Şimdi Ara

windows dosya koruması nasıl kaldırılır ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
29.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandiğim program windows Xp sistem dosyalarının değiştirmek için , bu özelliği kaldırmamı istiyor nasıl yapabilirim. buna ihtiyacım var . Yapamadığım için windows dosyalarin değiştirildiğini ve benden windows orjinal cd 'sini takmamı istiyor..

windows file protection .= windows önemli sistem dosyalarının korunması...

bunu bir yerden ayarlıyorduk ama nerden. ???

• Başlat>çalıştır> cmd yaz enterla..
    dos ekranında, " sfc /scannow "yaz entera bas. Windows XP cd nide CD-Rom da bulundur. Bu işlem Sistem dosya taraması yapar ve eksik yada bozuk sistem dosyalarını bulup yenilerini copy eder...
    BÖYLECE BİR DAHA KARŞINA BÖYLE BİR HATA MESAJI ÇIKMAZ
  • Ya da

XP bootable CD ile kuruluma başla, Kurulum sırasında partition bolme ekranı geldiginde, alt menude goreceksin. R=Onar yazar. R ya basarak yukleme yaparsan, sistemi kurmuş olursun ve mevcut dosyalarına herhangi bir zarar vermez.

Ya da

senin dediğin de olur ancak daha basiti şöyle oluyor, win xp açıkken xp cd sini tak. karşına gelen ekrandan XP yi yükle de.
    sonra sana yeni kurulum mu yoksa yükseltimi diye soracak. sen orda önerileni yani yükselti seç.
    sonrasında kendi kendine yapar herşeyi.
    eğer sp1 yüklü ise iptal olur haberin olsun. yani sonradan bi sp1 daha yüklemen gerekir eğer kullanıyorsan.

Umarım Faydalı Olabilmişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ti7800

Kullandiğim program windows Xp sistem dosyalarının değiştirmek için , bu özelliği kaldırmamı istiyor nasıl yapabilirim. buna ihtiyacım var . Yapamadığım için windows dosyalarin değiştirildiğini ve benden windows orjinal cd 'sini takmamı istiyor..

windows file protection .= windows önemli sistem dosyalarının korunması...

bunu bir yerden ayarlıyorduk ama nerden. ???

Cd istediğinde "iptal"e basınca kuruluma devam etmesi lazım.
  • Yahu arkadaşlar kusura bakmayın . Ben mi yanlış yazdım diyorum ama istediğim bunun tam tersi. Böyle bir ayar vardı. Windows sistem dosyalarının üzerine yazılmasını sağlıyordu . Eğer yapabilirsem . Windows XP'im Longhorn görünümüne dönücek....

Yardımcı olursanız çok memmun kalırım..

Bu arada merak edenler için yüklediğim programın adı.

Longhorn Transformation Pack. ->ücretsizdir...

Tekrar Teşekkür Ederim.
  • komiksiniz .arkadas sistem dosyalarını değiştirmem gerekli diyo.sizde geri nasıl yukleme yapılacak diye yazıyosunuz.
  • 15 gun once ben be bi arkadasın bilgisayarına yukledik.ama oyle aghım sahım bir sey goremeyince sildik.ama bizde hiç bir sorun vermemişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında arkadaşta ne istediğini tam belirtmiyor
  • yok mu çözüm ???
  • konuyu hortlatıyorum ama

aynı sorun bendede var.SS ekleyecektim.Ekleyemedim.Çünkü print screen tuşu çalışmıyor bundan dolayı

ne yapabilirim?
  • cevabi bulabildniz mi bilmiyorum ama cozum su sekilde.
    regedit 'de kayit girdileri ile enable fonksiyonu disable yapmalisiniz.

başlat - calistir - regedit

dahasinda izlemeniz gereken yol

System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    Value Name: SFCDisable
    Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
    Value Data: 0 = enabled (default), ffffff9d = disabled

Not : C:\WINDOWS\system32\dllcache icindeki tum dosyalari da temizleyin.
    Dikkat, bu klasor gizlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı.

Başlat>çalıştır> cmd yaz enterla..
    dos ekranında, " sfc /scannow "yaz entera bas. Windows XP cd nide CD-Rom da bulundur. Bu işlem Sistem dosya taraması yapar ve eksik yada bozuk sistem dosyalarını bulup yenilerini copy eder...
    BÖYLECE BİR DAHA KARŞINA BÖYLE BİR HATA MESAJI ÇIKMAZ

Denedim ama hala aynı uyarıyı veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.