Şimdi Ara

WİNDOWS DONANIM ÜZERİNDE ÇALIŞILACAK ŞEKİLDE YAPILANDIRILAMADI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara daha önce eski bilgisayarıma kurup kulllandığım windows 7 DVD sini kurmaya çalışıyorum. Tam sonlara doğru
    "windows kur windowsu bu bilgisayarın donanımı üzerinde çalışacak şekilde yapılandıramadı" iletisi veriyor.
    Donanım iyi aslında anakart Asus M4A89, RAM 2x2 GB DDR3, işlemci Amd PHenom X2 55 (ama kart açtı çekirdekleri X4 555 oldu). Ekran kartı hemüz yok. onboard ATİ ekran kartı var.
    Sorun ne olabilir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medmania -- 10 Temmuz 2010; 19:48:11 >

• Bios güncellemeyi dene
  • KArt yeni bir kart aslında win7 uyumlu olmalı ama belki hata vardır. Xp kurup deniycem bakalım buraya yazarım sonucunu aynı sorunu yaşayan olursa görebilsin diye...
  • windows çevrimdışı yerel ayar bilgisini ayarlayamadı hata kodu:0x80000001 bu seferde böyle oldu
  • başka bi win 7 denedim
    windows could not retrive informartion about the disks on this computer
  • Sorun çözüldü. Başka bi yerden aldığım öneri ile çekirdekleri kapadım ve sorunsuz yüklendi. Yükleme sonrası açıcam çekirdekleri bakalım neler olacak
  • 4 çekirdek stabil olmadı 3 çekirdekler sonuçlar:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi de Anakartın windows üzerinden biosdaki ayarları yapmayı sağlayan programının capture larını koydum. Burada FSB neresi, neleri değiştirmem gerekir.

RAM ler MUSKHIN 4GB KIT (2 X 2GB) PC3-12800 DDR3-1600 4GB Dual Channel [Redline] İşlemci ise en çok 1333 Mhz desteğüi veriyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medmania -- 11 Temmuz 2010; 16:49:41 >

• overclock konusuna burda cevap alamazsın. konunu ilgili foruma açarsan cevapları daha hızlı alabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/forumid_18/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.