Şimdi Ara

WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 kurulumu yaparken bilgisayarın ısındığını fark etmedim ve kurulumun ortasında kendi kendine kapanmış eski sistemim geri yüklendi yani Win7 ama Windows etkin değil ekran siyah oldu ve sağ alt tarafta Bu windows kopyası orjinal değil yazısı belirdi dolayısıyla artık windows 10 güncellemesi de yapamıyorum. internetten birkaç araştırma yaptım bazı programlarla düzeltenler olmuş bende denedim ama işe yaramadı yardımcı olursanız sevinirim. WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME

• Hocam removewat diye bi program var o işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa0009 -- 1 Şubat 2017; 22:19:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa0009

Hocam removewat diye bi program var o işini görür

Bu programı denemiştim ama siz söyleyince tekrar deneyeyim dedim, sonuş değişmedi "remove wat" seçeneğine çıklayınca uzun bir süre bekliyor en sonunda dayanamayıp ben reset atıyorum ve sonuç aynı. Başka bir öneriniz varmı?
  • Sanırım ürün bu, SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP355V5C-S0BTR NOTEBOOK

İçinde orijinal Windows 8 yüklü olması gerek, eğer Recovery kısmını silmediyeseniz ücretsiz olarak Windows 10,a geçiş yapabilirsiniz.
  • W7 loader indir orijinal yap sonra gecir

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Sanırım ürün bu, SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP355V5C-S0BTR NOTEBOOK

İçinde orijinal Windows 8 yüklü olması gerek, eğer Recovery kısmını silmediyeseniz ücretsiz olarak Windows 10,a geçiş yapabilirsiniz.

Evet ürünüm o. Ben bu bilgisayarı 2. el aldım ve dediğiniz şey silindimi silinmedimi bilmiyorum ama windows 10 a geçemiyorum. (İçinde windows 7 yüklü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkinTD -- 2 Şubat 2017; 17:1:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSpyro

W7 loader indir orijinal yap sonra gecir

Önerdiğiniz program da işime yaramadı o yeşil bar bir yerden sonra ilerlemeyi bırakıyor. Takılı kalıyor. WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkinTD

quote:

Orijinalden alıntı: xSpyro

W7 loader indir orijinal yap sonra gecir

Önerdiğiniz program da işime yaramadı o yeşil bar bir yerden sonra ilerlemeyi bırakıyor. Takılı kalıyor. WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME

programlar düzeltecek gibi durmuyor başka çözüm yolu varmı bilmiyorum

• Büyük ihtimal ile Windows 8 lisans anahtarı bios içine gömülü ve sorunlar bundan kaynaklanıyor.

Windows 8 Single Langue Türkçe yüklerseniz büyük ihtimal ile sorununuz çözülecektir.

Windows 8 den sonra Windows 10 a yükseltme ve ardından temiz kurulum yapabilirsiniz.
  • quote:

Büyük ihtimal ile Windows 8 lisans anahtarı bios içine gömülü ve sorunlar bundan kaynaklanıyor.

Windows 8 Single Langue Türkçe yüklerseniz büyük ihtimal ile sorununuz çözülecektir.

Windows 8 den sonra Windows 10 a yükseltme ve ardından temiz kurulum yapabilirsiniz.

Yani format atmam gerekiyor değilmi?
    Ama bu güncellemeden sonra böyle oldu yani dediğiniz gibi olsaydı en başından beri olmazmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkinTD -- 3 Şubat 2017; 21:3:56 >
  • AkinTD A kullanıcısına yanıt
    Açıkçası başından veya sonundan tam bilemem ancak format atarak en fazla 20 dakika kaybedebilirsiniz fakat en azından sorunun bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını hem siz hemde biz öğrenmiş oluruz.

• quote:

Açıkçası başından veya sonundan tam bilemem ancak format atarak en fazla 20 dakika kaybedebilirsiniz fakat en azından sorunun bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını hem siz hemde biz öğrenmiş oluruz.

Bu konulardan pek anlamıyorum yani en son format atmayı denediğimde 1 hafta işin içinden çıkamamıştım sürücüler falan. Pek yapabiliceğimi sanmıyorum. Galiba CD ile atılıyor format elimde o da yok şu an. Kısacası kendime pek güvenmiyorum.
    Aslında çok zor değil ancak bu işin esas önemli noktası kendine güvenmek, Windows 8 Single Language Türkçe iso su + rufus programı ile çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
    Her seferinde bilgisayarcıya götürüp 30 tl ile 50 tl arasında para vermeye inanın değmez.
  • quote:

Aslında çok zor değil ancak bu işin esas önemli noktası kendine güvenmek, Windows 8 Single Language Türkçe iso su + rufus programı ile çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
    Her seferinde bilgisayarcıya götürüp 30 tl ile 50 tl arasında para vermeye inanın değmez.

Denemekten birşey kaybetmem. Bana format cd si mi lazım yoksa bahsettiğiniz dosyaları internetten indirip cd ye yazsam işime yarar mı. Yardımlarınızla yapabiliceğimi düşünüyorum.
    8Gb veya daha üstü bir USB ile çok daha rahat yapabilirsiniz.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

8Gb veya daha üstü bir USB ile çok daha rahat yapabilirsiniz.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Araştırıcam bu konuyu sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.