Şimdi Ara

Windows Update Tamamen Kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Update bilgisayar çalıştığında belirli aralıklarla sürekli olarak çalışıyor ve CPU yu %100 olarak kullanıyor.
    Görev yöneticisi - hizmetler sekmesinden durdurulduğunda , 3 5 dakika sonra tekrar çalışıyor .
    Update in çalışmasını Windowsta tamamen durdurmak veya Kadırmak mümkün mü ?

Ayrıca windows 10 yüklü gelen cihazlarda UEFI BIOS olayı var ve Win8 / win7 ye geçiş yapmamıza engel oluyor

• windows 10 gelen çoğu laptop 8.1 e geri dönüş yapabilir. 8.1 doğal olarak uefi destekliyor.

dws lite kullanabilirsiniz.
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    8 7 hatta vistaya dönüs denedik , Bios sirasinda hatalar aliyoruz . hatta bios ekraninda cd/usb gördugu halde sonuca ulasamiyoruz . Surekli arka planda gerekli gereksiz çalisip duran win update , x box tarzi yazilimlarin canavar gibi bilgisayari çöpe dönüştürmesi insanin canını sıkıyor.Özellikle mi yaptilar ,neyi amacladilar acaba .

8 bin tl degerinde 7.nesil i7 işlemci 8TB 12GB Ram 8GB Ekran kartli Monster marka bilgisayar AutoCad , 3D Max gibi programlari kullanirken kasiyor ,donup kaliyorsa . Bu tamamen Windows 10'un geliştirici rezaletidir .

Gözünü seveyim Linux .. Mümkün olsa ilk firsatta Ubuntuya donerim . Resmen kısıtlanıyoruz

Dws Lite'i deneyecegim , Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win10 update disabler programını kullan.tamamen kaparsın update leri.
  • savkar kullanıcısına yanıt
    Link paylaşabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufkbyrk

Link paylaşabilirmisin

http://www.site2unblock.com/win-updates-disabler/
  • Ben hizmetlerden windows update hizmetini kapattım. Update falan yapmıyor hatta hizmeti açmazsanız manuel bile yapamıyorsunuz.

2-3 ayda bir servisi açıp yapıyorum zamanım bolsa. Windows 10 gerçekten update konusunda sorunlu. Anlamsız biçimde uzun sürüyor bazen ve işleriniz aksıyor. En güzeli kapatıp zaman boşken manuel kontrol ettirmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hizmetlerden durdursam dahi 3 5 dakika sonra , tekrar aciliyordu . zannedersem acilmasini saglayan baska bir program veya programlar var . Stabilitesini mükemmel derecede ayarlamişlar . bu kadar güçlü çalişan bir hizmet daha yoktur eminim ..

Dws lite işimi görüyor şu anda , update tamamen durduruldu ve disk rahatladi . Ayrica gereksiz çalişan metro uygulamalarini da kaldirdim . Tavsiye edilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufkbyrk

Hizmetlerden durdursam dahi 3 5 dakika sonra , tekrar aciliyordu . zannedersem acilmasini saglayan baska bir program veya programlar var . Stabilitesini mükemmel derecede ayarlamişlar . bu kadar güçlü çalişan bir hizmet daha yoktur eminim ..

Dws lite işimi görüyor şu anda , update tamamen durduruldu ve disk rahatladi . Ayrica gereksiz çalişan metro uygulamalarini da kaldirdim . Tavsiye edilir

hizmetleri aç windows update gel durdur dersen belli bir süre sonra tekrar açılır devre dışı de bidaha açılmaz. bide şu videodakileri yaparsan pc bi nebze nefes alıcaktır.

• hocam devre dışı da bıraksan çalışmasını sağlayan programlar var . Zaten bunu windows kendi içinde barındırdığı için durdurma gibi bi şansımız yok . yada bu benim makineye özel bi durum . Belkide bir program tetikliyor . Neyseki DVS Lite tamamen durdurdu

Videoda fazlasıyla işe yarar , elinize sağlık
  • Hizmetlerden devre dışı yap almaz kapattiginda mağazadan uygulama yukleyemessin ve kullanıcı hesabin adminse senden izinsiz acamaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.