasından sistemdem girince windows etkinleştirildi yazısı var güncellemeleri yapabiliyorum ekran bir süre sonra siyaha dönüyor virüs taraması yaptım acaba sorun ne olabilir windows doğrulama sayfasından ürünü dogruratmak isdeyince Windows 7'nin değerlendirme sürümünü çalıştırdığınız için teşekkür ederiz. Değerlendirme sürümünün süresi dolduğundan şimdi orijinal Windows edinmelisiniz. Bu konuda size yardımcı olabiliriz. uyarısı geliyor simdiden teşekkürler

• deneme sürümünü kullanmışsınız ve süresi bitmiş lisans almanız gerekiyor
  • windows 7 rc sürümünü kullanmışsınız. 1 haziranda süresi doldu tam sürüme geçmeniz gerekiyor.
  • Windows 7 de korsan kullanımını önlemek için yeni çıkmış bir güncelleme var. Bu yüzden oluyodur. Bu uygulama sürekli uyarılar göstererek kullanıcıyı orjinal sürüme geçmesi için uyaracktır. ( Masaüstü arkaplanın siyah olması vs.)
    Böyle bir haber okumuştum. Ama bu plan ne kadar gerçekleşir orası meçhul. Bunun için de bir aktivasyon geliştirirler yakında
  • windows 7 release candidate sürümü veriyor bu uyarıyı. Lisansınız olduğunu düşünüyorsanız 0 212 33 66 999 microsoft ile görüşebilirsiniz. yok ise bilgisayarı aldığınız firmaya gidip cihazınızı iade eder gibi yapıp faturanızı iade almalarını ve size bilgisayarınızı lisans ile beraber faturalandırmalarını sağlayın. Bilgisayarınızla bereaber satılabilen Microsoft lisansları çok daha ucuza gelir.

http://www.tvt.com.tr/MS-WINDOWS-7-PRO-GGK-TR-CD,PR-4416.html
    bu link GGK yani GET GENUINE KIT fiyatını (pahalı olan lisansı olmayan kişilerin alması gereken yazılım)

http://www.tvt.com.tr/MS-WINDOWS-7-PRO-32BIT-TURKCE-OEM,PR-2694.html
    bu link ise Sadece bir bilgisayar ile satılabilen win7 (bu daha uygun fiyatlıdır. fakat zaten sahip olduğunuz bir cihaza bu programı kurmanız yasal değildir.)

• windows 7 ultimade kullanıyorum rc değil
  • release candidate sürümüyle alakası yok. Lisanssız olan tam sürümler de bu uyarıyı vermekte. Tek çözüm lisans sahibi olmanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl alakası yok?

http://support.microsoft.com/kb/971767/tr

bu olaydan önce bende rc kullanıyodum sorun çıkınca tam sürüm bir win 7 kurdum ve bütün güncelleştirmeler yapılı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alman57 -- 17 Haziran 2010; 22:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

Microsoft Haziran ayında korsan sistemler için bir güncelleştirme verdi. Güncelleştirmeyi yapınca korsan sistemler belli oluyor.

• oem lisans ile box lisans arasındaki fark hala sizin için geçerli..
    rc veya başka birşey olması durumu değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TVT(Patron) -- 18 Haziran 2010; 0:01:43 >
  • bende de böyle bir sorun var. windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum. son bir kaç gündür windowsunuzu etkinleştirin diye uyarı çıkıyor. ilk önce windowsumun korsan olup olmadığı ile ilgili bir uyarı geldi çevrimiçi olarak microsoft bilgisayarıma bağlandı ve şöyle bir ekran geldi ;
    http://i.imgur.com/iryzU.png
    windowsum orjinal ama etkinleştirme neyin nesi anlamadım.. yardım eder misiniz?
  • Bende bu sorunu yaşıyorum. Lisanslı 2010 yılı Starter olan işletim sistemimi bu yaz ben tatildeyken babam format attırmak için götürmüş ve Ultimate' ye çevrilmiş sistemim.
    2 ay sonunda şimdi bu uyarıyı veriyor. Her hangi bi çözümü var mıdır ? Starter sürümünün key inin nasıl bulabilirim bilgisayarı aldığım yere ulaşmam şu an imkansız ve zamanım yok halletmesem böyle kalsa ne gibi sorunlar yaşarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasans

arkadaşlar windows 7 ultimade bilgisayarımda yüklü bilgisayarım her açılısda ürünün kullanım süresi sona ermistir windowsu etkinleştirin yazısı geliyor windows 7 ultimadeyi ilk çıktığından bu yana kullanıyorum simdiye kadar böyle bir uyarı vermiyordu denetim masasından sistemdem girince windows etkinleştirildi yazısı var güncellemeleri yapabiliyorum ekran bir süre sonra siyaha dönüyor virüs taraması yaptım acaba sorun ne olabilir windows doğrulama sayfasından ürünü dogruratmak isdeyince Windows 7'nin değerlendirme sürümünü çalıştırdığınız için teşekkür ederiz. Değerlendirme sürümünün süresi dolduğundan şimdi orijinal Windows edinmelisiniz. Bu konuda size yardımcı olabiliriz. uyarısı geliyor simdiden teşekkürler

http://www.dosya.tc/server15/INOyjY/Windows.Loader.v2.1.7.rar.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam 2013 yılında aldigim bilgisayarım Win7 orjinal yüklü olarak bir sorun için servise gönderdim şu anda Win7 orjinal değil uyarısı alıyorum neden böyle olur kullanım süresi mi var Win7 nin bu zamana kadar sorunsuzdu şimdi bu uyarıyı alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.